promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meztelen cicikkel feküdt egy óriási tányéron, kirúgták a sztár műsorvezetőt
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Abban igaza van, hogy a világ kevésbé tud megbocsátani a nőknek, mint a férfiaknak.

A CBeebies a BBC gyerektévé csatornája, amely a 6 éven aluli kicsiket célozza meg programjaival. Ennek az egyik női műsorvezetője több alkalommal is – persze más médiákban – erotikus töltetű jelenetekben szerepelt, illetve topless pózolt, ami természetesen az elbocsátásához vezetett.

Fotó: Profimedia

A bájos Sarah-Jane Honeywell talpa alól ezzel kicsúszott a talaj, 100 ezer fontnyi adósságot halmozott fel, és már-már öngyilkos gondolatok forogtak a fejében. Hogyan lehet ebből kimászni? Neki sikerült.

Sarah-Jane kisgyerekek millióinak példaképe és kedvence volt, ezért érthetetlen, miért folytatott a főállásával összeegyeztethetetlen tevékenységeket is. A 47 éves, kétgyermekes anyuka 2002 óta dolgozott a CBeebies csatornának, így érthetően megrázta a kirúgás.

A bajok 2011-ben kezdődtek, ekkor vonaglott melltartó nélkül egy hatalmas tányéron a londoni Trafalgar téren, hogy az amerikai PETA állatvédő szervezet nemes törekvéseit támogassa.

„Akkoriban éppen nem forgattam a CBeebies részére, szóval nem gondoltam, hogy az akcióról velük is egyeztetnem kellene. Jó mókának tűnt, ráadásul fizetséget sem kaptam érte”

– magyarázta a nő, hogy miért tartotta etikusnak a tettét. Utána viszont a Diet Coke reklámjában is meglehetősen erotikus öltözetben szerepelt,

a mellbimbói szinte átszúrták a pólóját, és ez már a BBC-nek is sok volt.

 

Fotó: Diet Coke/Marc de Groot

Annak ellenére, hogy 10 évet húzott le a csatornánál, Sarah-Jane anélkül távozott, hogy elbeszélgethetett volna a főnökeivel. Még egy Facebook-csoport is alakult ellene, ezzel a találó címmel:

„Gyűlölöm Sarah-Jane Honeywellt!”

Ahogy az lenni szokott, az apukák megértőnek bizonyultak, az anyukák pedig sárdobálásba fogtak. Az sem használt, hogy kiderült róla: fiatal korában alkalmankénti kokainfogyasztó volt, még jóval a tévés évei előtt. Aztán utána is drogozni kezdett.

A nő a következő három évben hatalmas adósságokba verte magát, és egyre kilátástalanabbnak érezte a helyzetét. A szülei házának garázsában húzta meg magát, lassan elfogyott körülötte a levegő.

2014-ben eljegyezte magát a színész Ayden Callaghannal, aki 7 évvel fiatalabb nála, és emiatt is rengeteg támadást kellett eltűrniük. Amikor pedig Sarah-Jane teherbe esett, le kellett szállnia a drogokról, és ez súlyos elvonási tünetekhez vezetett nála.

Az érkező baba miatt azonban újragondolta az életét, és elhatározta, hogy kimászik a gödörből. Párja segítségével visszafizette az adósságait, és most egy hátrányos helyzetű gyerekeknek szóló drámaiskola alapításán töri a fejét, de persze a tévébe is vissza akar menni.

„Nem értem, hogy nőként miért veszted el azonnal az állásod, ha bugyiban mutatkozol. Hány férfi sztár van, aki bántalmazza a partnerét vagy drogozik, de továbbra is a képernyőn lehet? A világ kevésbé tud megbocsátani egy nőnek”

– vonta le a döbbenetes következtetést.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás