Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Bibliai csoda történt egy kislánnyal, akit a Gangesz folyón találtak

Bibliai csoda történt egy kislánnyal, akit a Gangesz folyón találtak

Élet

Bibliai csoda történt egy kislánnyal, akit a Gangesz folyón találtak

Élet

Promotions 14:14

Indiában a nőnemű csecsemők másodlagosnak számítanak a szegényebb családokban.

A bibliai Mózeshez hasonlóan menekült meg a biztos haláltól az a 21 napos csecsemő, akit a napokban halásztak ki a Gangesz folyóból Indiában. A kislányt egy fadobozba tették, amely hindu istenek képével volt dekorálva.

A modern mózeskosár a vízen lebegett, és egy csónakos férfi hallotta meg a csecsemő sírását. A vörös sálba tekert baba mellett egy feljegyzés is volt, amely szerint a Ganga nevet adták neki (ez a Gangesz folyó istene). Amikor megtalálója kiért vele a partra, a fadobozt hatalmas, álmélkodó tömeg vette körül.

Fotó: Twitter/@payalmehta100

A kislányt a kórházban megvizsgálták és egészségesnek találták. Az életét szociális gondozásban folytatja majd. A rendőri nyomozás természetesen megkezdődött, ám ez nem sok sikerrel kecsegtet, Indiában ugyanis az egész világot tekintve a legmagasabb a csecsemőgyilkosságok száma.

Az anya feltehetőleg meg akarta kímélni gyermeke életét, ezért helyezte viszonylag biztonságos körülmények közt a vízre. A lányok a szegényebb indiai családokban egyfajta tehernek számítanak, hiszen a tanulási és munkalehetőségeik meglehetősen korlátozottak a hatalmas országban.

Borítókép: Profimedia