promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
12 éve nem szexelt a szépség, és most attól tart, elfelejtette, hogyan kell
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A hite miatt maradt távol a férfiaktól, de most olyan párra talált, akinek odaadná magát.

Az ausztrál Juliette Herrera gyönyörű, fiatal, kívánatos – és már 12 éve nem szexelt. A rendkívül vallásos hölgynek azonban most olyan partnere akadt, akinek oda kívánja adni magát, ám attól tart, hogy ez nem fog menni ilyen hosszú kihagyás után.

Fotó: instagram.com/julietteherrera

A 35 éves Juliette az Indiában átélt vallásos élmények miatt hagyott fel a testi örömök keresésével. Pedig a húszas éveit még hippiként tengette, de ez gyökeresen megváltozott, amikor találkozott egy komolyan hívő keresztény nővel, és követni akarta a példáját.

„Imádkozott értem, és ekkor csodás megtapasztalásom volt Istennel kapcsolatban. Így kezdődött a hitben való utazásom. Leálltam a drogokkal, a szexszel, az ivással, teljesen átformáltam a belsőmet”

– vallott a nő a bő egy évtizeddel ezelőtt történtekről. Juliette tavaly ugyanakkor már feltűnt A Nagy Ő című párkereső reality műsor ausztrál változatában, de ha tényleg ott keresett igazi társat, akkor nagyon mellényúlt.

Elmondása szerint akkoriban sok férfi sündörgött körülötte, ám egyik sem hitte el, hogy a nő valóban tartózkodik a szextől. Páran azért elkezdtek randizni vele, de amikor hónapok után sem került sor lepedőcsatákra, az összes udvarló feladta.

Juliette most talált rá arra a férfira, akiről úgy érzi, méltó arra, hogy megkapja őt. De a nő attól tart, hogy 12 év önmegtartóztatás után szinte ismét szűzzé vált, és fájdalmasak lesznek az első együttlétek.

„Tényleg úgy érzem, mintha először kellene csinálnom. Mindent elfelejtettem: hogyan kell meglovagolni egy srácot, hogyan kell orálisan szexelni”

– fejtegette zavarba ejtő részletességgel a nő. Még azt is elárulta, hogy tanácsokat kellett kérnie a barátaitól, illetve pornóvideókat nézegetett, így próbált felkészülni lelkileg arra, hogy valakivel meztelenül kell majd lennie.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás