promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Olyan sok pénzt keres egy nő, hogy képtelen párt találni magának
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az ősemberektől örökölt hozzáállásnak tartja, hogy a férfiaknak mindenben jobbnak kell lenniük.

Az ausztrál Jana Hocking első látásra nem az a nő, akit kerülnek a férfiak. Pedig így van, mert a csinos, talpraesett, életvidám, 36 éves hölggyel van egy aprócska bibi: túl sokat keres, amivel az összes közeledőt elriasztja.

Valószínűleg sokan tapasztalják, hogy a mai modern korban is azt tartják normálisnak egy kapcsolatban, ha a férfi többet keres a nőnél. Az erősebbik nem önérzetét mélyen sérti, ha kedvesük több pénzt visz haza, olyankor ugyanis a férfiasságukban érzik megalázottnak magukat.

 

Fotó: instagram.com/jana_hocking

Ez a gond az említett Janánál is, aki hosszú ideje szingli, egyszerűen csak a kiemelkedő bevételei miatt. Pedig randizott hiperaktív karrieristákkal és otthonülőkkel egyaránt, de valahogy egyik férfi sem igyekezett megragadni mellette.

„Gyakran látom, hogy elkerekedik a szemük, amikor a munkámról, különösen az ambícióimról és a céljaimról beszélek nekik. Sokan aggasztónak tartják, ha egy nő karrierre vágyik. Isten ments, hogy több pénzt keressen náluk!”

– vonta le a tanulságot az írásból és podcastok készítéséből élő szőke hölgy. Persze, azt is elismeri, hogy nem mindenki ilyen, de a példája is mutatja, hogy az őszintén elfogadó férfiakból lehet kevesebb.

Jana szerint ez a hozzáállás még az ősi ösztöneinkből fakadhat. Évezredekkel ezelőtt a férfiak feladata volt a vadászat, a család ellátása, míg a nőknek a barlangban volt a helyük, és nem üthették az orrukat felelősségteljesebb dolgokba. De ebből azért már ki kellett volna nőnünk.

A nő sokszor megkapja, hogy túlságosan válogatós, illetve csak a munkájának él, márpedig a karrier és a pénz nem bújik majd mellé éjszakánként, hogy a karjaiban tartsa, meghallgassa és megvigasztalja.

„Mondott valaha ilyesmit egy nő egy férfi ügyvédnek, pilótának vagy vállalkozónak? Soha!”

– mutatott rá Jana arra, milyen butaságokat képesek egyesek írogatni. Elkeseredésében egyébként már odáig jutott, hogy – valószínűleg ritka kivételként – imádja, ha a férfiak utána füttyögnek az utcán, mert olyankor legalább nőnek érezheti magát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás