promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: hamar túl kell tenned magad rajta, ha kétségek gyötörnek
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem szabad utat engedned a bizonytalanságnak. Lássuk, hogy mire érdemes figyelnie a csillagjegyednek!

Kos (március 21. - április 20.)

Ne akarj őrült tempót diktálni, mert azzal az ellenkezőjét fogod elérni. Felesleges kockázatokat sem szabadna vállalnod, mert az elég rosszul sülhet el. Figyelj oda arra, hogy mi tesz boldoggá, mert az rengeteg lendületet tud adni. Ha te felszabadult vagy, akkor a környezetedet is azzá tudod tenni, és rögtön más szemmel tudtok nézni a gondokra.

Bika (április 21. - május 20.)

Muszáj egy kis időt szánnod arra, hogy rendszerezni tudd a gondolataidat. Ha szétszórt leszel, akkor abszolút nem fogsz tudni előre haladni. Ez segíthet abban is, hogy be tudjon gyógyulni pár régi seb. Érzékenyebb lehetsz a kelleténél, és túlreagálhatsz dolgokat. Ez főleg a párkapcsolatodban okozhat komolyabb zűröket. Ne akard most senkire ráerőltetni az akaratodat.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A mostani bolygóállás elkezdhet sodorni a kreatív éned felé. Nagyszerű ötleteid lehetnek, és hajt az is, hogy új felfedezésekben legyen részed. Mindenképpen találkozz a barátaiddal, hogy meg tudd velük osztani az eszmefuttatásaidat. A visszajelzések segíthetnek a terveid finomhangolásán. Vigyázz, mert van pár ember, aki visszahúzhat, de velük nem szabad foglalkoznod.

Rák (június 22. - július 22.)

A kapcsolatok fontosak lesznek számodra a következő időben. A közeli környezetedben van néhány ember, aki igazán tud motiválni. Találkozz velük, és meríts ihletet. A mostani bolygóállás hatására előtérbe fog kerülni a gondoskodó éned, és ezt gyakorolnod is kell. Nagyon jól tud elsülni, ha végre odafigyelsz másokra.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Nem szabad túlságosan elengedned magad, mert akkor megint kicsúszhat a kezedből az irányítás. A te csillagjegyed eleve felelősségteljesebb és szorgalmasabb, mint mások. Nem kell átesned a ló túloldalára, szóval ne várd el magadtól a tökéletes teljesítményt, de tartsd meg az egyensúlyt, és hozd azt a szintet az életedben, amire szükséged van.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ne dobd el magadtól a szórakozást, még akkor sem, ha pillanatnyilag sok a probléma körülötted. Muszáj olykor kikapcsolnod, mert ha csak állandóan a te válladat nyomja a felelősség, akkor teljesen be fogsz sokallni. Ha vidám vagy, akkor jóval könnyebben mehet minden az életedben. Szingliként most még a pártalálásban is szerencsét hozhatnak a bolygók.  

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Be vagy lassulva kicsit, és úgy érzed, hogy csak a rutinoddal tudsz előre haladni. Vannak olyan napok, amikor csődöt mondd a kreativitás, de emiatt nem szabad pánikba esned. Segíthet az, ha jobban ráhangolódsz a mindennapi feladataidra, és nem úgy állsz hozzájuk, hogy már megint ezt kell csinálni. A legjobb taktika talán az, ha összehozod a kellemeset a hasznossal.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Okosabb lenne átgondolnod, hogy mik azok a feladatok, amikkel lemaradásban vagy. Kettőt pislogsz, a nyakadba lesz a hétvége, és ha nem tudod utolérni magad, az nagy kellemetlenségeket tud okozni. Igyekezz valamivel javítani a hangulatodon, mert ha nem teszed, akkor előkerül a harapósabb éned. Ha most valami abszolút hátráltatni fog, az a konfliktus.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Kettős hatással lehet rád a mostani bolygóállás, ami okozhat galibát, de hozhat szerencsét is. Muszáj valahogy kihasználnod, hogy sokkal dinamikusabb vagy, mint szoktál lenni. Próbáld meg minden ügyedet elrendezni a közeledő hétvége előtt, és akkor nyugodt időszakra számíthatsz. Használd ki az energiáidat és pörgesd fel ezt a napot, utána édes lesz a pihenés.  

Bak (december 22. - január 20.)

Most egyre türelmetlenebb leszel a környezeteddel szemben. Oda kell figyelned, hogy ne ess túlzásokba. Olyan dolgokért kaphatod fel a vizet, amikért alapból nem szoktad. Nem szabad sértően kommunikálnod senkivel, különben később visszaüthet. Szükséged van a kikapcsolódásra, és a gondolataid elterelésére.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Hamarosan testileg és lelkileg is feltöltődhetsz, de ehhez a mai napon szász százalékosan kell teljesítened. Váratlanul az öledbe hullhat a szerencse, és olyan dolgokon is könnyen át tudsz siklani, amiket alapból lehetetlennek gondoltál. A jelenlegi terveidre fókuszáld az energiáidat, és kerüld a feszült helyzeteket – azok most teljesen meg tudják kavarni a fejedet.

Halak (február 20. - március 20.)

Ne ess abba a hibába, hogy túl sok mindent tervezel be. Ha marad néhány plusz feladatod a következő napra, az se baj. Sokkal rosszabb, ha túlhajtod magad, mert akkor még az üdítő pihenéstől is el tud menni a kedved, és a nap végén csak beesel az ágyadba. Pedig most akár egy új hobbit, vagy kihívást is találhatnál magadnak, amiben az örömödet leled majd.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás