promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szex a repülőn: szinte mindenki lebukik, de sok sztár így is bevállalja
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egyre több híresség vallja be, hogy nem tud parancsolni az ösztöneinek odafenn.

A szlengben szemérmesen Mile High Club néven emlegetik azt az illusztris társaságot, amelynek tagjai már szexeltek repülőgépen, vagyis (ahogy a név utal rá) legalább egy mérföldnyi magasságban a földtől.

A klubnak több híresség is tagja, amiről persze önbevallások alapján értesülhetünk, hiszen az ilyen eseteket senki sem szokta nagydobra verni. Persze, akadnak olyanok is, akik megpróbáltak csatlakozni a klubhoz, de sikertelenül jártak, mert az ilyesmit a légitársaságok sem nézik jó szemmel.

A felsültek közé tartozik az 50 éves színésznő és médiaszemélyiség Amanda Holden, aki a férjével próbált egy alkalommal belépni a kétes hírnevű társaságba. De olyan nagy figyelem irányult rájuk a gépen, hogy erről a szándékukról végül kénytelenek voltak letenni.

A nálunk kevésbé ismert Danielle Lloyd modellről nem sokan gondolnák, hogy ötgyermekes anyukaként sem rest felpezsdíteni a szerelmi életét. Neki összejött egy aktus a repülő mosdójában, de azt nem árulta el, mikor és kivel.

„Az egyik járaton megtörtént. Olyan egyértelműnek tűnt, amikor kimentünk a mosdóba, nem is törődtünk semmivel”

– árulta el a 37 éves szépség. A nála egy évvel idősebb Victoria’s Secret-modell Miranda Kerr is bevállalta a dolgot, és nem is lepleződött le partnerével. Orlando Bloom exfelesége elmondása szerint élvezte a dolog izgalmát, még orgazmusa is volt. Sőt korábban csendes magányában is magához nyúlt, hogy enyhítse az utazás unalmát.

A sorból természetesen Kim Kardashian sem maradhatott ki, aki soha nem riadt vissza egy kis magamutogatástól. A 40 éves tévés személyiség és üzletasszony ugyanakkor kevés rizikót vállalt, hiszen a légyott egy magángépen történt meg.

Az igéző tekintetű, 28 éves divatmodell és színésznő Cara Delevingne már rutinos szexelőnek számít, mondhatni a Mile High Club oszlopos tagja, így tisztában van annak összes nehézségével.

„Sokat szexeltem már repülőn, de mindig rajtakaptak. Irtó nehéz észrevétlennek maradni. Volt, hogy az ülésünkben csináltuk, és egy fickó nézett közben minket. Be is árultuk a stewardessnek”

– mondta pimaszul a hölgy. A hév egyébként nemcsak a fiatalokat kapja el a magasban, de néha az olyan rutinos vén rókákat is, mint Liam Neeson. A most 69 éves filmsztár évekkel ezelőtt csatlakozott a klubhoz egy Lufthansa-járaton.

Ralph Fiennes sem ült mindig tétlenül a székében, ám ő nem hozott anyagból dolgozott, hanem azzal, amit a gépen talált. 2007-ben árulta el Lisa Robertson, a Qantas légitársaság utaskísérője, hogy a business class mosdójában szolgálta ki híres utasukat.

„Sokáig tagadtam, mert meg akartam tartani a munkámat, és Ralphot sem akartam megbántani. Tudom, hogy néhányan ezt gusztustalannak tartják, és én sem vagyok büszke rá, de nem is bántam meg”

– mesélt őszintén a kalandról a szőke stewardess. Odafent egyébként az olyan szende hölgyek is könnyebben bűnbe esnek, mint amilyen a díva Barbra Streisand. Ki gondolná a ma már 79 éves sztárról, hogy egy alkalommal a férjével töltött el egy kellemes pásztorórát egy magángépen?

Janet Jackson nála jóval merészebbnek bizonyult, hiszen egy utasokkal megrakott járaton kezdett el szexelni. Ráadásul nem is diszkréten, a mosdóban, hanem a saját ülésében. Felmérések szerint egyébként a Mile High Club tagjainak 20 százaléka egy vadidegennel kezd intim kapcsolatba a gépen, ami felettébb meglepő arány.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás