promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
750 ezres megarendelést adott le valaki a Mekiben
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Több száz hamburger és csibefalat elkészítése várt a ledöbbent alkalmazottakra.

Valaki nagyon éhes lehetett Ausztráliában, hiszen 3400 ottani dollárnak (mintegy 750 ezer forintnak) megfelelő rendelést adott le az egyik McDonald's étteremben. Az alkalmazottak teljesen összezavarodtak a meglepő tételtől, volt, aki viccesen megjegyezte, hogy

egyszerűbb lenne felmondania, mint összekészítenie a kajahegyet.

A rendelést természetesen elvitelre kérték, ám az nem derült ki, hogy milyen megapartira szánták. Persze, ez még mindig olcsóbb volt, mintha étterembe invitálták volna a titokzatos társaságot, de nem is túl elegáns megoldás.

A listán szerepelt 304 hamburger, 70 Angus Clubhouse burger (fincsi Angus marhából), 39 McFamily Box, valamint 39 adag (20-20 darabos) McNuggets csibefalat és 69 nagy adag sült krumpli. Elismerés annak, aki mindezt ilyen pontosan kiszámolta.

A gigarendelést az egyik alkalmazott osztotta meg a Facebookon, fotókkal is alátámasztva, hogy nemcsak kamuból találta ki az egészet. Egészen biztos, hogy ekkora tétellel még a legöregebb McDonald's-dolgozók sem találkoztak.

Fotó: Facebook

Rejtélyes adalék, hogy a felsoroltak mellett kértek még egy kis Vanilla Coke-ot (jég nélkül), egy sajtburgert uborka nélkül, illetve két kis adag sült krumplit. Ezek alapján úgy tűnik, mintha a titokzatos vendéglátó egy nő lett volna.

Italt persze nemcsak magának fizetett, hanem a többieknek is: a valamivel több, mint 100 pohárból pedig arra lehet következtetni, hogy egy nagyjából ekkora társaság gyűlhetett össze Ausztrália egyik kies vidékén.

A hír kommentelőiben rögtön felmerült a kérdés, hogy legális dologról van-e szó. De miért is ne? Ki tilthatná meg bárkinek, hogy egy ilyen nagy csapatot megvendégeljen? Sokkal egyszerűbb, mintha becsődülnének az étterembe, és jó ideig feltartanák a sort.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás