promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: baljós fellegek érkeznek a fejed felé?
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A hét utolsó napja nagyban befolyásolja majd, hogy energikusan tudod-e kezdeni a következő hét elejét. Lássuk, hogy mi vár a csillagjegyedre!

Kos (március 21. - április 20.)

Úgy tudsz teljes kapacitással működni, ha megtervezed a dolgokat és stabilizálódsz érzelmileg. Teremts nyugalmat, és gondold át, hogy milyen kihívásokkal találhatod szembe magadat a következő héten. Ha már most tudod, hogy valamilyen kemény feladat vár rád, akkor arra fel kell készítened magadat – így minden gördülékenyebben fog haladni.

Bika (április 21. - május 20.)

Ha van valami teendőd otthon, akkor annak igyekezz hamar pontot tenni a végére, mert később csak frusztrálni fog. Fel tudod dobni a párkapcsolatodat, ha terveztek valamilyen laza kiruccanást. Szingliként jobban fel tudsz töltődni, mert előtérbe kerülhet nálad, hogy nem kell függnöd senkitől. Igazán ki tudsz virulni, ha előveszed a kedvenc hobbidat.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Az nagyon nem fog jót tenni, ha most is a munka zakatol a fejedben. Ideje lenne kikapcsolnod, és a boldogságra koncentrálni. Mély beszélgetések alakulhatnak ki a környezetedben, ahol végre elmondhatod, hogy mit érzel. Ha úgy látod, hogy a családod nem hallgat meg, akkor írj rá valamelyik megbízható barátodra. Fontos, hogy lelkileg feltöltődj.

Rák (június 22. - július 22.)

A mai nap eléggé befordulhatsz, ha nem találsz rá igazán magadra. Úgy tűnik, semmi sem akar a helyére kerülni? Gondolkodj el, hogyan tudnál kikerülni az árok mélyéről. Tedd félre egy picit a problémákat, mert magabiztosságod vissza fog térni, és akkor újult erővel tudod őket megoldani. Este mindenképpen lazíts, hogy a következő nap új emberként ébredhess fel.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Sok mindenért hálás lehetsz az utóbbi időben, szóval érezd végre jól magad. Ha maradt is benned egy minimális stressz, azt fel kell oldanod valahogy. A bolygók szerencsés időszakot ígérnek, szóval ne akarj visszacsúszni a negatív énedhez, mert csak így fogod tudni kihasználni. Most dőlj hátra, és legyél büszke arra, amit elértél.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A magabiztos éned eléggé ingadozik. A közelmúltban nem tudod igazán eldönteni, hogy melyik a megfelelő út, és melyik irányba kellene elindulnod. Olyan, mintha körbe-körbe haladnál? Állj meg egy picit, és gondold át végre a dolgokat. Egy stresszmentes nap ismét be tudja indítani az agyadat, majd meglátod! Várj, amíg megtisztul az elméd, hogy meg tudd tenni a következő lépést.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Jól vigyázz, mert elég hiszékeny vagy mostanában. A szíved a helyén van, de pont ezért tud kihasználni, vagy becsapni valaki. Jobban jársz, ha megpróbálsz a szándékok mögé látni, még akkor is, ha egy régi barátról van szó. Résen kell lenned, különben valamilyen esemény nagy törést okozhat neked.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Van otthon valami teendőd? Akkor lehet rendben minden, ha nem vállalod túl magad. Ez az elmúlt napokban is fontos lett volna megfogadnod. Ki kell kapcsolódnod végre! Szükséged van valakire, akivel megoszthatod a mély gondolataidat, vagy problémáidat. Gondold végig ki az, akiben igazán megbízhatsz, és találkozzatok.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nem ártana egy kis önvizsgálatot tartanod. Ettől nem szabad félned, még akkor sem, ha rossz emlékeket idézel fel vele. Eljön lassan a pillanat, amikor szintet kell lépned, és erőssebbé kell válnod. A bolygók megfelelő energiákat biztosítanak, hogy ebbe belevágj. Fontos felismeréseid lehetnek, amik később előre fognak vinni.

Bak (december 22. - január 20.)

A romantikus éned továbbra is előtérben van. Tölts sok időt együtt a pároddal, és nyugodtan találkozz a barátaiddal is, akik mindig megértenek, és beszéljétek át, ha valami probléma üti fel a fejét. Felszabadult környezetben az agyad is jobban mozoghat, és merészebb tervek is előkerülhetnek. Persze figyelj arra, hogy ki is kapcsolódj.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Határozottnak és kitartónak kell mutatkoznod mindenben, még az olyan kérdésekben is, amik otthon merülnek fel belső körben. Persze muszáj vagy meghallani az ellenvéleményeket, vagy a módosító javaslatokat is. Fontos, hogy készen állj minden kompromisszumra a következő hét előtt, különben a vitákkal csak elodázzátok a megoldást.

Halak (február 20. - március 20.)

Maradt még mindig pár feladat erre a napra? Hála égnek még van benned kellő energia, hogy túljuss az akadályokon. Azért nem árt figyelned a tested szükségleteire is. Muszáj olyan dolgokkal foglalkoznod, amik lelkileg feltöltenek. Ha túl vagy a nehezén, fordíts időt magadra. Továbbra is kerüld a konfliktusokat, azokból csak vesztesen kerülhetsz ki.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás