promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: lehet nem fog úgy alakulni a hétkezdésed, ahogy szeretnéd
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Már a hét elején nehéz helyzetbe kerül a csillagjegyed? Lássuk, hogy mit súg a jelenlegi bolygóállás!

Kos (március 21. - április 20.)

Az új barátságok megzavarhatják a régieket, megosztva ezzel az idődet, valamint a figyelmedet. Bár legújabb kapcsolatok frissnek és izgalmasnak tűnhetnek, nem szabad elhanyagolnod azokat, akik igazán közel állnak hozzád. Vágysz a kalandos dolgokra, de ezért ne borítsd fel a régi életedet. A közeljövőben kellenek is a megbízható pontok az életedben.

Bika (április 21. - május 20.)

Elő akar törni belőled valami friss és új, viszont a mai napon lehet a környezeted még nem áll készen erre. Talán jobb lenne, ha még te alkalmazkodnál másokhoz. A héten meglesz a lehetőséged, hogy kitörj a rutinodból és egy kis izgalmat vigyél az életedbe. Ügyelj arra, hogy ne változtass túl drasztikusan a dolgokon – először mindent gondolj át.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A tisztességtelenség gyorsan utolérhet, ha úgy érzed, hogy nem mennek rendben a dolgok. Még a kedves hazugságok is nagyra nőhetnek. Őszintének kell lenned magaddal, valamint a környezeteddel. Ha ezt nem tartod be, akkor olyan problémákat okozhatsz, amiktől rendkívül sokáig fog fájni a fejed. Lehet nehéz lesz az út, de most még a kiskapukat se kellene használnod.

Rák (június 22. - július 22.)

A jövővel kapcsolatos félelmek elhamarkodott döntésekre kényszeríthetnek a jelenben. Lehet mások tapasztalatai miatt aggodalmaskodsz, de bíznod kell magadban. Tudod jól legbelül, mire vagy képes, és nem fogod ugyanazokat a hibákat elkövetni, mint a többiek. Indítsd úgy a reggeledet, hogy ma minden sikerülhet.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Nem igazán fogod elviselni, ha valaki uralkodni akar rajtad ma. Ha például alkalmazottként dolgozol, akkor a semmiből veszhetsz össze a főnököddel akár. Természetesen ha neked van igazad, akkor muszáj vagy megvédeni magad, de figyelj arra, hogy ezt miként teszed. Este igyekezz a kedvenc hobbiddal elütni az időt, és vonulj el picit az emberektől.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Remélhetőleg tiszta fejjel tudsz nekivágni ennek a hétnek. Tekints erre úgy, mint egy új kezdetre. Lehet nem tudsz tiszta lappal indulni, de mindenképpen képzeld oda. A mai napon be kell vetned a rejtett energiáidat, hogy jól tudj haladni.  A magánéletedben nem ártana egy kis nyugalmat találnod. Mond meg nyugodtan a környezetednek, ha nem a kalandok, hanem a pihenés felé húz a szíved.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Remélhetőleg ki tudtad magadat pihenni a hétvégén, mert ha nem, akkor nagyon lomhán indulhat ez a hét. Teljes koncentráció van szükséged, mert könnyen tudsz hibázni. A lényeg, hogy ne vegyél lazán semmit. A bolygók a mai napon nem fogják tálcán kínálni a lehetőségeket a csillagjegyednek. Holnap már fellélegezhetsz.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Találkozhatsz egy emberrel, akivel váratlan szimpátia és vonzalom alakulhat ki köztetek. Lehet nem ártana kimozdulnod a négy fal közül, hogy rátalálhass. Ha már van párod, akkor egy remek barátság is kialakulhat az egészből. Amúgy is jobb, ha kezdeményezel, mert jó a kisugárzásod. Olyan embereket is levehetsz a lábáról, akik eddig nem igazán szimpatizáltak veled.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Érzékenyebb és érzelmesebb lehetsz, mint máskor. Nálad kiszámíthatatlan, miképp jön elő, de azért ne akard senkire sem ezt ráerőltetni. Csak olyannak nyílj meg, aki valóban megérdemli, különben visszaélhetnek vele. Fontos számodra, hogy otthon minden rendben legyen. Előfordulhat, hogy neked kell megteremtened a harmóniát.

Bak (december 22. - január 20.)

Jó időpont a mai nap arra, hogy új kapcsolatokat alakíts ki. Úgy néz ki bátrabbnak kell lenned, mint máskor, mert csak így nyerhetsz. Belevághatsz valami olyasmibe, amitől nagyon tartottál, de a kezdeti nehézségek ellenére minden rendben lesz. Ne tegyél fel mindent egy lapra, viszont nyugodtan lehetsz merész.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ügyelned kell arra, hogy ne nyílj meg túlságosan idegeneknek. Ha túl sok mindent fecsegsz ki, akkor azzal előbb vagy utóbb vissza fognak élni. A munkahelyeden is inkább kerüld a pletykákat a héten, különben visszaüthetnek. Járhatsz nyitott füllel, de te ne fecsegj ki semmit, így a legbiztonságosabb. Közben mindenki végezze csak a saját feladatát, ne dolgozz mások helyett.

Halak (február 20. - március 20.)

Megbízható személyt találni, aki valóban a segítségedre lehet nehezebb, mint gondoltad volna. Persze a közeli barátok mindig körülvesznek, de ők sem érnek rá mindig. Néha meg tudsz ijedni attól, ha egyedül kell teljesítened egy nagyobb dolgot, de bíznod kell a képességeidben. Nemsokára meg fogod találni a válaszokat a problémákra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás