promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csúnyácskának tartotta saját babáját egy anyuka, rögtön be is támadták a trollok
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Pedig tényleg igaza volt, ezt a grimaszt nem fogod kibírni nevetés nélkül!

A közép-angliai Emily Crossan úgy vélte, újszülött gyermeke leginkább egy kerti törpéhez hasonlít, és a baba tényleg vicces arcot vágott néhány kevésbé sikerült fotóján. A 31 éves anyukát a megjegyzése miatt rögtön betámadták a trollok, amit a nő sem hagyhatott szó nélkül.

Vajon egy szülőnek joga van sértegetni a saját gyermekét, sőt leégetni azzal, hogy a közösségi médiában közszemlére teszi néhány régebbi fényképét? Elsősorban erről szól az a vita, amely a Facebookon robbant ki Emily és néhány ismerőse között.

Fotó: facebook.com/emily.crossan

Az anyukát – saját bevallása szerint – elvakította az imádat, amikor a kisfia, Isaac megszületett, és csak pár évvel később vette észre a családi fotókon, hogy a gyerkőc milyen hihetetlenül mókás grimaszolás közben.

Ki is posztolta azokat, de ezzel éppen a várttal ellentétes hatást ért el. Egy érzékeny szülő egyszerűen gusztustalannak tartotta a Facebook-bejegyzést, és kötelességének érezte, hogy kiálljon az ártatlan csecsemő mellett, akit szerinte virtuálisan egy szemétládába hajított az édesanyja.

Emily erre azt válaszolta, hogy mindennél jobban szereti a most három éves kisfiát, és szerinte maga Isaac is jót fog nevetni a fényképeken, ha nagyobb lesz. Arra persze ne vegyünk mérget, hogy a srác szívesen mutogatja majd őket az iskolai haveroknak…

„Ha a kezébe adnánk egy pecabotot, a fejébe pedig sapkát húznánk, akkor tökéletes kerti törpe lenne. De mára sokat változott, tökéletesen cuki kisfiú vált belőle”

– próbálta tompítani a szülőtársak haragját az anyuka. Isaac egyébként féléves korára nőtte ki ezt a vicces megjelenést, és Emily visszaemlékezése szerint addig sem kapott bántó megjegyzéseket a küllemére a környezetétől.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás