promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: ha nem vagy óvatos, akkor egy kacifántos hétvége várhat rád
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Igyekezz a hétvégén is figyelni, hogy minden a helyén legyen. Lássuk, hogy mi vár a csillagjegyedre!

Kos (március 21. - április 20.)

Az otthon most valóban az a hely lehet számodra, ami meg tud nyugtatni, és feltölteni. Ha az utóbbi időben sok kalandban volt részed, akkor vissza kellene fognod magad. Mozdulj ki, de ne akard az egész világot meghódítani, és mindent kipróbálni. Fordíts extra figyelmet az egészségedre is, mert az meg fogja hálálni magát.

Bika (április 21. - május 20.)

Lehet, hogy ma mély beszélgetésekre vágynál, de készülj fel, hogy olyat mondhat neked valaki, amit esetleg nem akarsz hallani. Abszolút nem sértésről van szó, csak valószínűleg valami miatt változtatod kellene az életeden. Ezt a bolygók is jelezni fogják lassan feléd. A hétvégén nyugalomban átgondolhatod, hogy mit vársz magadtól, és mit szeretnél elérni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Kicsit vissza kell venned a tempóból, szóval ne akarj mindenben lépést tartani a környezeteddel. Meg kell lelelned a lelki békédet a hétvégén, és az nem fog segíteni, ha állandóan pörög valaki melletted és kalandokba akar csábítani. Sok mindent át kellene gondolnod - főleg a magánéletedet vagy muszáj picit egyenesbe hozni.

Rák (június 22. - július 22.)

Valamilyen változásra lenne szükséged, hogy fel tudj dobódni a hétvégén. Próbálj ki valamilyen új külsőt, vegyél magadnak például egy új ruhát, amiben tudod, hogy nagyszerűen fogod magad érezni. Az se baj, ha kipróbálsz valamilyen másfajta hobbit, ami régóta vonz téged. Pozitív átalakulás kell, hogy motivált tudj maradni, és tiszta lappal indítsd a következő hetet.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A pihenés és a kikapcsolódás igazán meg tud fiatalítani ma. Ne gondolj extrém dolgokra, mert igazából egy kis csendre lenne szükséged. Ha az önmagadban való elmélkedést választod, akkor rengeteg mindent tisztábban fogsz látni. A válaszok benned vannak, ezért engedj magadnak időt és teret, hogy megkapd őket.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A jelenlegi kalandérzeted barátokat és ismerősöket vonzhat köréd, hogy csatlakozzanak a felfedezéseidhez. Ha még nem tetted, akkor igyekezz valami programot szervezni. Nem kell annyira rendkívülinek lennie, csak érezzétek jól magatokat. Hétvégén ne engedj kompromisszumot olyan dolgokban, amelyek valóban fontosak számodra.  

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A héten remélhetőleg ki tudtad élni a kreativitásodat, mert a hétvégére ezek az energiák el fognak tűnni. Azonban remek alkalmak nyílnak ahhoz, hogy fejleszd magad. Valami új kihívás, másfajta hobbi is előrelépést eredményezhet. Később nem lesz akadálya egy kis kiruccanásnak. Használd ki a jó időt, amíg lehet.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Remélhetőleg a lázongó éned visszaszorult, mert a nyugodtra lesz szükség ezen a hétvégén. Próbálj picit önmagadra koncentrálni, és töltődj fel. A közeli környezetedre nagy szükség lehet, hogy vissza tudják hozni az életkedvedet. Ne hozz most drasztikus döntéseket, mert még nem vagy képes tisztán átlátni a dolgokat. Hajlamos vagy borúsabban látni a világot, mint amilyen.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nagy szükséged van a pihenésre, és ha túlhajtod magad, akkor a következő héten is teljesen kifacsart leszel. Igyekezz mindenbe tiszta lappal belevágni. Felmerülhetnek most is kisebb akadályok, amik felidegesíthetnek, de meg kell őrizned a nyugalmadat. Bosszankodás helyett mindenképpen a megoldásra kell koncentrálnod. Ha elengeded magad, remek hétvége lehet ebből.

Bak (december 22. - január 20.)

Lehet dolgoznod kell a hétvégén, ami rengeteg erőt vehet ki belőled. Ebbe beletartozik az is, ha valamilyen elengedhetetlen dolgot kell elvégezned otthon, amihez semmi kedved. Gondold végig, hogy mi az a nap végén, ami teljesen ki tud kapcsolni. Most minden együtt van ahhoz, hogy jól érezd magad. Válaszd a hozzá legközelebb álló örömforrást, és nem csalódhatsz.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A jelenlegi bolygóállás a hétvégére szerencsét ígér neked. Ha van valami kényes dolog, akkor abba most kellene belevágnod. Rögtön meg fog jönni hozzá a kedved, ha látod, hogy gördülékenyen halad minden. Persze ne számíts telitalálatos lottószelvényre, de teljesülhetnek a régóta dédelgetett kívánságaid.

Halak (február 20. - március 20.)

Jó lenne, ha ma csak olyan dolgokkal foglalkoznál, amikkel nagyon muszáj. A felesleges energia pazarlás eléggé ki tud zökkenteni téged. Nem is ártana, ha ma korábban feküdnél le a szokásosnál. A következő nap a nyugalmad teljesen helyrebillen. Ha van párod, akkor tölts fele időt, mert gyönyörű élményekben lehet részetek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás