promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: nem árt, ha már most feltüzeled magad
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hitesd el a csillagjegyeddel, hogy bármit is üzen a sors, nincsen számodra lehetetlen. Lássuk, hogy mire kell számítanod!

Kos (március 21. - április 20.)

Egy távoli hozzátartozó, vagy egy rég nem látott barát tűnhet fel a semmiből. Úgy néz ki semmi érdek nincs ebben, és téged is fel tud villanyozni a találka. Ha így van, akkor beszéljetek meg valami közös programot a közeljövőben. Vigyázz, mert a feladatok könnyen bekebelezhetnek. Tudd, hogy mikor kell megállni, különben már itt a hét elején túl fogod hajtani magad.

Bika (április 21. - május 20.)

A munka mellett a tervezgetéssel mehet el ez a napod. Új dolgokat szeretnél megismerni, és elég erős terveid vannak a jövőre nézve. Fontos, hogy mindennek alaposan utánajárj, mielőtt belevágsz valamibe. Sok múlhat az apróságokon, amiket mostanában hajlamos vagy félvállról venni. Ha fontos megbeszélésed lesz a héten, arra főleg nem ártana alaposan felkészülnöd.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Elkezdenek majd helyre jönni a pénzügyi gondjaid lassacskán, és egy nagyobb bevételre számíthatsz a közeljövőben. Minden forintnak alaposan meg szoktad tervezni a helyét, de ideje, hogy magadra is költs egy kicsit. A munka után igyekezz kimozdulni a négy fal közül. Nem kell nagyon szórnod a pénzt, de valami aprósággal meglepheted végre magadat.

Rák (június 22. - július 22.)

Eléggé ingadozhat a hangulatod ezen a napon, de muszáj, hogy továbbra is őszinte legyél mindenkivel. Szomorúnak, és letörtnek érezheted magad. Ezt csak fokozhatja, ha hasonló életérzésű emberek társaságába kerülsz. Próbálj meg kiszabadulni, és olyan barátokkal körül venni magadat, akik fel tudnak villanyozni. Az is fel tud dobni, ha új emberekkel ismerkedsz meg.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Jól figyelj mindenkire a környezetedben, mert hasznos tanácsokat kaphatsz a barátaidtól, vagy a rokonaidtól. Ezek olyan lökést adhatnak, amivel egyensúlyba hozhatod a heted elejét. Lehet egy picit ellenérzéseket fognak kiváltani belőled ezek a javaslatok, és szokatlannak tűnhetnek, de egyáltalán ne félj tőlük. Mindenképpen fogadd meg őket.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Muszáj leszel ma türelmes lenni. Elég sokan azon lehetnek, hogy kihozzanak a sodrodból, de zárd ki őket, ahogyan csak tudod. A bolygók kellő energiát biztosítanak, hogy minden rendben menjen ma, már csak koncentrálnod kell. Az lenne a legjobb, ha ma elkerülnéd a külvilág híreit – este még a telefonodat is kikapcsolhatnád.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Vigyázz, mert most fokozottan be kell osztanod az energiáidat. Persze ha nagyon idegesítenek a problémák, akkor előveheted a rejtett tartalékaidat, de készülj fel, hogy lassabban fognak menni a dolgok. Emiatt nem szabad pánikba esned, mindenkinek lehet ilyen napja. Ha túl vagy a nehezén, gondold át a következő napot, majd fordíts időt magadra.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Határozottnak és kitartónak kell mutatkoznod mindenben, még az olyan kérdésekben is, amik otthon merülnek fel belő körben. Persze muszáj vagy meghallani az ellenvéleményeket, vagy a módosító javaslatokat is. Fontos, hogy készen állj minden kompromisszumra a hét elején, különben a vitákkal csak elodázzátok a megoldást.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Új lehetőségek kerülnek eléd, de az is lehet, hogy te szeretnél valami nagyobb változást az életedben. Nyugodtan találkozz a barátaiddal, akik mindig megértenek, és beszéljétek át a dolgot. Felszabadult környezetben az agyad is jobban mozoghat, és merészebb tervek is előkerülhetnek. Persze figyelj arra, hogy az az agy ki is kapcsoljon a nap végére.

Bak (december 22. - január 20.)

Úgy állnak a bolygók, hogy most nagyszerű tetteket vihetsz véghez, szóval ne fogd vissza magadat. Használd nyugodtan a képzelőerődet, és szívj magadba minden energiát. Ezek nagyon jól fognak jönni a hét elején. Az álmodozás mellett persze ne feledkezz meg a fontos dolgokról, és ne hanyagold el a közeli környezetedet sem.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ezen a napon alaposan gondold át, hogy mire kell még figyelned a héten. Ha megvan mindennek a helye, akkor nem fogsz tudni hibázni. A bizonytalanság eléggé zavarttá tehet, de próbáld meg kitisztítani a fejedet. Nyilván nem szeretnéd az egész napodat így tölteni, szóval este a kikapcsolódásra koncentrálj. Keresd fel a barátaidat, ők nagyon is jókedvre tudnak deríteni.

Halak (február 20. - március 20.)

Ne gondold, hogy a boldogságot könnyedén el lehet érni. Természetesen mindenkinek megvannak az álmai és a céljai, de neked most picit nehezebben megy minden. Nem szabad feladnod, és egy kellemes nap lehet arra, hogy átgondolj mindent. Mindenben keresd a nyugodtságot, illetve a meghittséget a munka után.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás