promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: sok csillagjegynek fordulat jöhet az életében
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Pozitív, vagy negatív lesz ez a változás, az nagyban függ a jelenlegi bolygóállástól.

Kos (március 21. - április 20.)

Ma igazán a magasba lendülhet az önbecsülésed, valamint a kitartásod is nagyobb, mint szokott lenni. Ha más utakat választasz a rutin helyett, akkor az pozitív eredményt hozhat. Persze azért tudd, hogy hol van a határ, és ne legyél túl merész. Az apróbb győzelmek is hatalmasat dobhatnak az önbizalmadon, és ez a jókedvedet is visszaadhatja.

Bika (április 21. - május 20.)

Nem ártana kicsit kitörnöd a komfortzónádból, mert lesznek olyan problémák, amit csak egy kis vakmerőséggel fogsz tudni megoldani. Új és izgalmas vágyak terelhetnek közben a változás felé. Ez lehet egy új frizura, de valami sokkal nagyobb dolog is. Te egy folyamatosan fejlődő ember vagy, és most különben sem szabad, hogy az unalmas hétköznapok bekebelezzenek.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A régi sebek be fognak gyógyulni, és a haragodat is el fogod tudni ásni, de nehezedre esik néhány dolgot elengedni. Olykor sajnos embereket kell kizárnunk az életünkből, hogy ne húzzanak le a mélybe. A bolygók most elősegítik mindenben a továbblépést, amit ki kell használnod. A feladatok mellett muszáj azzal is foglalkoznod, hogy megtaláld a lelki békédet.

Rák (június 22. - július 22.)

Változások elsősorban a baráti kapcsolataidban lehetnek a közeljövőben. Néhány régi ismerőssel teljesen megszakadhat a kommunikáció, de emellé érkezhetnek új emberek. Valld be, hogy akad néhány személy, akivel már te sem töltesz szívesen annyi időt, mint régen. A fejlődéshez ez is kell. A szerelemben nem jósolnak szerencsét a bolygók, úgyhogy ezt ne erőltesd most.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Jótékony változások mehetnek végbe a munkahelyeden, de hogy itt minden a helyén legyen, ahhoz neked is nagyobb erőfeszítéseket kell bevetned. Most van energiád mindenhez alkalmazkodni, szóval ezt igyekezz kihasználni. Nem szabad csalódottnak lenned, ha valami nem sikerül elsőre, mert ez jelenleg egy ilyen időszak lehet. Az új módszerek bevetése előnyödre válhat.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A bolygók rengeteg energiát vetítenek ki feléd, amit ha magadba tudsz szívni, akkor megállíthatatlan lehetsz. Talán még valami új készséget, vagy trükköt is elsajátíthatsz ma, ami hasznos lesz a jövőben. Ha ügyesen forgatod a lapjaidat, akkor végre eltűnhet a káosz a pénzügyi életedből. Racionálisabb döntéseket kell hoznod a hét további részében, hogy eredményes tudj lenni, és a pénztárcád is kövérebb legyen.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Egy váratlan esemény miatt minden felborulhat körülötted. Talán még az eltervezett programjaidat is le kell mondanod. Fel kell állítanod magadban egy sorrendet, hogy mi a legfontosabb. Ha muszáj, akkor háttérbe kell szorítanod a szórakozást, nehogy nagyobb bosszúság érjen. A rugalmasságodra is nagy szükség lesz a mai napon.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Nagyon jó a hangulatod, de könnyen kicsúszhat a lábad alól a talaj, ha nem pihened ki magadat normálisan. Közben egyre nagyobb felismerések kerülnek eléd. Most a felszínes és a kétszínű embereket kellene minél hamarabb kigyomlálnod az életedből. Van is egy illető, akire másképp nézel, mint eddig. Nos, talán neki nincs többé helye az életedben.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Csendes és nyugodt korszak áll előtted. Erre már nagyon régen vágytál, és meg is érdemled. Egyszerűen túl sok volt a gond körülötted. Éppen itt lesz az ideje, hogy megnyugodj. A pároddal is remekül alakul minden, viszont ha még szingli vagy, akkor a szerelem is közeledhet. Bármilyen nagy az öröm, a teendőidet azért ne hanyagold el.

Bak (december 22. - január 20.)

Nagyon oda kell figyelned magadra. Kikotyoghatsz egy olyan titkot, amit nagyon nem kellene. Ha nem tudod megőrizni, akkor nagy lavinát, és félreértések sorozatát indíthatod el vele. Viszont ha így alakul, akkor valahogy helyre kell tenned a baklövést, és ahhoz elég erős haditerv kell. Jobban teszed, ha inkább nem pletykálsz.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ma végre fel tudsz töltődni teljesen energiával a feladataid után, szóval okosabb lenne, ha megpróbálnál csak magadra figyelni. Bármi gond is kerül elő, azt ha lehet, állítsd parkolópályára. Semmi baj nincsen azzal, ha picit el szeretnél vonulni, de ha hangosabb társaságra vágysz, akkor arra is rátalálhatsz. A lényeg, hogy találd meg azt programot, ami a legközelebb áll hozzád.

Halak (február 20. - március 20.)

Nem igazán szereted, ha ellenőriznek, vagy megkérdőjelezik a hitelességedet. Ma mégis belefuthatsz egy ilyen szituációba, azonban emiatt nem szabad, hogy felmenjen benned a pumpa. Azt amúgy is tudod, hogy a hozzád legközelebb álló emberek hisznek és bíznak benned. Törekedj a pihenésre a nap végén, mert hamarosan nagyon kihívások várnak rád.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás