promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Válassz a 3 kártya közül és kiderül: fény derül egy titkos viszonyra? – napi jóslás
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A cigánykártya megmutatja, mi vár rád a nap folyamán. Koncentrálj a kérdésre, amire választ vársz! Válaszd ki a három kártya közül azt, amelyiket a legerősebbnek érzed, majd olvasd el a kártyához tartozó jelentést.

Kép: Promotions.hu

Választottál? Akkor lássuk, mit rejt a kártyalapod!

Kép: Promotions.hu

1. kártya jelentése:

Házasság: Áldást jelez a kártyalap. A kérdéses helyzet tartósságára utal, legyen az új munkahely vagy befektetés. Komoly elköteleződést mutat a lap. Ha egyedülálló vagy, lehet, hogy találkozol valakivel, akivel hosszú távú kapcsolatot alakíthatsz ki. Ha már párkapcsolatban élsz, tudd, hogy komolyak a választottad szándékai. Titkos viszonyt is jelezhet, ami veszélyezteti a meglévő kapcsolatot.

2. kártya jelentése:

Üzenet: Olyan üzenetet kaphatsz, ami változást hoz az életedbe. Fontos információ birtokába juthatsz, amit ügyesen kell használnod. A lehetőség adott, hogy megoldást találj a jelenlegi problémádra. A lap jelezhet költözést, utazást. Azt is mutatja, hogy most nem szabad kényelmesen hátradőlni, mozgásban kell maradni, tenni kell azért, hogy jól alakuljanak a dolgok. Szerződéskötésre, üzlet lebonyolítására ideális a mai nap.

3. kártya jelentése:

Kevés pénz: Figyelned kell a kiadásaidra, ellenkező esetben komoly anyagi veszteségre, pénzzavarra számíthatsz. Itt az ideje a takarékoskodásnak, próbálj félretenni a bevételedből. A kártya azt is jelzi, hogy talán nem értékeled eléggé a meglévő javaidat, kapcsolataidat. Esetleg kapcsolatodból hiányzik valami. Érdemes elgondolkodni, hogyan tudnád erősíteni azokat a területeket az életedben, amik javításra szorulnak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás