promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Válassz a 3 kártya közül és kiderül: végre megtörténik, amire régóta vágysz? – napi jóslás
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A cigánykártya megmutatja, mi vár rád a nap folyamán. Koncentrálj a kérdésre, amire választ vársz! Válaszd ki a három kártya közül azt, amelyiket a legerősebbnek érzed, majd olvasd el a kártyához tartozó jelentést.

Kép: Promotions.hu

Választottál? Akkor lássuk, mit rejt a kártyalapod!

Kép: Promotions.hu

1. kártya jelentése:

Örvendezés: Örömteli időszak elé nézel. A lap jelenthet családi összejövetelt, találkozást egy rég látott, szeretett személlyel. Végre valóra válik, amit szeretnél, ami nagy boldogságot hoz az életedbe. A kártya azt kéri, figyelj az apró örömökre, szánj időt a pihenésre és a szórakozásra is, hogy feltöltődhess. Párkapcsolati kérdésnél új ismeretségre utal a lap, meglévő kapcsolatnál pedig harmóniát, kiegyensúlyozott együttélést mutat.

2. kártya jelentése:

Veszteség: Veszteséget jelöl a lap, ami lehet anyagi- vagy lelki természetű. Jelenthet egy rögeszmét, amitől ideje megszabadulni, még akkor is, ha veszteségként éled meg az elengedést. Kapcsolati kérdésnél csalódást jelent a lap, ami fájdalommal jár ugyan, de hosszú távon a te érdekedet szolgálja.

3. kártya jelentése:

Vágy: Vágyakozol valami után vagy valaki után, azonban nem elég álmodozni, ideje tenni is azért, hogy megvalósuljanak az elképzeléseid. Türelmesnek kell lenned, mert még nem jött el az ideje, hogy megkapd, amit szeretnél. Párkapcsolati kérdésnél az illető elrejti a vágyait, nem mutatja ki az érzéseit. Férfi kérdező esetében a kiszemelt nő nehezen elérhetőnek tűnik, de még nincs veszve semmi.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás