promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mi dolga az anyósnak a nászúton?
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ifjú párok meséltek arról, hogyan barmolták el házasságuk legédesebb napjait.

A nászút elvileg az a program lenne, ahol az esküvő és lagzi előkészületeibe, lebonyolításába belefáradt ifjú pár végre felhőtlenül örülhetne egymás társaságának. De nem mindenki ilyen szerencsés, ahogy a Daily Mail összeállításából is kiderül.

A vallomásokat a névtelenül használható Whisper applikáción keresztül tették az érintettek, köztük az a hölgy is, aki éppen a nászút első napján dőlt ki gyomorrontás miatt. Másnapra jobban lett, de akkor meg a férje betegedett le. Addig ment ez a tili-toli, míg végül

csupán egyszer sikerült szexelniük a hazaindulásuk előtt.

Talán ők még jobban is jártak, mint az a pár, amely éppen a lepedőt gyűrte, amikor a férj anyukája bekukkantott hozzájuk. Nem tudni, mire számított (és miért volt egyáltalán ott), de miután a fiacskája szinte legyilkolta tekintetével, sebtében távozott.

Más is beszámolt arról, hogy az apósa és az anyósa kötelességének érezte, hogy a nászútra is velük tartson. Az ilyen esetek hátterében mindig valamilyen egészségtelen családi kötődés áll, ami ezúttal is bebizonyosodott: a házasság villámgyorsan felbomlott.

„Én megcsaltam a férjemet a nászutunkon azzal a fickóval, aki ételt szolgált fel a szállodánkban. A fürdőben csináltuk, miközben a páromat kizártuk a szobából. Utána azt mondtam neki, hogy a zuhany alatt álltam”

– büszkélkedett el egy ifjú feleség. Más ennél sokkal gátlásosabb volt, például az a pancser srác, aki éveket várt arra, hogy lefeküdjön a barátnőjével, aztán feleségül is vette, de az első szex még a nászúton sem történt meg.

„A férjem elfelejtett óvszert csomagolni a nászutunkra. Azt hiszem, terhes lettem, de egyelőre nem merek tesztet csinálni. Még nem állok készen egy babára”

– panaszolta rémülten egy friss házas hölgy. Ez viszont talán nem is olyan nagy tragédia, mint annak a férfinak az esete, aki alighanem mindjárt a válására készülődhet. Legalábbis erre utal, hogy

a frissen elvett neje már egy másik férfival utazott el a nászútra.

Persze, létezik fordított eset is, például azé az új asszonykáé, aki már torkig van azzal, hogy a férje barátai mindenhová elkísérik őket. Így volt ez a nászútjukon is, ahol – ha terhére volt a férfitársaságnak – simán lekoccoltatták.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás