promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: igyekezz megtalálni a lelki békédet a hosszú hétvégén
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vajon szembesülnöd kell valami problémával a hosszú hétvége elején? Lássuk, hogy miben tud segíteni a jelenlegi bolygóállás.

Kos (március 21. - április 20.)

Igyekezz meghúzni a határt a költekezésben, mert most elszaladhat veled a ló. Úgy is ki tudod kapcsolni az agyadat, hogy közben nem vered magadat felesleges költségekbe. Sajnos benne van a levegőben, hogy nézeteltérésed támad valamelyik családtagoddal ma. Ne akarj hossza vitába bonyolódni, inkább zárd le gyorsan és diplomatikusan a dolgot.

Bika (április 21. - május 20.)

Ez most kiváló alkalom lehet arra, hogy jobban felfedezd magadat. Így azt is át fogod látni végre, hogy milyen változásokat szeretnél az életedben. Ha vannak feladataid, akkor ne akarj velük rohanni. Valahogy kösd össze a kellemeset a hasznossal, és semmiben se legyél kemény magaddal. Akkor tudsz feltöltődni igazán, ha kerülöd a stresszes helyzeteket.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Az utóbbi időben kicsit elveszetnek érezted magad, de ezen a hétvégén helyrejöhet minden. El kell hessegetned a fejedből a negatív gondolatokat. Próbáld elengedni magad és hagyd az elmédet szabadon bolyongani. Most kivételesen el kellene kerülnöd a zajosabb programokat, és otthon feltöltődni a kedvenc időtöltéseddel.

Rák (június 22. - július 22.)

Nem szabad hagynod, hogy a mai napon mások rád erőltessék az akaratukat. Sodródj inkább az árral, és csináld azt, amihez valóban kedved van. Így tudod a legjobban kikapcsolni az agyadat. A bolygók segítenek abban, hogy meg tudd találni mindenkivel a közös hangot. Ha van valami vita a családban, akkor mindenkit le tudsz nyugtatni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Az ingerültséged nem használ annak, hogy jól induljon a hosszú hétvégéd. Remélhetőleg nem hagytál munkát erre a napra, mert most nehezen megy, hogy külön tudd választani a magánéletedet a hivatásodtól. Ha fontos feladataid is vannak, akkor se hanyagold el a párodat, vagy saját magadat – legyen időd a pihenésre.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A bolygók remekül állnak ahhoz, hogy rád találhasson a szerelem ezen a hétvégén. Próbálj meg kimozdulni és ismerkedni ha szingli vagy. Ha párod van, akkor viszont lehet néhány szócsatátok, mert sokkal hevesebb a vérmérsékleted, de próbálj meg higgadtan kezelni mindent. Megnőtt a kalandvágyad, így nehezen tudsz egy helyben maradni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A pénz válhat a vita forrásává a közeli környezetedben. Egymást okolhatjátok a felesleges kiadások miatt, de valamilyen szinten senkinek sincsen igaza, szóval jobb lenne átugornotok ezen. Nagyon fel tud forrni az agyvized, ha igazságtalanságot tapasztalsz magad körül. Természetesen védd meg magad, de ne legyél senkivel sem nyers.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A mai napon nem igazán leszel képes az alkalmazkodásra, de arra sem, hogy elengedd magad, szóval meglehetősen nehéz hosszú hétvége előtt állsz. A beletörődés, vagy a „mindent vagy semmi stratégia” nem vezet győzelemre. Kénytelen leszel néhány dologban kompromisszumot kötni. Meg kell találni, hogy mi tud megnyugtatni igazán.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ezen a hétvégén nem szabad üzlettel foglalkoznod, mert nem tud ráállni az agyad a helyes döntésekre. Persze tervezgetned még szabad, de csak lazán. Nem tudtad még minden energiádat felszabadítani, így arra kellene koncentrálnod, hogy ez megtörténjen. Pihenj sokat, és a munka helyett inkább a hobbiddal törődj.

Bak (december 22. - január 20.)

Kellemes lehet a hétvégéd, de ehhez kerülnöd kell a piszkálódást. Nem szabad görcsösen ragaszkodnod az elképzeléseidhez, és kisebb dolgokon fennakadnod. A bolygók hatására sokkal nyitottabb és közlékenyebb leszel. Ma megismerkedhetsz valakivel, akivel nagyon egy hullámhosszon lehettek, persze ehhez ki kell mozdulnod, és kezdeményezni is.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nem leszel a legtöbb dologgal kibékülve, ami ma történik, de össze kell szedned magad. Nagyon sok múlik a hozzáállásodon, hogy miképp tudsz rugalmasan viszonyulni a problémákhoz. Tele vagy energiával, de ezek a semmibe veszhetne, ha olyan dolgokra pocsékolod, amik jelentéktelenek. Jól gondolj át mindent!

Halak (február 20. - március 20.)

Magad mögött kellene hagynod a munkát és a gondokat, különben erősen el fogsz fogyni. Ha kevés is a szabadidőd, muszáj azzal foglalkoznod, amit igazán szeretsz. Nyugodtan lehetsz most önző, senki sem fogja rossz néven venni tőled. Cserébe te is legyél picit kedvesebb mindenkivel, és meg lesz a harmónia a környezetedben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás