promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: felborulhat minden a hét közepén?
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A legfontosabb szabály most az, hogy bízz magadban. Lássuk, hogy mire figyelmeztet a mostani bolygóállás!

Kos (március 21. - április 20.)

Többet kellene pihenned. A teljesítményed romlása lehet annak köszönhető elsősorban, hogy nem tudod rendesen kialudni magad. Már az is sokat segíthet, ha egy órával hamarabb fekszel le az egyik este. Meglátod, olyan energiák szabadulhatnak fel benned, amikről nem is gondoltál volna. Szerelmi ügyekben most ne erőltess semmit, inkább legyél türelmes.

Bika (április 21. - május 20.)

Nem ártana kicsit hanyagolnod a közösségi médiát. A bolygók azt jelzik neked, hogy valami fontos dolog mellett mehetsz el az életben, ha túl sok időt töltesz a digitális térben. A Merkúr segíthet javítani a képességeiden, de kitartást nem tud sugározni, azt neked kell elérned. Legyél eltökélt, és minden célodat el fogod érni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Egy kis szórakozás rendben van, de ne engedd, hogy teljesen kizökkenj, mert akkor nagyon nehezen fogsz tudni visszalendülni a munkába. Még akkor is forgasd az agyad, ha éppen szabadságon vagy. Olyan időszak jöhet, ami előtérbe helyezi a maximalista éned. Azért azt ne feledd, hogy nem tudsz mindenkinek megfelelni. Ne tegyél olyan ígéretet, amit nem fogsz tudni betartani.

Rák (június 22. - július 22.)

Most sokat tud segíteni, ha több időt töltesz társaságban. Beszéld meg a gondjaidat, mert akkor iszonyatosan frusztrált leszel, ha mindent magadba zársz. Az önmagaddal való verseny nagy motivációt jelenthet, ezért próbálj meg több apró célt kitalálni. A kis sikerélmények teljes lendületet tudnak adni. Tarts ki az elhatározásaid mellett.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Vannak dolgok, amiket ideje lenne elengedned. Kitartó tudsz lenni, de okosabban kell beosztanod az idődet. Azt te is látod, hogy így se jut mindenre. Egy kezdő új kapcsolat izgalmas lehet számodra, de a bolygók azt súgják, hogy ebben az emberben nem bízhatsz meg, szóval legyél óvatos. A hét közepe fordulópont lehet a számodra, hogy melyik utat választod.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ha fontos döntést kell hoznod, akkor ne akard elhamarkodni. A kivárás a jó taktika, mert most szimplán a jó megérzésed nem elég a sikerhez. A tapasztalataid igazán sokat segíthetnek a közeljövőben. Ma jól kezeled a konfliktusokat, szóval lehetőséged van lezárni néhány vitát. Igyekezz több érzelmet belevinni a hétköznapokba is.  

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Néhány problémát új szemszögből kellene megközelítened, hogy túl tudj rajtuk lendülni. Legyél kicsit lazább és játékosabb, mert a merevség most nem segít. A bolygók alapból sugározzák feléd a kreatív energiákat, csak ki kell őket használnod. Ha első próbálkozásra nem jön össze valami, akkor nem szabad elkeseredned és feladnod – legyél kitartó!

Skorpió (október 24. - november 22.)

A bosszantó eseményeknek lassan vége, és megnyugodhatsz. Persze a bolygók mostani állása miatt ez a nap sem lesz unalmas. Ha jól kevered a lapjaidat, akkor sok mindent elérhetsz. Mindenben a saját tehetségedre és erősségeidre támaszkodj. Érzelmileg azonban kicsit túlcsordulhatsz. Vigyázz arra, hogy nehogy a saját, vagy mások titkait kifecsegd.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A bolygók kellő bátorsággal tudnak feltölteni. Nyugodtan belevághatsz a kihívásokba, nem fog csalódás érni. Bár az energiáiddal még gondok lehetnek. Lehet nehezebben megy minden ebben a kánikulában, mint gondoltad. Kicsit mozdulj ki, az sokat segíthet, és a baráti társaság is fel tud dobni. A lényeg, hogy most célirányosan járj el, mert bárhol érvényesítheted az akaratod.

Bak (december 22. - január 20.)

A meleg idő picit lelassít, és akkor mehet jól a munka, ha össze tudsz dolgozni másokkal csapatban. Nem szeretsz segítséget kérni, de olykor muszáj. Kihasználhatod ezt arra is, hogy tapasztalatot cseréljetek. Otthon is meg vannak a saját elképzeléseid, de törekedj a kompromisszumokra. Az estét meghitten töltheted, el fognak kerülni a problémák.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A bolygóállás remek hatással lehet rád, szóval legyél merész és nyitott. Erőt nyerhetsz ahhoz, hogy a legjobbat hozd ki magadból. A pozitív energiáidat jelenleg át tudod ragasztani másokra is. A jelenlegi időszak remek arra is, hogy át tudd gondolni rendesen, mit szeretnél elérni a jövőben. Ilyenkor nem igazán tudsz elaludni, de egy nagy séta segíthet ebben.

Halak (február 20. - március 20.)

Remélhetőleg tudtál haladni a teendőiddel, mert a jelenlegi bolygóállás sajnos lassítani fog mindenben. Olyannak kell látnod a dolgokat, amilyenek valójában, és az álmodozást félretenni. Régóta töröd a fejed azon, hogy változtatni szeretnél az életeden, de ez csak úgy megy, ha reálisan látod a dolgokat. Hamarosan megoldást találhatsz mindenre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás