promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: lehet semmi sem fog összejönni most a csillagjegyednek?
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A legtöbb csillagjegy csak saját magának tud káoszt okozni. Lássuk, hogy mit jósol a jelenlegi bolygóállás!

Kos (március 21. - április 20.)

Igazán rossz napod lehet, ha nem tudsz rendesen felpörögni. Biztosabb lenne mindent elrendezned a hétvége előtt. Át kell látnod az összes részletet, és kreatívan megoldani a problémákat. Bízz magadban, és akkor jönni fognak mai nap a sikerek. A bolygók változásokat jeleznek az életedben, amik már hétvégén elkezdődhetnek.

Bika (április 21. - május 20.)

Kicsit lemerülőben vagy, és oda kell figyelned, hogy mindenre maradjon energiád így a hétvége előtt. Akik közel állnak hozzád, azok remekül tudnak ösztönözni. Nem szabad mindent véresen komolyan venned, és igyekezz egy kis humort is belevinni a napba. Motiváld magad, ahogyan csak tudod, és akkor mindennek a végére fogsz érni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Most újra előfordulhat veled, hogy túlbonyolítod a dolgokat. Nem kell mindig a nehezebben úton eljutni a sikerhez. Ha használsz néhány kiskaput, akkor több időd fog maradni magadra. A bolygók azt súgják, hogy lehetsz picit spontán, mivel jó döntéseket tudsz hozni. A drámát kerüld, mert egy felesleges konfliktus azonnal ki tud zökkenteni.

Rák (június 22. - július 22.)

Jók a meglátásaid, de készülj fel, hogy nem mindenki fog veled egyetérteni. Valahogy meg kell győznöd a környezetedet is, hogy mi a helyes út. Érzelmileg akkor tudsz kiegyensúlyozott maradni, ha nem figyelsz a negatív emberek kritikáira. A bolygók segítik a kommunikációdat, szóval lehet nem ártana este kimozdulnod. Ki tudja, talán meg a szerelem is rád talál.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Át kell gondolnod, hogyan tudsz hatásosabban haladni a projektjeiddel. Jóval több van benned, mint gondolnád, csak okosan kell használnod az energiáidat. Ne hagyd ma későbbre a fontos feladatokat, mert délután már nem fogsz tudni rendesen koncentrálni. A szingli oroszlánoknak kedvez ez a bolygóállás, szóval legyél nyitott.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A személyes céljaidnak az elérése nem lesz olyan egyszerű, mint szeretnéd. Most mindenért kicsit jobban meg kell harcolnod, de végén nagyon édes lesz a győzelem, majd meglátod. Adj teret magadnak, és mutasd meg mi is van benned igazán. Sok mindent el kellene engedned a múltból, amik gátolnak a haladásban. Ezt gondold át a hétvégén.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Szerencsés napokat hozhat a jelenlegi bolygóállás, ami így természetesen a hétvégén is kitarthat. ármibe is vágsz bele, sikereket tudsz elérni. Ha ügyes vagy, akkor teljesülhet egy régi kívánságod is. Ha szingli vagy, és szerelmi kapcsolatba kezdenél, az is jó hatással lesz rád, de jó eséllyel nem fog sokáig tartani a dolog. Ha az igazira vágysz, akkor ezt halaszd későbbre.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Takarékos ember hírében állsz, de akadnak olyan napok, amikor elcsábulsz. Ma nem csak elcsábulásról lehet szó, hanem meggondolatlanul költekezhetsz. Dugd el jó mélyre a pénztárcádat, és a webáruházakat se nagyon böngészgesd. Bevásárlásnál is írj listát, és csak a legszükségesebbeket vedd meg. Később jól fog jönni az a pénz, amit megspóroltál, majd meglátod.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Hétvégén igyekezz kicsit több időt tölteni a családoddal. Most elrendezhettek pár nézeteltérést, ami régóta húzódik. Ha van kapcsolatod, akkor most nehéz időszak jöhet. Untathatnak dolgok, és hajszolni kezdheted a szabadságot, valamint az izgalmakat. Nem érdemes fejest ugrani egy másik kapcsolatba csak valami új kedvéért, ha a mostanival minden rendben.  

Bak (december 22. - január 20.)

Eléggé érzékennyé tehet a jelenlegi bolygóállás. Attól azonban nem kell félned, ha betámad valaki, mert higgadt tudsz maradni, és remekül tudsz visszavágni mindenkinek. Az érzékenység inkább legbelülről jön. Most sok mindent tisztázhatsz. Kiválóan alkalmas az elkövetkezendő pár nap egy kis önismeretre. Hétvégén átgondolhatod, hogy merre is halad az életed.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ideje lesz tényleg összeraknod az önfegyelmedet, mert hétvégén nagy szükséged lesz rá. Ne pazarold feleslegesen az energiáidat, valóban csak azzal foglalkozz, amivel nagyon muszáj. Előfordulhat, hogy vitás ügyekbe keveredhetsz. Ne húzd fel magad semmin, és tanuld meg szétválasztani a megoldhatatlant a megoldhatótól.

Halak (február 20. - március 20.)

Ha még nem tetted a héten, akkor mindenképpen keríts sort egy őszinte beszélgetésre a barátaiddal. Sok mindenben bizonytalan vagy, és ők igazán fel tudják nyitni a szemedet. Lehet nem érzed, de szükséged lenne egy kis ösztönzésre. Most nem szabad közel engedned a problémákat a hétvégén. Olykor neked is kell egy kis lazaság, szóval kapcsold ki az agyad.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás