promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez a menyasszony olyan jelmezben jelent meg az oltárnál, hogy a vőlegény meghatottság helyett röhögőgörcsöt kapott
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy menyasszony olyat tett, amit a vőlegénye valószínűleg élete végéig emlegetni fog. Miután a férfi meglátta a szerelmét nem bírta ki, egyből röhögőgörcsöt kapott.

Elizabeth Gardner nem mindennapi módon szeretett volna megjelenni az oltárnál. Örömkönnyek helyett inkább a nevetéstől kicsorduló könnyeket szeretett volna látni leendő férfi szemében. Az első pillantás egy esküvőn mindig megható és romantikus momentum.

Nos, a fiatal menyasszony tett róla, hogy ez a pillanat ne ilyen legyen, és egy T-rex jelmezt húzott az esküvői ruhája fölé. 

A völegény egy romantikus hídon várta a menyasszont néhány szál napraforgóval a kezében. Látszott, hogy izgatott, hogy miként fog kinézni a kedvese, amikor megpillantja. Amikor azonban a férfi megfordult nem a kedvesét, hanem egy hatalmas narancssárga T-rexet látott. Ezt annyira viccesnek látta a leendő férj, hogy rögtön röhögőgörcsöt kapott. 

A legjobb az egészben, hogy a vicces pillanatról videó is készült. Lássuk csak!

Anyukám leánykori neve Rex, én is viselem ezt a nevet. Úgy gondoltam, vicces lesz felvenni ezt a jelmezt azon a napon, amikor Rex-ből Gardnerré válok. Kicsit azért izgultam, hogy fogadja

- mondta utóbb a történtekről a Huffington Postnak az ifjú feleség. 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás