promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Görbe marad, nincs mese: egy férfi lakatot tett a legnemesebbik szervére
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vígjátékba illően elvesztette a kulcsot, az orvosokat pedig csak két hét után kereste fel.

Tartós alakváltozást szenvedett egy thai férfi pénisze, mivel egy elhibázott döntése következtében két hétig egy lakatot hordott rajta. Az orvosoknak az anyuka adott kínos magyarázatot a történtekre:

„Szereti kis helyekre bedugni.”

A természetesen nem megnevezett, 38 éves férfi a fütyköse tövénél csapta magára a lakatot, és utána elkövette a lehető legnagyobb hibát: elvesztette a kulcsot. Innentől nehezebbé vált az élete, hiszen nem könnyű lelakatolt pénisszel bárkitől segítséget kérni, viszont a nemes szerv idővel dagadni kezdett.

Első lépésként maga próbálta eltávolítani a zárat, ám ezzel csak rontott a helyzeten, mert fertőzést is okozott vele. Az anyuka végtelenül megértőnek bizonyult vele szemben, elfogadta, hogy a barátnő nélkül tengődő, a járvány alatt unatkozó fiacskája ilyen dologra vetemedett.

Nem tudni, meddig tartotta volna magán a férfi a lakatot, de két hét után már olyan fájdalmat érzett, hogy lélekszakadva rohant az egyik bangkoki kórházba. Az orvosok fél órás izzasztó munka révén, egy elektromos fűrész segítségével fejtették le róla a vasat.

Az eset ugyanakkor nem múlt el következmények nélkül, hiszen úgy néz ki, a páciens pénisze maradandó deformitást szenvedett. Az már görbe marad, nincs mese, de sokkal rosszabbul is járhatott volna, ha a fertőzés továbbterjed.

Az orvosok szerint a sérülés a vártnál is csúnyábban nézett ki, ezért azonnali beavatkozásra volt szükség. Előbb egy vékony lapot csúsztattak a lakat alá, nehogy valamibe belevágjanak, majd folyamatosan vízzel locsolták a bőrt, hogy csúszósabb legyen. Remélhetőleg nem tanították új fétisre a beteget…

A férfi végül antibiotikum-tartalmú kenőcsöt, valamint penicillin tablettákat kapott, hogy elejét vegyék a fertőzésnek. A pénisze maradandó formaváltozást szenvedett, de ezt egyelőre aligha bánja, hiszen már üvöltött a fájdalomtól, amikor beérkezett a kórházba. Az orvosok a hasonló példák elkerülése miatt hozták nyilvánosságra az esetet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás