promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: a titkok új utakat nyithatnak meg?
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kockáztatnod kell, vagy éppen a háttérbe szorulni? Lássuk, hogy mit jósol a jelenlegi bolygóállás!

Kos (március 21. - április 20.)

Jó hatással van rád a társaság, és fel is tudsz vidítani mindenkit a környezetedben. Igyekezz mindennek a pozitív oldalát nézni, még akkor is, ha gondok ütik fel a fejüket. Attól nem lesz jobb semmi, ha depresszióba esel. A munkahelyeden és otthon is legyél határozott és mérlegelj mindent. Néhány felismeréshez több szempontot is meg kell vizsgálnod.

Bika (április 21. - május 20.)

Bármilyen lehetőség üti fel a fejét, akkor azt mindenképpen többször is át kell gondolnod. Ha most hirtelen ugrasz bele valamibe, az nagyon rosszul sülhet el. Akkor fogadj el bármit is, ha te diktálhatod a feltételeket. Türelmetlenebb lehetsz ma a kelleténél. Ha felfordulás van körülötted vagy a fejedben, azért ne másokat okolj.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Szerelmes hangulatban lehetsz, és remekül kijössz a pároddal. Ha egyedülálló vagy, akkor a bolygók szerint közelíthet hozzád a szenvedély. Olyan emberrel fújhat össze a sors, akivel valóban egy hullámhosszon lesztek. Bizonytalan lehetsz néhány feladatban, de ha belevágsz, meg fogsz lepődni, hogy mennyire gördülékenyen mehet ma minden.

Rák (június 22. - július 22.)

Semmiképpen ne vágj bele új dolgokba a hét közepén, ha valamivel lemaradásod van. Nagyon elúszhatsz, szóval csak szép sorjában haladj mindennel. A közeli környezeteddel bánj óvatosan, mert egy apró megjegyzésből is óriási vita robbanhat ki. Bármi is a véleményed, inkább tartsd magadban, így jársz a legjobban.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Nem szabad, hogy apróságokba lovald bele magad. Semmiképpen ne értékeld túl a lényegtelen dolgokat, különben elrontják a hangulatodat. Ha szétszórtnak érzed magad, akkor bizony pihenésre lenne szükséged. Jelenleg nem teheted meg, hogy hibázol a munkahelyeden, vagy a magánéletedben. Koncentrálj, különben megakadhatnak a dolgok.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Meglehetősen kényes ügyben kérhetik ma a segítségedet. Ha úgy van, nyugodtan vágj bele, mert később kamatostul visszakaphatod a jószívűségedet. Mindenben legyél pártatlan, és ne engedd, hogy elragadjanak az érzelmeid. Ha túlságosan mélyre ásol dolgokban, és ennek hangot is adsz, akkor könnyen megégetheted magad.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Figyelj oda a hangulatingadozásaidra, különben teljesen a feje tetejére tudják állítani a napodat. Lehet nagy terveid vannak, de azok akadályokba ütköznének. A változékony hangulatod miatt a döntéseid is azok lesznek. Inkább csak próbálj meg túllendülni a kötelező dolgokon.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Valaki kétségbe vonhatja a rátermettségedet és ez a munkádra is kihathat. Pedig nem szabad, hogy ez bármiben befolyásoljon. Tudnod kell, hogy mik az erősségeid, és ezeket mindig mindenhol be tudod vetni. Ha az indulataid vezérelnek, akkor kicsúszhat a kezedből az irányítás. A munkahelyeden több támogatód van, mint ellenséged.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ma nagyon lefoglalhatnak a munkahelyi gondok, így kevés időd lesz magadra és a közeli környezetedre. Pedig este nem ártana feltöltődnöd picit. Azt is nézd, hogy sokan támaszkodnak rád lelkileg. Most beleeshetsz abba a hibába, hogy a fontos embereket hosszú ideig elhanyagolhatod.

Bak (december 22. - január 20.)

Eléggé szerencsés időszak köszönthet be rád, mert az élet tálcán kínálhat neked remek lehetőségeket. Nem lenne rossz, ha lenne erőd és időd élni mindezekkel. Ha elszalasztod őket, akkor nagyon hosszú idő után gördülnek eléd újra ilyenek. Nem ártana felállítanod egy fontossági sorrendet, és picit spontánabbnak lenni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A bolygók nem a legszerencsésebben állnak a számodra. Könnyen kicsúszhat a kezedből az irányítás, szóval egy picivel nagyobb önfegyelmet kell gyakorolnod. Nagy az esély, hogy megbántasz valakit, ráadásul egy olyan embert, aki hozzád közel áll. Fogd vissza magad, és így elkerülhető minden konfliktus. Apróságokon főleg ne akadj fent.

Halak (február 20. - március 20.)

A te kezedben van a döntés, hogy rossz napod lesz-e. A kapkodás jelenti rád jelenleg a legnagyobb veszélyt. Ez feszültséget, és akár félreértéseket is szülhet. Próbálj meg lenyugodni – a lassabb tempó még nem jelenti azt, hogy rosszul végzed a munkádat. A családi ügyeid azonban remekül alakulhatnak. Egy őszinte beszélgetés is segíthet ezen vacsora közben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás