promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: akkor sem szabad pánikba esned, ha hibázol
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy karnyújtásnyira van a hosszú hétvége, azonban akkor se keseredj el, ha addig nem sikerül mindent helyre tenni.

Kos (március 21. - április 20.)

Számíts arra, hogy a szokásosnál gyorsabban fog telni ez a nap. Hála égnek a bolygók több energiát biztosítanak a számodra, szóval ha nem kaptál a nyakadba előző nap felesleges kihívásokat, akkor remekül fogsz tudni összpontosítani. Hamarosan felszabadulsz, és olyan dolgokba is belevághatsz, amire eddig nem volt időd. Nagy szükséged is lenne erre.

Bika (április 21. - május 20.)

Valami, amitől nagyon féltél végre meg fog oldódni. Szükség van a határozott énedre, hogy mindent kézben tudj tartani. A negatív embereket a kommunikációddal ügyesen le tudod fegyverezni. Ne engedj a csábításnak, hogy halasztgasd a dolgokat. Gondolj erre úgy, mint az utolsó nagy sprint, aztán végre jöhet a jól megérdemelt pihenés.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ez a szélsőségek napja. Egyik pillanatban olajozottan megy minden, a másikban meg lehet, hogy egy óriási vita közepén találod magad. Tényleg feszültség van a levegőben ma, de igyekezz megőrizni a hidegvéredet. Ha kizökkent valaki valami butasággal, miközben a feladataidat végzed, akkor nagyon nehéz lesz visszatalálni a helyes útra. Inkább vonulj el picit, ha bajt érzékelsz.

Rák (június 22. - július 22.)

Szellemileg a csúcson lehetsz, de fizikailag eléggé le vagy merülve. Lehet a front is hatással van arra, ha kicsit rosszabb a hangulatod. Keress apró örömöket, amik fel tudnak dobni. Ne engedd, hogy a mai napon bárki sürgessen. Ha kapkodsz, akkor csak rosszul sülhetnek el a dolgok, és a feladatok sem úgy lesznek elvégezve, ahogyan azt te szeretnéd.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ma igazán tudsz támaszkodni a legjobb barátaidra. Már az is jó, ha napközben váltotok egymással néhány tréfás üzenetet, és rögtön kevesebb lesz rajtad a stressz. Fontos, hogy olyannal töltsd majd el az idődet, aki olyannak lát, amilyen vagy, és képes szépen hozzátenni az erősségeidhez. Az önbizalmad nincs a csúcson, de hamarosan vissza fogsz billenni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Óvatosnak kell lenned, mert előkerülhet a hangulatingadozásod. Ha túl komolyan veszel mindent, akkor olykor teljesen felesleges dolgokon akadhatsz ki. Néha egyszerűbbnek tartod mások helyett megcsinálni a feladatokat, de ez rengeteg stresszt rak rád. Ne feledd, hogy elsősorban magadért küzdesz, akármennyire is jó szíved van.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nincs túl nagy kedved, és időhiányra hivatkozva tologathatod el a dolgaidat. Mindenre tudsz kifogást találni, de így nagyon el tudsz úszni a hosszú hétvége előtt. Kis odafigyeléssel és szervezéssel minden feladatodon könnyedén túl tudsz lendülni. Ha nem érzed kipihentnek magad, akkor az estéket mindenképpen szánd feltöltődésre, és ne szervezz túl nagy programokat.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Elég sok mindenben megvilágosodhatsz. Kristálytisztán fogod látni a megoldást egy olyan problémára, ami régóta nyomaszt. Vesd be minden energiádat és tudásodat, hogy megold, mert később nagyobb gondokat okozhat. Ne félj a megérzéseidre hallgatni. Olykor el kell engedned magad, sodródni az árral, aztán a többi jön magától.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ha valamelyik közeli emberrel vitába keveredsz, akkor tartózkodj attól, hogy felemlegesd a régi sérelmeket. Koncentrálj inkább arra, hogy mindent el tudj simítani, de ne gőzerővel, csak finoman. Egy mély beszélgetés a segítségedre lehet ebben. Vannak felesleges energiáid, de azokat próbáld meg jó dolgokra felhasználni.

Bak (december 22. - január 20.)

Nagyon vigyázz, mert a féltékenység eléggé el tudja venni az eszedet. Ez nem csak arra vonatkozik, ha van párod, hanem lehet szakmai is. Vissza kell állítanod magadban a régi hangulatodat, különben elszaladhat veled a ló. Át kellene értékelned a hibáidat, és lassacskán kijavítani őket. Foglalkozz csak magaddal, és később a félelmeid is eltűnnek.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A mai nap elég sok feszültséget hozhat a számodra. Jobban át kellene gondolnod, hogy mit szeretnél az élettől, mert a befordulás nem fog előrevinni semmiben. Ma mindenképpen keress magadnak egy olyan elfoglaltságot, ami segít kiereszteni a gőzt. El kell lazulnod, és ebben most segíthet a legkedvesebb hobbid.

Halak (február 20. - március 20.)

Jól figyelj, hogy senkit se bánts meg a szeretteid közül. Az ingadozó hangulat elég nagy ellenséged mostanában. Ha mégis kicsúszik valami sértés a szádon, akkor csak egyszerűen kérj bocsánatot,és ne szítsd feleslegesen a feszültséget. A hosszú hétvége közepén jöhet az áttörés, és végre magad mögött fogod tudni hagyni ezt az énedet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás