promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: ki kell használnod minden lehetőséget
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Néhány csillagjegynek muszáj kockáztatnia picit, hogy előrébb tudjon jutni. Lássuk, hogy mire érdemes figyelned!

Kos (március 21. - április 20.)

Nagy különbség van a támogatás és a hízelgés között. Vedd észre, ha valaki az utóbbival próbálkozik. Vannak olyan emberek, akiket ideje lenne kigyomlálni a környezetedből, mert csak hátráltatnak. A döntéseidet alaposan át kell gondolnod, szóval beszélgess el valakivel a jövődről. Természetesen olyat válassz, akiben teljes mértékben megbízol.

Bika (április 21. - május 20.)

Közel vagy ahhoz, hogy minden nagyszerű legyen körülötted, de azért még van mit rendbe hozni. Most a célegyenesben ne akarj kapkodni, mert azzal elronthatsz mindent. Ha úgy érzed nagy a nyomás, akkor mindenképp szánj időt a kikapcsolódásra is. Akkor tudsz jól teljesíteni, ha teljesen kipihent az elméd.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Kiegyensúlyozottan kell belevágnod minden feladatba. A nagy munkában nem árt figyelned az egészségedre is. Vigyázz magadra, még akkor is, ha úgy érzed, hogy tele vagy energiával. Lesznek olyan projektek, amiket most nem fogsz tudni véghez vinni. Emiatt ne ostorozd magad – tedd őket félre, és majd később folytatod.

Rák (június 22. - július 22.)

Nehezen indul a nap, és előtérbe kerül a lustább éned. Igazából az időjárás rád most jóval nagyobb hatással van, mint a többi csillagjegyre. A front miatt kedvetlenebb vagy, de muszáj leszel összeszedni magadat. Biztosan vannak kisebb feladatok, amiket félretehetsz, de a fontosabbaknak kénytelen leszel befejezni, ha nem akarsz káoszt magad körül.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Most a kezedbe tudod venni az irányítást mindenben. Elszánt vagy, és úgy érzed, hogy jelenleg képtelenség téged megállítani. Mindenképpen használd ki ezt, mert a bolygóállás hamarosan inkább el fog venni az energiáidból. Ne riadj meg attól, ha valamilyen lehetőség hirtelen kerül eléd – legyél merész, és használd ki.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Egy személy jóval közelebb kerülhet hozzád, mint gondoltad. Lehet a barátságból szerelem lesz? Semmi sem kizárt, mert a jelenlegi bolygóállás kedvez a romantikus pillanatoknak. A munkádban és a magánéletedben sem szabad gyors döntéseket hoznod, bármilyen felszabadult is vagy. A kényelmesebb tempó erősíti a határozottságodat.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Az rendben van, hogy elfogadod mások segítségét, de ne feledd viszonozni is a szívességet. Az egyik barátod szorult helyzetbe kerülhet, és nem biztos, hogy ezt meg fogja veled osztani. Figyelj oda, mert tényleg szükség lehet rád. A mai este alkalmas arra, hogy nosztalgiázz egy kicsit – így el is tudsz engedni néhány fájdalmas pillanatot a múltadból.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Csak akkor tudod okosan felhasználni az energiáidat, ha nem ragadsz le minden apró dolognál. Tudatosítsd magadban, hogy vannak olyan problémák, amikkel jelenleg teljesen felesleges foglalkoznod. Állíts fel egy fontossági sorrendet, különben teljesen el fogsz veszni. Este megtalálhatod a belső békédet, ha előveszed valamelyik otthoni hobbidat.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Próbáltál magadnak egy békésebb menetrendet kialakítani, de ez most nem biztos, hogy össze fog jönni. Higgadj le, mert nem kell mindent egyszerre megcsinálnod. Észre fogod venni, hogy minden puzzle darabkának meg van a helye az életedben, csak kell egy kis idő. Amíg képes vagy egyenletes tempót tartani, és nem kanyarodsz túl messzire a jó iránytól, addig legyőzhetsz mindent

Bak (december 22. - január 20.)

Most jó lenne, ha valakivel meg tudnád osztani a problémáidat és a gondolataidat. Körültekintően válaszd ki ezt a partnert, mert ha jól döntesz, akkor nagyon nagy segítségedre lesz az illető. Előkerül majd egy szituáció, amiben magyarázkodásra fogsz kényszerülni. Legyél őszinte, mert a hazugsággal csak még nagyobb káoszt okozhatsz.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Az lehet benned, hogy sokkal gyorsabban halad az idő a megszokottnál, így nehezen is tudod beosztani. El kell végezned a feladataid, de közben pihenned is kellene. Muszáj vagy kievickélni ebből a káoszból, mert könnyen összeomolhat minden körülötted. A figyelmetlenséged nagy kellemetlenségeket tud okozni.

Halak (február 20. - március 20.)

A munkád közben váratlan bonyodalmak üthetik fel a fejüket, amik erősen lelassíthatnak. Haladj csak a saját tempódban, mert ha kapkodásba kezdesz, akkor ömleni fognak a hibák. Az egyik közeli barátoddal nézeteltérésed támadhat. Bármi is az, ami nem tetszik vele kapcsolatban, próbáld meg szépen közölni vele, és ne lekezelő stílusban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás