promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: főleg rajtad múlik, hogy ne szürkén kezdődjön a hét
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ne engedd, hogy már a hét első napja rosszul induljon. Mutatjuk, hogy mit jósol a jelenlegi bolygóállás!

Kos (március 21. - április 20.)

Lehet meg kell vívnod néhány harcot a hét elején, de ez az egekbe tudja emelni az önbizalmadat. A megfelelő hétkezdés meg tud alapozni mindent. Kezd barátságtalanabb lenni az idő, de ez ne vegye el a kedvedet attól, hogy kimozdulj. A társadalmi élet igazán fel tud pörgetni. Ha otthon maradsz, akkor még inkább el fog uralkodni rajtad a lustaság.  

Bika (április 21. - május 20.)

A kora ősz ellenére remek lehet a hangulatod. Kommunikálj sokat, főleg a barátaiddal. Nem is ártana velük megosztani néhány tervedet, hogy meg tudják adni a kezdő lökést. Ha valamilyen döntés előtt állsz, azt gondold át kétszer is. A leleményességedet jelenleg blokkolja a mostani bolygóállás, így ne lepődj meg, ha nem jönnek úgy az ötletek.  

Ikrek (május 21. - június 21.)

Még ha kicsit zűrzavarosan is indul a hét, remekül tudod kezelni. Persze a konfliktusokba csak akkor állj bele, ha feltétlenül muszáj. A bolygók olyan energiákat sugároznak feléd, amik segítenek megtalálni a belső nyugalmadat. Persze az is egy fontos feladat, hogy ezt meg tudd őrizni. A párkapcsolatodba is végre megérkezhet a harmónia.

Rák (június 22. - július 22.)

Mindenképpen türelmesnek kell lenned a mai napon. Igazából az se baj, ha másokra bízod a kezdeményezést. Nem kell, hogy mindenben a te kezedben legyen az irányítás, mert így is remekül haladhatnak a dolgok. Néhány téma érzékenyen érinthet, így óvatosabban kommunikálj. Este mindenképpen töltődj fel, ha a hétvégén ez nem sikerült.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A heted kicsit lassabban indul. A karrieredben és a magánéletedben is meg kell találnod a megfelelő egyensúlyt. Most mindenképpen ki kell állnod a saját igazadért, különben néhány személy elnyomhat. Igyekezz jól beosztani az idődet, és vegyél elő majd olyan projekteket, amiket elhanyagoltál a közelmúltban.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Kicsit szétszórtabb lehetsz, szóval már a hét elején igyekezz jobban koncentrálni. Nem kellene hibát vétened a munkádban, mert azt jelenleg elég nehéz lesz kijavítani. A bolygók pozitív hatást gyakorolnak rád, de ezt csak úgy tudod kihasználni, ha nem engedsz a lusta énednek. Ha van párod, akkor ideje lenne felébreszteni a romantikát.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ma jó kedvre tud deríteni a társaság, és mindenképpen ki kell mozdulnod a négy fal közül. Valakivel össze is fogsz futni, aki fontossá válhat az életedben. Ragadd meg az alkalmat. Ha nincs jelenleg párod, akkor egyre magányosabbnak érezheted magad. Szükséged van most már valakire az életedben, aki tud motiválni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Elég sok probléma van mostanában a magánéletedben. Folyamatos változásokat kell átélned, ami megvisel egy kicsit, de ez érthető. A konfliktusokból már nagyon eleged van. Mindig bele tudsz futni egybe, ami elrontja a kedvedet. Döntések állnak előtted, és úgy érzed, nem tudsz jelenleg jól választani. Próbálj időt nyerni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Kicsit lassítanod kell és semmiképpen sem szabad gyors tempót diktálnod. Ez hibákhoz vezethet, amivel elúszhat az egész napod, mivel többször kell nekifutnod a dolgoknak. A fontos döntéseket halaszd későbbre, mert jelenleg nem tudod tisztán átlátni az összes körülményt. Ez egy afféle túlélős nap lesz a számodra.

Bak (december 22. - január 20.)

Felesleges vitákba bonyolódhatsz, és nem is vagy olyan passzban, mint aki megnyerheti. Ez nem a te gyengeségedet mutatja, egyszerűen csak jobb ütőkártyák lehetnek az ellenfeled kezében. Nem szabad olyan dolgokon felhördülnöd, amikről tudod, hogy értelmetlen felhánytorgatni őket. A kompromisszumok nyugalmat teremthetnek körülötted.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Lendületesen haladhatsz a feladataiddal, és a környezeted is pozitívan áll hozzád mindenben. Nem is tudja senki sem felvenni veled a versenyt, még vitában sem. Jól látod át a dolgokat, és remekül tudsz lereagálni mindent. Élvezd ki a jó szériádat. Nem kell pánikba esned akkor sem, ha nagyobb problémák gördülnek eléd.

Halak (február 20. - március 20.)

Sok mindenbe vágnál bele önállóan, de ezek nem sok sikerrel fognak járni. Sajnos előfordulnak ilyen napok, nem szabad, hogy okold magadat miatta. Próbálj meg segítséget kérni, különben az estédnek is lőttek. A problémák fognak a fejedben járni, és nem fogsz tudni megnyugodni. Jót tenne neked, ha találkoznál a barátaiddal, és kikapcsolódnál.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás