promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: a kapkodással valószínűleg csak elronthatod a hetedet
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Akkor sem szabad sietetned a dolgokat, ha éppen jó szériád van. Lássuk, hogy mi vár a csillagjegyedre!

Kos (március 21. - április 20.)

Ha precíz tudtál maradni a napokban, akkor valószínűleg már elég sok mindent kihúzhattál a teendőid listájáról. Igazán nagy lendületet adhat neked, ha látod, hogy jönnek az eredmények. Sok energiát sugároznak ahhoz a bolygók, hogy rendbe tudd tenni pénzügyeidet, vagy szebbé tudd varázsolni az otthonodat. Talán mindkettőre szükséged lenne.

Bika (április 21. - május 20.)

Most nem jönnek futószalagon az eredmények, és jobban is meg kell küzdened mindenért. Ne feledd, hogy emiatt nem szabad pánikba esned. A hétvége előtt új energiák szabadulhatnak fel benned, amik segítenek megoldani a húzósabb problémákat is, csak legyél türelmes. Ha jól sül el minden, akkor nem csak magadat, de a körülötted lévő embereket is fel tudod rázni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Muszáj leszel higgadtan kezelni a váratlan helyzeteket, különben semmi perc alatt elveszítheted az irányítást. Ne engedd, hogy az időhiány kapkodásba sodorjon, még akkor se, ha ezzel elcsúszik egy picit a napod. Este igazán megtalálhatod a lelki békédet, ha elvonulsz egy kicsit. Most nincs szükséged a nyüzsgésre.

Rák (június 22. - július 22.)

A világról alkotott képed változhat az elkövetkezendő napokban. Valószínűleg nem egy személy, vagy szituáció lesz rád hatással, hanem egyszerűen te változol. Közeledik is majd egy elágazás az életedben, amikor el kell majd döntened, hogy melyik úton haladsz tovább. Az egyik kalandokhoz, a másik egy sablonosabb élethez vezethet, ahol a rutinod lesz reflektorfényben.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ha nem is indul lendületesen a reggeled, délutánra már sokkal jobb kedved lehet. Legyél óvatos, mert eléggé kimerítheted az energiáidat. Nem szabad felesleges dolgokkal foglalkoznod, amik nem tudnak előre vinni. Jó döntéseket tudsz hozni, ha megfelelően informálódsz. Ne akarj hirtelen belevágni semmibe, mert az nem fog jól elsülni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A jelenlegi bolygóállás segít abban, hogy kapcsolatban tudj lépni a belső éneddel. Egy szellemi utazás erős hatással tud lenni a fejlődésedre. Olyan válaszokra találhatod meg a választ, amik régóta rejtőzködnek előtted. A friss lendülettel végre elérhetsz a közeljövőben egy olyan dolgot, amire már nagyon régóta vágytál.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Lehet megvan benned a kellő lendület az akadályok legyőzésére, de azért óvatosnak kell lenned. Szigorúbban ellenőrizd magad, mert ha lezser vagy, akkor feltornyosulhatnak a hibák, amikből később káosz lesz. A nap vége igazán kellemes lehet, ha nem hagyod, hogy mások rád erőltessék az akaratukat. Most tedd azt, amit te szeretnél.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Mindenképpen nyitottnak kell lenned mások ötleteire. A bolygók blokkolják kicsit a kreatív energiáidat, szóval kivételesen rossz döntéseket hozhatsz. Bízz meg azokban, akik közel állnak hozzád, és jót akarnak neked. Ma még sok gondot kell magad mögött hagynod, de holnap már egy lazább napod lehet.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Vigyázz a rutinfeladatokkal, mert könnyen becsaphatnak. Rejtett buktató lehet bennük, amiket ha nem szúrsz ki, akkor eléggé felboríthatják a napodat. Fontos, hogy meg tudd őrizni a nyugalmadat. Ki tudod zárni az idegesítő embereket, csak vedd elő ehhez a kis trükkjeidet. Néha úgy érzed, hogy csak elfecséreled néhány dologra az energiádat, azonban ne aggódj: mindennek meglesz az eredménye.

Bak (december 22. - január 20.)

Félre kell tenned a sértődöttségedet. Hagyd hátra a korábban felhalmozódott haragodat, mert ez nem fog segíteni az előrejutásban. Ha ügyes vagy, akkor még békülések is kijöhetnek a helyzetből. Ha csak a rosszat veszed észre, akkor azzal a saját esélyeidet is gyengíted. Pozitívabban kell látnod a világot, főleg a következő napokban.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A jelenlegi bolygóállás miatt igazán elemedben vagy. Kicsit rövidebbre kell húznod pénzügyekben a nadrágszíjat, de hamarosan rendbe fog jönni minden. Munkával kapcsolatban nem szabad, hogy túlvállald magad, mert elég komolyan visszaüthet. Az egészségedre is jobban kellene figyelned, végre aludd ki magad.

Halak (február 20. - március 20.)

Gyorsabban vág az eszed, mint szokott, így úgy tudsz áthaladni a problémákon, mint forró kés a vajon. Nem ártana kihasználnod ezt az időszakot arra, ha van valamilyen elhúzódó ügyed. Ha erre koncentrálsz, akkor pontot tudsz tenni a végére. Ne félj kimutatni az érzelmeidet, mert viszonzásra találhatnak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás