promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: fontos, hogy már a hét elején elkezd megoldani a gondokat
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ne lustálkodj, mert hosszú hétvége következik, szóval kevesebb időd lesz mindenre. Lássuk, hogy mit jósol a jelenlegi bolygóállás!

Kos (március 21. - április 20.)

Nehezebben mennek a dolgok a hét elején, ami elég frusztráló lehet a számodra, azonban kitartónak kell lenned. Legyél kedves önmagadhoz, mert ha minden apróságon bosszankodsz és kiborulsz, akkor nem fognak jönni az eredmények. Keress más taktikákat, más utakat, ha a rutin éppen nem jön be. Az apró finomhangolások rengeteget tudnak segíteni.

Bika (április 21. - május 20.)

Nem szabad, hogy eluralkodjon rajtad a magány. Még akkor is élj egy kicsi társasági életet, ha rengeteg a dolgod. Ha túlságosan a karrieredre koncentrálsz, akkor az otthon is problémákat okozhat. Meg kell találnod az egyensúlyt a munkád és a magánéleted között. Már most érdemes csinálni egy tervet, hogy be tudd fejezni a feladataidat a hosszú hétvégéig.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Már a hét elején koncentrálnod kell, mert fontos tények mellett mehetsz el, de a bolygók hála égnek támogatnak. A szerencse melletted fog állni sok mindenben, de azért ne bízd el magad. Ha túl kockázatos húzásnak érzel valamit, akkor semmiképpen se vágj bele. Amikor eljön a pillanat akkor fogod tudni, hogy mikor kell az eszedre hallgatnod.

Rák (június 22. - július 22.)

A bolygók merészséggel ruháznak fel, így hatalmas önbizalommal vághatsz bele mindenbe, de azért nem árt olykor óvatosnak lenned. Lankadhat a figyelmed, aminek meg lehet az ára. A gyakorlatiasságod rengeteg kényelmetlen szituációban ki tud húzni a bajból. Igyekezz minden esetben a dolgok mögé látni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Már a hét elején felüthetik a fejüket olyan szituációk, amikor ki kell állnod magadért, de a felesleges vitákat messziről kerüld el. Leszívhatják az energiádat, amit okosan be kell osztanod. Keresd azoknak az embereknek a társaságát, akik önmagadért szeretnek. Szükséged van egy kis törődésre, hogy helyre tudjon billenni az önbizalmad.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Vigyázz, hogy ne tedd már a hét elején túl magasra a lécet, különben csalódás fog érni. Az persze jó, hogy ha a maximum pörögsz, de az nem, ha túl sokat vársz el magadtól. Vedd észre végre, hogy hol vannak a határaid. Törekedj a kompromisszumokra, és másokkal is legyél picit megértőbb. Este mindenképpen töltődj fel, ha ez nem sikerült a hétvégén.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Régóta elnyomott vágyak élednek újra a szívedben. Ne csak gondolkodj rajtuk, hanem próbáld meg őket megvalósítani. A nyári változás fokozottan jót tehet neked, és szerencsére a kellő lendület is megvan benned. Igyekezz mindent a saját előnyödre fordítani, még akkor is, ha nagyon nehéznek tűnik a kihívás.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Jobb lenne, ha a kritizáló énedet picit háttérbe szorítanád, mert néhány ember a tudtodon kívül is csúnyán néz rád emiatt. Persze ez benne van a véredben, de nem muszáj mindenre és mindenkire megjegyzést tenned. Most jobb lesz, ha ezeket magadban tartod, így elkerülheted a kellemetlen szituációkat. A feladataid elvégzésére nem igazán van szükséged most bíztatásra.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Egy közeli személlyel eléggé kerülsz egy témát, pedig az lenne a legjobb, ha leülnétek megbeszélni a dolgot. Hidd el, mindketten megnyugodnátok végre. A jelenlegi bolygóállás kellemetlenségeket, nem várt akadályokat okozhat a csillagjegyednek. Nem kell nagy bajtól tartanod, de minden szavadat jól fontold meg.

Bak (december 22. - január 20.)

A héten pletykák céltáblájává válhatsz, de rá fogsz jönni, hogy a te természeteddel ez a legkevésbé sem érdekel. Az a lelkileg egészséges hozzáállás, ha nem törődsz a féltékeny emberekkel. Ettől függetlenül most nem szabad magadra haragítanod senkit, mert ez nagy bonyodalmakat okozhat. Egy-egy vita előtt számolj mindig tízig.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nagy lesz a kísértés, hogy borsot törj valaki orra alá, de ne feledd, hogy a bosszú mindig visszaüthet. Inkább el kell engedned ezt a dolgot éretten, mint beleállni ilyenekbe. Ne cselekedj meggondolatlanul semmilyen helyzetben. A pletykákat főleg kerüld el, még akkor is, ha nem rossz szándékkal mondod.

Halak (február 20. - március 20.)

Jól vigyázz a munkahelyeden, mert valaki hátsó szándékkal keresheti a társaságodat. Picivel bizalmatlanabbnak kell lenned, mint szoktál. A jelenlegi bolygóállás miatt optimistábban láthatsz mindent, amit ki is kell használnod. A távoli terveid elkezdhetnek kirajzolódni, ahogyan az is, hogy miképp akarod őket véghezvinni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás