promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ha ezeket a jeleket észleled, sürgősen változtass!
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az univerzum téged is figyelmeztet, ha rossz úton jársz, vagy veszélybe sodornád magad. Ha az alábbi üzenetekkel találkozol, nem kell megijedned, inkább gondolkozz el, mit próbálnak üzenni neked az égiek. Akár komolyabb baleseteket is elkerülhetsz, ha gyorsan cselekedsz.

Figyelmeztető hangok

Ha egy konkrét helyzetben, váratlanul valami azt súgja, „Ne menj arra!”, akkor érdemes hallgatni a belső hangra, mert lehetséges, hogy nagy bajtól vagy valamilyen kellemetlenségtől óvod meg magad. Nem egy olyan beszámolót olvastunk a 9/11-es terrortámadás kapcsán, amikor valaki azért nem szállt fel az egyik repülőre, mert rossz érzése volt, mintha valaki figyelmeztetné. Később beigazolódott, hogy jól tette, hogy hallgatott a hangokra: megmentették az életét.

Erőteljes álmok

Az univerzum és az angyalok gyakran álmok útján üzennek. Ebben a tudatállapotban ugyanis könnyebb felvenni velünk a kapcsolatot. Úgy tudod megkülönböztetni a hagyományos, terápiás jellegű álmoktól, hogy sokkal élénkebbek, színesebbek. Nem megtörtént események szerepelnek benne, hanem olyan dolgok, amik megtörténhetnek. Néha csak erőteljes képeket kapunk, melyekhez rossz, félelmet keltő érzések társulnak. Ezekre minden esetben emlékszünk ébredés után is. Érdemes elgondolkodni azon, kihez, mihez köthetők a benyomások, és eszerint változtatni az életünkön.

Rossz érzés a gyomorban

A gyomrunk szinte mindig jelzi, ha valami nem úgy működik az életünkben, ahogy kellene. Elég csak a stressz okozta gyomorfájásra gondolni. Amikor egy bizonyos helyzetben émelygés fog el, akkor ne erőltesd, mert valószínűleg ez nem a te utat, ilyenkor csak az egod irányít. Ha rendszeresen görcsbe rándul a gyomrod, amikor egy bizonyos emberrel találkozol, akkor az annak a jele, hogy nem érdemes több időt fecsérelni rá, mert csak rossz energiákat hoz az életedbe.

Különös meghibásodások

Lemerül a telefonod, mindig épp akkor, amikor egy adott személyt hívnál? Látszólag minden ok nélkül meghibásodik valamilyen készülék, és bármit teszel, nem tudod használni? Esetleg épp akkor robban le az autód, amikor nagyon sietnél valahová? Ha folyamatosan akadályokba ütközöl, az nem csupán a véletlen műve: az univerzum így üzen, hogy ne erőltess bizonyos dolgokat, ha jót akarsz magadnak. Miután visszatérünk a jó útra, jellemzően megszűnnek a problémák is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás