promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: előfordulhat, hogy elég feszült napra kell számítanod
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Remélhetőleg a gondok többségét le fogod tudni a hétvége előtt. Lássuk, hogy mit jósol a jelenlegi bolygóállás!

Kos (március 21. - április 20.)

Most mindenképpen a saját utadat kell járnod, szóval ne engedd, hogy befolyásoljanak az emberek, és azt se, hogy visszafogjanak. Reggel még nem lehet meg a kellő lendületed, de késő délutánra már teljesen összeszedett tudsz lenni. Ezt az időszakot is kellene jobban megnyomnod, hogy mindennek pontot tudj tenni a végére.

Bika (április 21. - május 20.)

Ügyelj arra, hogy semmiben se legyél hanyag, mert az sok mindent felboríthat, amit eddig ügyesen felépítettél a héten. Nyilván hétvége előtt jobban el akarná engedni magát az ember, de neked még oda kell koncentrálnod a feladataidra. Ha éppen a nyaralásodat töltöd, akkor több kompromisszumot kell kötnöd azokkal, akikkel együtt vagy.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Rengeteg ötleted lehet, hogy javítani tudj az otthoni és a családi életeden. Ha felüti a fejét valamilyen konfliktus, akkor a békítő szerepkör is rád hárulhat, de ezt ügyesen tudod kivitelezni. Ne akarj senkit se manipulálni a környezetedben, főleg a munkahelyeden ne, mert az rosszul sülhet el. Gondold át, hogy mik azok a tervek, amiket véghez akarsz vinni a hétvégén.

Rák (június 22. - július 22.)

A jelenlegi bolygóállás reflektorfénybe helyezi a kommunikációs képességeidet. A környezetednek nagyon fog tetszeni a nyitottságod, és olyan problémákat is meg tudtok együtt beszélni, amit máskor nem. Ma nem szabad, hogy leragadj egyetlen megoldásnál. Ha úgy látod, hogy egy probléma valamivel nem orvosolható, akkor azonnal válts stratégiát.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Okosabban kell beosztanod a pénzedet. Ilyenkor nyáron elszaladhat veled a ló, és olyasmikre költhetsz, amikre alapból nem szoktál. Váratlan kiadást jeleznek a bolygók, de ezt simán meg tudod oldani, ha félreteszel egy kis pénzt. Hétvégén ne akarj senki helyett hősködni, és feladatokat sem átvállalni másoktól, inkább tervezd meg, hogyan tudnál feltöltődni.  

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A pénzügyi helyzeted a szokásosnál kényelmesebbnek tűnik jelenleg, de azért jól gondold át, mielőtt egy kis pluszt költenél magadra. Talán mehetne okosabb helyre is a pénz? Ha a válasz erre egy határozott nem, akkor nyugodtan lepd meg magad valamivel. Élvezd az élet apró pillanatait, és ne engedd, hogy az emberek negatív hangulata átragadjon rád.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Úgy néz ki valaki szeretne jobban megismerni, és csak rajtad múlik, hogy nyitsz-e felé. Ha az illető az ellenkező nemet képviseli, akkor még több is lehet a dologból. Úgy néz ki félsz egy kicsit a változástól, pedig nem lenne szabad. Kell valami új az életedben, hogy fel tudj dobódni. Sokat meríthetsz más emberek hibáiból, akik befásultak a rossz döntéseik miatt.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Egy picit előtörhet belőled a féltékenység, de rá kell jönnöd, hogy semmi okod rá. Sínre kerülhet az életed, ha nem másokkal foglalkozol, hanem a saját előrelépéseddel. A közeljövőben új emberek tűnhetnek fel az életedben, de nem szabad őket első látásra megítélned. Egyikükkel akár egy szoros barátság is kialakulhat, ami erős hatással lehet rád pozitív szempontból.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nagyon szenvedélyes tudsz lenni, ami jó hatással lesz rád. A kitartás elképesztően fontos lesz a következő időszakban. Bármilyen akadály is gördül eléd, nem szabad feladnod. Folytasd csak az utat, amibe belekezdtél. Hétvégén meg tudsz nyílni, ami rád nem szokott annyira jellemző lenni. Ügyelj arra, hogy a megfelelő emberrel oszd meg a titkaidat.

Bak (december 22. - január 20.)

Nem mások, hanem te magad lehetsz ma az ellenséged. Ha mindenben a negatív és kritikus énedet veszed elő, akkor semmivel se fogsz tudni rendesen haladni. Ne hagyd a hétvége előtt összeomlani a kártyavárat, amit óvatosan felépítettél. Ne akarj senkivel se csatákat vívni, hanem inkább működj együtt. Igyekezz már a nap elején visszaszerezni a lelkesedésedet.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Neked kell ma irányítanod az eseményeket. Ha hagyod, hogy kizökkentsenek, akkor nem fogod tudni teljesíteni azokat a célokat, amiket kitűztél magad elé. Ki kell dolgoznod egy stratégiát, ami működhet a sikerig. Hétvégén erős energiák fognak körbevenni, szóval fejleszteni tudod a személyiségedet. Mindenképpen próbálj ki valami új dolgot.

Halak (február 20. - március 20.)

Nehezebben indul a napod, de később olyan energiák tudnak felszabadulni benned, hogy még egy kis extra feladatot is be tudsz majd vállalni, ha nagyon muszáj. Vágysz a személyes szabadságra, és ez hétvégén is előtörhet belőled. Ha van párod, akkor bizony meg kell beszélned vele, hogy adjon neked egy picivel nagyobb teret.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás