promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: tudatosítanod kell magadban, hogy mi a célod a héten
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Céltalanul bolyongani a semmiben most szinte egyik csillagjegynek sem kifizetődő. Lássuk, hogy mit jósol a jelenlegi bolygóállás!

Kos (március 21. - április 20.)

Oda kell figyelned, mert előfordulhat, hogy néhány ember manipulálni akar téged valamiben, hogy megkapja azt, amit akar. Lehet ők elérik azt, amit szeretnének, de neked csak rossz lesz utána. Foglalkozz a saját harcaiddal, mert olyan korszakot jósolnak a bolygók, amikor fel tudsz emelkedni. Figyelj oda, hogy most csak a barátaidnak nyílj meg.

Bika (április 21. - május 20.)

Itt az ideje egy kis szervezésnek az életedben. Ha belenyugszol a halogatásba, akkor az egészségtelen stresszt fog okozni. Gondold végig a fejedben, hogy mik azok a feladatok, amik tényleg nem tűrnek több halasztást. Nézz körül, hogy honnan tudsz egy kis motivációt meríteni. Tényleg csak egy kis apró szikra kell, hogy teljesen fel tudj pörögni. Onnantól már megy minden magától.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Végre ismét előtérbe tud kerülni a határozott éned, ami a legjobbat tudja kihozni belőled. Ideje ismét a kezedbe venni az irányítást. Most tényleg elég kevés helyzet van, amit ne tudnál megoldani, csak maradj nyugodt. Emlékeztesd magadat arra, hogy ura vagy a tetteidnek. Hagyd mások kritizálását, csak akkor szólj nekik, ha esetleg gátolnak valamiben.

Rák (június 22. - július 22.)

Hangulatingadozásaid lehetnek, amire kicsit az időjárás is hatással van. Nehezebben tudod kimondani, amit gondolsz, de hamarosan magadra fogsz találni. Fontos, hogy most mindenben türelmesebb legyél magadhoz. A feladataid után okosabb, ha picit időt fordítasz arra, hogy regenerálódj. Az otthon nyugalma rengeteget segíthet.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Sok nagy igazságra jöhetsz rá, ha leülsz kicsit komolyabban beszélgetni a hozzád közelállókkal. Kicsit meginoghat az önbizalmad, ha rájössz, hogy a körülötted lévők mit gondolnak a terveidről, de ez is a része, hogy finomítani tudj rajtuk. Meg kell végre találnod, hogy mi az, ami működik az életedben, és mi az, ami nem. Mások útmutatása rengeteget segíthet.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nem ártana kicsit szabadon engedni a szenvedélyes énedet. Sokszor segítesz másokon, de rá kell találnod arra, hogy most neked mire van szükséged. Egy kis kalandozás rögtön vissza tudja adni az életkedvedet. Nem kell távolságtartónak lenned, hanem keresd mindenkivel a kommunikációt. Igyekezz a legtöbbet kihozni ebből az időszakból.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Oda tudsz koncentrálni mindenre, és rengeteg energiád van. A szorgalmad utolérhetetlen, míg a kitartásod nagyon sok mindenben segíthet. Azonban el kell gondolkodnod, mivel vannak olyan ügyek, amikre felesleges energiát pazarolsz. Csak magadtól és a kikapcsolódástól veszed el az időt. Mérlegelned kell, és gondold át alaposan mibe vágsz bele.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Készülj fel, mert egy nagyon rossz hír fog tartani feléd, ami eléggé megviselhet lelkileg. Azonban erősnek kell lenned, és tartanod kell az emberekben a lelket. Ne feledd, van, amikor csak végig kell hallgatnod az embereket, nem tanácsokat osztogatni. Az illető azt fogja érezni kioktatod. Változások lehetnek a munkahelyeden, de ne félj ezektől, mind pozitívan fog rád hatni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nagyon oda kell ma figyelned mindenre. Egy apróságból óriási csetepaté lehet, és ez olyan vitává növi ki magát, ami az örökkévalóságig fog tartani. Próbálj meg kompromisszumokat kötni, ami nehéz lesz, mert eléggé fel van erősödbe a határozott természeted. Igyekezz kicsit visszavenni ebből, és minden rendben lesz.

Bak (december 22. - január 20.)

A bolygók állása szerint magabiztos leszel, és bátran vágsz bele minden kihívásba. Teheted is, mert a szerencse abszolút melletted áll. Sikerre vihetsz minden ügyet, amivel el vagy maradva. Ha vitába keveredsz, azt viszont higgadtan kell kezelned, különben elfajulhat. Nagy szükség van most a higgadt énedre.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Szeretnél egy kis változást hozni a hétköznapjaidba, és a munkádba is. Viszont ez azt is jelenti, hogy új kihívásokkal kell szembenézned, ha belevágsz. Jól gondold át, hogy ez a megfelelő pillanat, vagy még egyéb gondok miatt várnod kell picit. A mai nap jó lehetőséget ad rá, hogy átgondold merre szeretnél tovább haladni.

Halak (február 20. - március 20.)

A feladataid során új tapasztalatokat szerezhetsz, ha kellően bátor vagy. A magabiztosság lehet a kulcs, na meg az, hogy tudsz kezelni másokat. Még azokkal sem árt kedvesnek lenned, akik ellened vannak. Igazán meg fogja lepni őket az érett gondolkodásod, és inkább ők lesznek zavarban. Most felfedezheted a személyiséged néhány rejtett oldalát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás