promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Heti horoszkóp: nagy káoszt tudnak okozni a bolygók, ha nem figyelsz eléggé
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Valami nagy kihívás áll majd a csillagjegyed előtt a héten? Lássuk, hogy mire kell felkészülnöd!

Kos (március 21. - április 20.)

Vigyáznod kell, mert túlságosan elengedheted magad. Természetesen kapcsolódj ki, amikor muszáj, de ne engedd, hogy ez a munkád vagy a feladataid rovására menjen. Felesleges konfliktusok üthetik fel a fejüket körülötted, amiket csak úgy tudsz kezelni, ha picit az emberek mögé látsz. Próbáld átérezni az ő gondjukat is. A kreativitásodat és a szenvedélyességedet blokkolhatják a bolygók a héten. Ne ijedj meg, ha néhány dolog nehezebben megy.

Bika (április 21. - május 20.)

Nem szabad másokra hárítanod a felelősséget a héten, még az apróbbakat sem, mert az igazán rosszul sülhet el. A többiek nem fogják olyan lelkiismeretesen megoldani a feladatokat, mint ahogyan te tennéd. Tartsd egyenesen a hajód kormányát, mert már csak be kell vinned a célba a kikötőbe. Legyél kicsit kedvesebb és figyelmesebb a közeli környezeteddel a héten. A nyugodt környezet sokat segít, hogy kiegyensúlyozott maradj.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ezen a héten nehezen tudod összeegyeztetni a munkádat és az otthoni életedet. Ha valami nagy projekt, vagy húzósabb időszak van terítéken, akkor igyekezz ezt megértetni a környezeteddel. A stabil lelkiállapot most abszolút nem lesz jellemző rád, szóval készülj fel hangulatváltozásokra. Az egyensúly megteremtése közben vedd észre, hogy valamilyen áldozatot kell hoznod azért, hogy megkapd, amit szeretnél.

Rák (június 22. - július 22.)

Továbbra is fennáll annak a veszélye, hogy a héten valami nagy probléma ütheti fel a fejét. A bolygók már régóta jelzik ezt, de nem tudni, hogy pontosan mikor fog bekövetkezni. Ne feledd, hogy nem vagy egyedül – segítséget tudsz kérni a családtagjaidtól, vagy a közeli barátaidtól. Váratlan kiadások is jöhetnek, szóval igyekezz spórolni kicsit. Most tényleg csak arra adj ki pénzt, amire feltétlenül muszáj.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A gondoskodó éned továbbra is reflektorfénybe kerülhet, de ne vidd ezt túlzásba. Kölcsönt főleg ne adj senkinek, mert lehet soha nem fogod viszontlátni. A szívességek is később komoly drámákhoz vezethetnek. Magadról gondoskodj, és a saját életedet igyekezz egyenesbe hozni. A héten nem szabad hirtelen döntéseket hoznod, mert becsaphatnak a megérzéseid. Támaszkodj a rutinos énedre.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A július eleje komoly kapcsolati kérdéseket hozhat fel. Ha van párod, akkor nagyon nehezen tudtok egyről a kettőre jutni, mert olykor még te sem vagy biztos magadban. Szingliként sem találod igazán a helyed, szóval engedd el a randizást, mert csak rossz dolgok sülhetnek ki belőle. Kerüld a drámákat, mert a kommunikációd se lesz a héten a topon. Olyan dolgokat mondhatsz ki, amiket később nagyon meg fogsz bánni. Ne ugorj bele az ilyen beszélgetésekbe. A bizonytalanságod hamarosan el fog tűnni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Előkerülhet a munkamániád, és előfordulhat, hogy állandóan csak a tökéletességre fogsz törekedni. Ne érezd azt, hogy csak így tudod elérni a céljaidat. Mindenki hibázik olykor, és nálad pont az lesz a héten, hogy kisebb botlásokat nyugodtan megengedhetsz magadnak, mivel nem lesz végzetes következményük. Ha sok dolog van a teendők listáján, akkor is ajándékozd meg magadat kisebb szünetekkel, mert így leszel igazán kiegyensúlyozott.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ha nem tudtál rendesen feltöltődni a hétvégén, akkor rosszul indulhat a heted. Indulatosabb lehetsz a kelleténél, szóval erre figyelj oda. Ha nem tartasz egy kis szünetet, akkor minden fáradozásod jelentős kiégéshez vezethet. Legyél nyitott a héten - ne zárkózz el senkitől és semmitől. Hallgasd meg, hogy mások mit mondanak egy adott problémáról, mert sokat tanulhatsz belőle. A pozitív hozzáállásod új kapukat nyithat meg.  

Nyilas (november 23. - december 21.)

A mostani nyáron kicsit elveszítheted a fejedet. Ha ki tudsz szabadulni egy nagyobb kalandra, akkor vigyázz magadra, nehogy túlzásokba ess. Valóban arra lenne szükséged a héten, hogy kiélvezd azokat a dolgokat, amik örömet adnak neked. Ne hagyd, hogy ilyenkor az emberek beleszóljanak, hogyan éld az életed. Közben ne hanyagold el a közeli barátokat az újak miatt.

Bak (december 22. - január 20.)

A hét eleje egy kis feszültséget okozhat a kapcsolataidban. Ne engedd, hogy bárki kizökkentsen és koncentrálj arra, hogy megteremtsd az egyensúlyt. Ha neked jó, akkor legyen picit másoknak is az – amiben lehet, inkább engedj, hogy haladni tudj a dolgaiddal. A felesleges viták csak le fogják szívni az agyadat. Arra figyelj, hogy nem lehet mindent erővel megoldani. A hétvége előtt mindenben nyeregben érezheted magad, ha kreatívan megoldod a felmerülő gondokat

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Rengeteg szenvedély van benned, de közeledik az az időszak, amikor túlhajthatod magad. Muszáj vagy pici időt szánni magadra, valamint a pihenésre, még akkor is, ha rengeteg dolog zajlik körülötted. A héten mindig ajándékozd meg magadat valamivel a nap végén. Figyelj a mindennapi életedre, és a rutinodra. A magánéletedben is lenne mit helyretenned, szóval kommunikálj a környezeteddel.

Halak (február 20. - március 20.)

Nehezebben tudsz megnyílni majd ezen a héten, pedig lehet jobb lenne. A barátaid fejében olyan megoldások lapulhatnak, amik előrébb tudnak mozdítani. Amúgy is itt lenne a lehetőség, hogy felmelegítsd néhány kapcsolatodat. Előfordulhat, hogy néhány közeli barátodat igazán elhanyagoltad mostanában. A hétvége előtt megnőhet benned a feszültség. Figyelj arra, hogy ne az indulataid irányítsanak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás