promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rettenetes hírt közölt a Lidl - veszélyes az egyik termékük
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ha te is vettél ilyet, nehogy használd!

Termékvisszahívásról adott ki tájékoztatást a Lidl Magyarország. A diszkonthálózat a vásárlók biztonsága érdekében a Grizzly Tools GmbH & Co. KG elővigyázatosságból visszahívja azon Parkside Tapéta eltávolító PDTA 5 A1 termékét, amelyen az IAN 332976_1907 nemzetközi cikkszám látható.

A visszahívás oka, hogy a fenti nemzetközi cikkszámmal ellátott termék esetében nem zárható ki, hogy a forróvizes tartály fedele használat közben egyes termékeknél leválik. Ezért a Grizzly Tools GmbH & Co. KG a forrázás veszélyének elkerülése érdekében arra kéri a vásárlókat, ne használják tovább a terméket

- áll a Lidl közleményében.

A diszkontlánc arra kéri a vásárlókat, amennyiben a fenti típusú terméket megvásárolták, a továbbiakban ne használják, szíveskedjenek azt bármely üzletükbe visszavinni.

A vételárat ebben az esetben a vásárlást igazoló nyugta nélkül is visszatérítik. A Lidl Magyarország felhívta a figyelmet arra, hogy a termékvisszahívás kizárólag a Parkside Tapéta eltávolító PDTA 5 A1 (332976_1907) terméküket érinti. A "Parkside" márka további termékeire, illetve a Lidl más termékeire a visszahívás nem vonatkozik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás