promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: ne hagyd, hogy a düh irányítson a hétvége előtt
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tudod jól, hogy indulattal csak még nagyobb káoszt lehet okozni. Lássuk, hogy mire kell figyelnie a csillagjegyednek!

Kos (március 21. - április 20.)

Mai nap nem szabad azzal foglalkoznod, hogy mit csinálnak mások, és ne akarj magyarázkodni se. Amúgy is benned van kicsit a félelem, hogy lemaradsz a feladataiddal. Próbáld meg felpörgetni ezt a napot a hétvége előtt, mert csak akkor lehetsz száz százalékosan nyugodt. Este legyél picit spontán, és tervezz be valami szokatlan programot.

Bika (április 21. - május 20.)

Ismét fel fog lángolni benned a kreativitás. Ez egyáltalán nem baj, mert akadnak olyan problémák, amiket így tudsz a leghatékonyabban megoldani. Nem csak a saját, de mások kérdéseire is meg tudod találni a választ. Az egyetlen dolog, ami most az utadba állhat, az a saját félelmed, hogy összezavarodsz. Mindig csak egyetlen dologra koncentrálj, és rendben lesz minden.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Lehet most valaki túlságosan befolyásolni akar érzelmileg. Próbálj meg reálisan látni mindent, mintha külső szemlélő lennél. Jelenleg így tudsz helyen döntést hozni. A munkádban pozitív hozzáállásra van szükséged. Már a nap elején érdemes bevetned minden energiádat, később pedig sokkal édesebb lesz a pihenés, amikor már túl vagy mindenen.

Rák (június 22. - július 22.)

Nagyon figyelj oda, mert bőven lehet elmaradásod, ami elsőre fel sem tűnik. Sok kicsi sokra megy, és ha ráeszmélsz, akkor már lehet frusztráló lesz az elmaradás. Kíméld meg magadat a további problémáktól, és szedj össze minden ügyet, amit el kell intézned. Nyugodtan, és higgadtan vágj bele, úgy nem lesz semmi gond.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Nem ártana visszafognod magad, mert ha most összerúgod néhány személlyel, az kihatással lesz a munkádra és a magánéletedre is. Szükséged lesz később az emberek támogatására, még ha jelenleg nem is látod így. Kihívásokkal teli időszak közeledik, ami miatt elő kell venned a taktikai érzékedet a helyzet rendezéséhez.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Sok dologban vízválasztóhoz fogsz érni. A fő szempont az lehet, hogy elégedett vagy-e a mostani kapcsolatoddal, vagy kapcsolataiddal, mivel a pároddal, vagy a közeli barátaiddal is lehetnek gondok. Mérlegelj és dönts. Ne engedd meg magadnak, hogy mások terheit cipeld. Sok új ember fog feltűnni az életedben, és ezekből akár új szerelem is lehet.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Úgy néz ki elég nehéz időszak következhet az életedben. Egy múltbéli tévedésed veszteségeket okozhat, de jelenleg vagy elég erős lelkileg, hogy ki tudj belőle gyorsan evickélni. Főleg anyagi téren érhetsz el sikereket, ha jól kevered a kártyáidat. Törődnöd kell a pénzzel, még ha nem is ez a fő szempont számodra.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Elég sok feszültség gyülemlik fel majd benned, ha nem figyelsz oda jobban magadra. Ha haragos is vagy, ne oszd meg azonnal a véleményedet, mert elszabadulhat a pokol, és később nagyon meg fogod bánni. Törekedj arra, hogy minden emberrel inkább javítsd a viszonyodat, és akkor ez a te lelki békédet is rendbe fogja tenni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Úgy néz ki vissza fog térni egy harc az életedben, amit még nem tudtál lezárni. Akkor lesz csak esélyes arra, hogy győzz, ha nem forró fejjel szállsz be a küzdelembe. A gyors és elhamarkodott döntések nem hoznak eredményt neked. Ez fokozottan igaz most, szóval még a legkisebb dolgot is tervezd meg magad körül.

Bak (december 22. - január 20.)

Nagy szükséged van a barátaidra, hogy fel tudjanak tölteni. Amúgy is élvezed a társaságot, szóval próbálj meg hétvégére is valamilyen kisebb programot szervezni. Ha van párod, akkor igyekezz őt is bevonni ebbe, nehogy elhanyagolva érezze magát. A munkahelyeden rendben mehetnek a dolgok, de ne próbáld másra sózni a te felelősségedet.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Kicsit semmilyen a hangulatod, pedig lassan ideje lesz felébredned, mert a feladatok nem várnak. A környezeted megszokta a határozottságodat, és észre is vették, hogy eltűnt kicsit. Szíved magadba az energiákat mindenhonnan, hogy visszatérjen. Egy picit nyugodtan átengedheted az irányítást mindenhol, de ez ne tartson sokáig.

Halak (február 20. - március 20.)

Már az is jobb kedvre tud deríteni, ha az otthonodban átrendezel egy-két dolgot. Szükséged van a változatosságra, így már ezek is fel tudnak tölteni energiával. Ha problémákat kell megoldanod, azokat is próbáld meg másik oldalról megközelíteni. Vigyáznod kell a pénzre, de most nyugodtan meglepheted magadat valami szokatlannal.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás