promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: ne lepődj meg, ha most minden kicsit lassabban fog menni
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sok csillagjegy nem fog tudni úgy felpörögni, ahogy kellene. Lássuk, hogy mit jósol a jelenlegi bolygóállás!

Kos (március 21. - április 20.)

Ma megtudhatsz egy titkot, amelyet bölcs lenne megtartani. Mutasd meg az embereknek, hogy bízhatnak benned. Így később mindent átláthatsz, ami körülötted folyik, és így óriási előnyre tudsz szert tenni az életben. Lehet most több feladat fog a nyakadba zúdulni, mint amennyit elbírsz. Gondold át fejben, hogy mi az, amit ráérsz később megcsinálni.

Bika (április 21. - május 20.)

Vigyázz, mert áteshetsz a ló túloldalára, és néhány dologban túl magabiztos lehetsz. A rutinod becsaphat, és lehet rossz döntést fogsz hozni. Bármennyire is előnyben érzed magad, gondolj át mindent rendesen. Ne érezd úgy, hogy ott kell lenned mindenki mellett – jelenleg jobb, ha a saját lelki békédre koncentrálsz.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A káosz és a rend most nincs egyensúlyban az életedben. Nehéz lehet kezelni ezt a két elemet, ha nem vagy ott fejben. Igyekezz csak a saját problémáidra koncentrálni, és ne vegyél át mástól terheket. Otthon meg kell teremtened a békét, szóval kerüld a feszültséget. Ha valaki olyat mond, amivel nem értesz egyet inkább csak legyints egyet.

Rák (június 22. - július 22.)

Tegyél meg mindent annak érdekében, hogy csökkentsd a zűrzavart magad körül. Gondold át, hogy mi a legnagyobb probléma, amit mindenképpen meg kell oldanod az életedben. Kivételesen nem szabad hagynod, hogy érzelmeid vezessenek, szóval a józan eszedre kellene hallgatnod mindenben. Ne legyél önfeláldozó semmiben, hanem a saját terheidet csökkentsd.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Lassabban indul ez a nap a kelleténél, de később fel fogsz tudni pörögni. Vedd elő a kedvesebb oldaladat, mert ez meg tudja teremteni a harmóniát a környezetedben. Fontos, hogy most ne csak a saját lelki szükségleteidre figyelj, hanem másokéra is. Ha akadályba ütközöl, azt kezeld türelmesen, mert így tudsz a leghamarabb átlendülni rajta.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A vakmerő szavak bajba sodorhatnak. Ha kimondasz mindent, ami az eszedbe jut, akkor előbb-utóbb megbánthatsz valakit. Ma nagyon oda kell figyelned a kommunikációdra. Néha a dolgok megfogalmazása még fontosabb, mint a tényleges üzenet. A pozitív változások úton vannak az életedben, de ehhez jóval nyitottabbnak kell lenned.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Lehet, hogy fel kell zárkóznod néhány dologban, de akkor se akarj kapkodni. A higgadt énedre van szükség, hogy mindennek sikeresen a végére juss. Ha nem jutott időd a pihenésre mostanában, akkor este mindenképpen kapcsolódj ki. Elővehetnéd valamelyik hobbidat, amit esetleg már régóta hanyagolsz. Igazából mindegy, csak nyugalom és öröm vegyen körül.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Hamarosan váratlanul beléphet valaki az életébe a bolygók szerint. Értékes barátság születhet ebből, de ha szingli vagy, akkor még egy új szerelem is lehet. A mai napot azonban muszáj vagy túlélni valahogy. Sok váratlan akadály gördülhet eléd, amiket nehéz lesz leküzdeni. Fontos, hogy ne zökkentsen ki senki a tempódból.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Könnyű elterelni a figyelmedet a mai nap folyamán, ami hibákhoz fog vezetni. Koncentrálj, különben sosem fogsz a végére érni a dolgaidnak. Hatásosabban kell kommunikálnod, és kicsit nyitottabbnak is kell lenned a következő napokban. Tudod jól, hogy az emberek nem gondolatolvasók. A pozitív hozzáállással nagy lendületet tudsz venni.

Bak (december 22. - január 20.)

Azokra az emberekre támaszkodni, akik szeretnek téged, nem gyengeség. Előfordulhat, hogy egy szívedhez közelálló projekted nem úgy sikerül, ahogyan szeretted volna. Nem szívesen kéred mások segítségét kérni, de még fogsz tudni rajta csiszolni, ha engedsz ennek. Kicsit érzékenyebb lehetsz a kritikákra – próbálj meg nem mindent a szívedre venni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Most kicsit melankolikusabb lehet a hangulatod. Ezt az időjárás is kiválthatja, nem csak a kavargó gondolatok. Igazából ennek van pozitívuma is, mert jóval kreatívabb tudsz lenni. Teljesen rendben van, ha úgy érezd, hogy egy kis időt egyedül szeretnél tölteni. Kerüld a nyüzsgést, és fedezz fel magadban új dolgokat.

Halak (február 20. - március 20.)

Valakivel a közeljövőben erősebb kötődés alakulhat ki. Olyan ember ő, akiben száz százalékosan megbízhatsz onnantól. Talán még te is meg fogsz lepődni, hogy ennyire egy húron tudtok pendülni. A következő időszakban több kockázatot tudsz vállalni, mert a bolygók szerencsés időszakot jósolnak a számodra. Igyekezz ezt minél hatásosabban kihasználni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás