promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Teljes gőzzel előre: Charlie Sheen elvesztette a pénze 95 százalékát
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem sok munkája van, amióta kiderült a HIV-fertőzöttsége, de azóta is két végén égeti a gyertyát.

Charlie Sheen a hollywoodi filmezés nagy öregje, pedig ősszel még csak 56 éves lesz. Most kellene kezdenie másodvirágzását, ehelyett munka és kereset nélkül tengeti napjait, lényegében azóta, hogy 2015-ben leleplezte HIV-fertőzöttségét.

Valaha a leggazdagabb filmsztárok közé tartozott, de jó ideje már csak égeti a dollármilliókat. A legjobban fizető munkáját már 2011-ben elvesztette, pedig a Két pasi – meg egy kicsi című sikersorozatban 8 évadot húzott le, és részenként 1,4 millió dollárt keresett.

A pletykák szerint Sheen a csúcson 130 millió eurónyi vagyonnal rendelkezett. De aztán a rendszeres kokainfogyasztás és italozás miatt egyre kevesebbet tudott dolgozni, és lassan megindult lefelé a lejtőn.

A költekezéssel viszont nem állt le, továbbra is ragaszkodott a fényes partikhoz, a könnyűvérű lányokhoz, a drága ruhákhoz, a saját szakácshoz. Közben öt gyereket és jó pár exfeleséget is el kellett tartania, ami jókora rést ütött a bankszámláján.

Amikor kiderült, hogy AIDS-es, jó ideig megpróbálta titokban tartani. Állítólag közel 10 millió eurónyi összeget költött a pletykák elhallgattatására, de az igazság végül így is kiderült.

2021-ben állítólag már „csak” 8 millió euró lapult a zsebében.

A drogok és az alkohol kétségkívül kihatottak a teljesítményére, a gondolkozásmódjára, de ezt sokáig maga nem ismerte fel.

„Csupán kissé hátrébb kellett volna lépnem, hogy jobban ráláthassak az életemre. Csinálnom kellett volna egy listát a jó és rossz dolgokról, amik körülöttem zajlottak. Igazából rengeteg jó dolgot éltem át, és csak nagyon kevésen kellett volna változtatnom”

– vallotta be a színész, feltehetőleg a dollármilliókat elégető rossz szokásaira is gondolva. Elvileg még mindig rendbe hozhatja az életét, továbbra is megvan erre a lehetősége, de nagy kérdés, hogy láthatunk-e majd tőle egy nagy feltámadást.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás