promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Heti horoszkóp: hozhat kemény fordulatokat a július közepe
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

De azt te is tudod, hogy mindenre van megoldás. Lássuk, hogy mit jósol erre a hétre a jelenlegi bolygóállás.

Kos (március 21. - április 20.)

Nem szabad figyelmen kívül hagynod a hosszú távú céljaidat a rövid távú örömök kedvéért. Kell, hogy a boldogságodra is koncentrálj, de ne ess át a ló túloldalára. A romantikus éned is elszigetelhet az álmaidtól. Ha érkezik valaki az életedbe, akkor a fellegekben járhatsz, és ezzel háttérbe tudod szorítani az eddigi törekvéseidet. Ha az illető nem érti meg, hogy fél lábbal a földön kell maradnod, akkor nem hozzád való.

Bika (április 21. - május 20.)

Ezen a héten többet kell figyelned magadra, és az egészségedre. Lehet nem ártana életmódváltásba kezdened, főleg, ha felszaladt pár plusz kiló. Kerüld a családi drámákat, és tudatosítsd magadban, hogy nem tudsz mindenki segíteni. Nálad is van mit helyretenni, és a sorban csak utána jönnek a többiek. Muszáj, hogy megtaláld az érzelmi biztonságot, különben ki tud siklani minden.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Előtérbe fog kerülni ezen a héten az az éned, ami szabadságra és függetlenségre vágyik. A családod visszafoghat ebben, de talán nekik is le fog esni, hogy jobb, ha engedned neked ebben. Sajnos több lehet a frusztráló nap a héten, mint a boldog és felszabadult. Főleg este fogsz tudni kikapcsolni, de akkor azt az időt tényleg arra kell szentelned, amit igazán szeretsz. Ne engedd, hogy bárki visszafogjon.

Rák (június 22. - július 22.)

A hét első felében jönnek azok a napok, amikor elmondhatod a közeli környezetednek a véleményed, és meg tudjátok beszélni az érzéseidet is. Az ellenségeskedést mindenkinek félre kell tennie, és muszáj lesz a megoldásokra koncentrálnotok. A jelenlegi bolygóállás segít abban, hogy továbbfejleszd magad, és nem csak érzelmileg. Találj valami új célt, ami értelmet adhat az életednek. Gyűjts be minden pozitív energiát magad körül.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A heted elég pörgősen kezdődhet, szóval nagyon sokat számít, hogy mennyire tudtál feltöltődni a hétvégén. A gyors döntések most széthulláshoz vezethetnek. Legyél megfontolt, még akkor is, ha úgy érzed, hogy szinte minden egyszerre történik körülötted. Az egoizmusodat tedd félre, és fogadd el, hogy ezen a héten nem minden rólad szól. Igyekezz meghallgatni az embereket, és ha lehet, akkor segíteni a problémáikon.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

El kell kezdened gondolkodni azon, hogyan tudnál spórolni, és hogy mire muszáj költened. Váratlan kiadások jöhetnek, és ha nem lesz megtakarításod, akkor az kellemetlen szituációkat szülhet. A bolygóállás elég tüzessé tehet, és nem csak ezen a héten, hanem az elkövetkezendő két hétben. Ügyelj arra, miképp kommunikálsz, és kinek mit mondasz. Most akár egy közeli barátot is elveszíthetsz. Ne mondj olyat, amit később megbánsz.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ha van párod, akkor a ti drámátokkal indulhat a hét. Friss kapcsolat esetén nem ártana lassítanotok kicsit, de ha már régóta vagytok együtt, akkor elég mély témák miatt szólalkozhattok össze. Neked is engedned kell kicsit, mert itt két emberen múlik a megoldás. Hihetetlen, de akkor szabadulhatsz fel igazán, ha hátat fordítasz kicsit a közösségi médiának. Kemény problémákat kell megoldanod, és az lenne a legjobb, ha esténként kikapcsolnád a telefonodat. Válaszd a hagyományos feltöltődést, és nem fogod megbánni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Igyekezz a héten mindenben egyértelműen fogalmazni. Sok lehet a felesleges félreértés, ami el fogja szívni az energiáidat a fontosabb dolgoktól. A munkád eléggé bekebelezhet, és így elhanyagolhatod a személyes kapcsolataidat. Nem baj, ha kevesebb időt áldozol valakire, de amikor vele vagy, akkor tényleg csak rá figyelj. A bolygóállás pozitív energiákat sugároz a hét első felében, amiket okosan kell beosztanod.  

Nyilas (november 23. - december 21.)

A héten mindenképpen nyitottnak kell lenned. Mozdulj ki sokat és ismerkedj meg más emberekkel. Friss látásmódra van szükséged, hogy egyenesbe tudd hozni az életedet. Olyan tanácsokat kaphatsz, amik motiválhatnak a jövőben. Ne akard temetni az álmaidat, mert akkor az nagyon befordulttá tehet. A vidám és energikus énedet kell megtalálnod, aki nem ismeri a lehetetlent.

Bak (december 22. - január 20.)

Az a legjobb, ha nyitottan indítod a hetet, főleg a gondolkodásmódodban. Makacs lehetsz, és ha állandóan csak a saját elképzeléseidhez ragaszkodsz, akkor az fezsültséget okozhat a kapcsolataidban. A viták elkerülése érdekében próbálj ki néhány egyedi ötletet. Lehet meglepetést fog okozni, hogy mennyire hatékonyak tudnak lenni. Akár egy nagyobb utazásba vágsz bele, akár a felsőoktatásban gondolkozol, mindig tervezz előre, mert így kerülheted el a buktatókat most.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ez a hét igazán megnyithatja a kreativitásodat. Ha éppen nyaralsz, akkor ez fokozottan előjöhet, mert az agyad teljesen fel van töltődve. Ne felejtsd el leírni az ötleteidet, mert később fontosak lehetnek. Figyelj arra is, hogy mit súgnak az álmaid, mert lényeges üzenet lapulhat meg bennük a jövővel kapcsolatban. A munkádban egyre sikeresebb lehetsz, ha kellően koncentrálsz. Ne feledd, hogy olykor kompromisszumokat is kell kötnöd.

Halak (február 20. - március 20.)

Legyél nyitott az új dolgok megtanulására a héten, és igyekezz sok információt magadba szívni a környezetedtől. Készülj fel, hogy lesznek olyan napok, amikor hibákat vétesz, de nem tudsz te sem mindig szász százalékosan teljesíteni. A tévedés az életünk része. Próbáld ki minden szituációból kihozni a legjobbat a héten, és ne fordíts hátat a kalandoknak. Az álmaid hamarosan valóra válhatnak, mivel egy jobb periódus következik az életedben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás