promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fitneszbuli készülőben: Rubint Rella jövőre férjhez megy!
Borítókép:  facebook.com/rellarubint
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sűrű napokon van túl kedvesével, így csak két lehetséges esküvői helyszínt néztek meg.

Olaszországi nyaralására tartva jelentkezett új vloggal a fitneszkirálynő Rubint Réka unokahúga, a szépséges Rella. A videóban elárulta, hogy sűrű napok állnak mögötte, de azért néhány esküvői helyszín megtekintése is belefért az idejébe.

Természetesen a barátjával, Novothny Somával együtt keresgélt, aki éppen a napokban ünnepelte a 27. szülinapját. A pár a balatonalmádi nyaralást követően nézett szét a főváros környékén.

Fotó: Levendulás Rendezvényhelyszín

Ha minden jól megy, Relláék jövőre házasodnak össze, és úgy tűnik, hogy idehaza tervezik a ceremóniát. Kinézték maguknak az inárcsi Levendulás Rendezvényhelyszínt, illetve a turai Botaniq Kastélyt, de még az is lehet, hogy egy ma még ismeretlen harmadik lesz a befutó.

Fotó: Botaniq Turai Kastély

A lelkes fitnesz- és sportimádó lány ezután beadta a kutyusát egy budapesti bentlakásos kutyaiskolába, majd elszaladt a fogorvosához, hogy előkészítsék a fogszabályozását, aztán pedig még Csömörre is kiugrott az unokatestvére ballagására.

Ha mindez nem lett volna elég, éppen a vlog készítésének reggelén felvételizett a Semmelweis Egyetem táplálkozástudományi szakértő mesterképzésére. Bár csak 2-3 napot tudott rá készülni, sikerült 75 pontot szereznie a maximális 80-ból.

Ezután a kedvesével PCR-tesztet csináltattak, majd Rella vett néhány fürdőruhát, és rögtön indultak is Bécsbe, hogy onnan Milánóba repüljenek. A végcéljuk azonban a dél-olaszországi Bari, ahol Soma testvérénél folytatják a nyaralásukat.

Rella az olaszban bérelt kocsijukat várta a legnagyobb izgalommal, de sokáig nem árulta el, hogy miért. A videó végén aztán ez is kiderült: egy kabriót szereztek maguknak, hogy lenyitott tetővel száguldjanak végig a csodás tájon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás