promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: már a hét elején komoly csatákat kell megvívnod?
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Remélhetőleg a legtöbb csillagjegy fel tudott töltődni a hétvégén. Lássuk, hogy mit jósol a jelenlegi bolygóállás!

Kos (március 21. - április 20.)

Készülj, mert ha felbukkan egy érdekes lehetőség, akkor időben kell lépned. Ez elédkerülhet a magánéletedben de a munkádban is. A nap lehet pörgősebb lesz így a nyugodt hétvége után, de utána elengedheted magad. Menj el nyugodtan, és lepd meg magad valamivel, ami közel áll a szívedhez. Párkapcsolati kérdésekben jobb, ha teljesen objektív maradsz.

Bika (április 21. - május 20.)

Ismét bizonyíthatod, hogy könnyen meg tudsz győzni másokat. Ezt lehet be is kell vetned ma egy fontos kérdésben. Viszont ha fontos döntések előtt állsz, akkor igyekezz kikérni a hozzád közelállók véleményét. Pár embernek más a látásmódja, és előfordulhat, hogy olyan dolgokra hívják fel a figyelmed, amit te nem veszel észre.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ideje lenne átgondolnod a terveidet. A hét elején jó megoldást találhatsz egy régóta húzódó problémára is. Figyelj oda, mert hajlamos lehetsz a depresszióra. Néhány váratlan esemény szembesíthet a hibáiddal is. Ha figyeled a reakcióidat, akkor rengeteget tanulhatsz önmagadról. Igyekezz pozitív emberekkel körülvenni magad.

Rák (június 22. - július 22.)

Simulékony vagy, és könnyen tudsz kompromisszumokat kötni. Ne feledd, hogy olykor nem árt figyelembe venni mások érdekeit is. A szakmádban és a magánéletedben is kellemes meglepetés várhat rád. A jelenlegi bolygóállás miatt előkerülnek a legjobb tulajdonságaid. Számíts magad körül egy kis izgalomra.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Most nem szabad erőltetned, hogy a te elképzeléseid érvényesüljenek, de pár nap múlva fordulhat a kocka. Ha van valami fontos elintéznivalód, akkor azt próbáld ma letudni, mert kedvezően fog alakulni. Alkotói energiáid új lendületet kaphatnak a közeljövőben. Szerelemben azonban nincsen szerencséd, így a randizást ne erőltesd.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Egy szerelmi ügy meglepő fordulatot vehet, ha kedvezően reagálsz. Később a vágyaidnak megfelelő szakmai ajánlatot kaphatsz. Ha úgy érzed száz százalékosan biztos a dolog, akkor vágj bele. Nem ártana kimozdulnod, ha ezt nem tudtad megtenni a hétvégén. Nagyon tudod élvezni mások társaságát. Felbukkanhat egy új barát, aki különbözik tőled, de mégis meglátjátok egymásban az értéket.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Sokat gondolkozol a pénzügyeken, de hamarosan megtalálhatod a megoldást, hogy tudnád még stabilabbá tenni a helyzetedet. Ma képes vagy elfogulatlanul közelíteni a problémákhoz és rendezhetsz egy régóta elhúzódó konfliktust is. Ha még szingli vagy, akkor megismerhetsz valakit az elkövetkező pár napban, akár egy társkeresőn is. Később szerelem alakulhat ki a dologból, ha nyitott leszel.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Minden idődet lekötheti néhány feladat, amiben kiélheted a kreativitásodat. Most tényleg ebben vagy a legjobb, de azért legyen időd a pihenésre is. Váratlan fordulatok kerülhetnek eléd az elkövetkezendő pár napban. Ezek lehetnek kedvezőek, de sajnos kedvezőtlenek is. Tartsd meg a magabiztosságodat, és akkor mindent könnyedén fogsz kezelni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Magánéleti kérdésekben ma mindenképpen hallgass a megérzéseidre és a belső hangokra. Kell egy kis lazaság és hidd el, nem hibázhatsz. A tegnapihoz képest enyhül a helyzet, de néhány kritikus fényszög még látható az égen. Néha úgy érezheted, hogy igazságtalanul bánik veled az élet, de minden rendbe fog jönni.

Bak (december 22. - január 20.)

A jelenlegi bolygóállás érdekes hatással lehet rád. Kicsit izgága vagy, és vigyázz, mert könnyen hibába eshetsz. A természeted keresi az újat és az izgalmakat. Ha ez valami románcban teljesedne ki, és párkapcsolatban élsz, akkor könnyen rámehet. Ne cselekedj elhamarkodottan, mert később mindent megbánhatsz.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nem biztos, hogy jól fog indulni ez a nap, ha nem vagy kiegyensúlyozott. Ma több alkalommal is lehet szembe kell majd nézned számodra kellemetlen dolgokkal, akár a barátaidról, akár a családodról van szó. Az este azonban szép és meghitt pillanatokat ígér. Ha van lehetőség, inkább csendességben töltsd. Lehet meg is nyílhatsz valamiben, ami régóta nyomaszt.

Halak (február 20. - március 20.)

Most nem igazán várhatod el, hogy mindenki maradéktalanul lelkesedjen az ötleteidért. A társadtól, vagy a valami közeli barátodtól azonban megkaphatod a szükséges lelkesítő lendületet. Ha vannak távlati terveid, akkor inkább velük beszéld át. Akik nem kíváncsiak rád, azoktól határolódj el, nehogy konfliktust szüljön.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás