promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A hét legnagyobb hírét közölte az ALDI, több tízezer ember élete változik meg
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Több, mint 32 ezer embert érint az ALDI bejelentése.

Hatalmas örömhírt közölt az ALDI, amitől minden gödöllői lakos szeme felcsillant. A vállalat ugyanis egy közleményben tudatta, hogy a nyári időszak alatt felújítja és modernizálja az ALDI gödöllői áruházának épületét.

Persze, mint minden felújításnak, ennek is lesz negatív hozadéka is. Az épület parkolójában és környezetében már június 15-én elkezdődik a munkaterület kialakítása, így parkolóhelyek korlátozott számban lesznek elérhetők. Maga az üzlet július 7-én 21 órakor határozatlan időre bezárja kapuit.

Az ALDI tájékoztatása szerint az épületen belüli munkálatok július 11-én kezdődnek és várhatóan hat hetet vesznek igénybe.

És hogy miben lesz más a gödöllői üzlet?

  • Az ALDI legújabb belső dizájnja szerint, nagyobb látványpékséggel, modern és környezetbarát fűtéssel-hűtéssel, energiatakarékos világítással nyílik meg újra.
  • Megnövekedik a kasszák száma is, illetve a kasszapult 70 centiméterrel hosszabb lesz, így könnyebb lesz elvenni a kasszázást követően az árucikkeket.
  • Az üzlet új belső polcokat is kap, amelyek felett a vásárlók könnyebb tájékozódását segítő termékcsoport megjelenítés lesz majd látható.
  • Módosul a belső elrendezés is, így a zöldség-gyümölcs pult az épület közepéből a bejárathoz költözik, egyúttal az eladótér mérete is változik, a jelenlegi 900 négyzetméterről 1100-ra bővül, így még kényelmesebbé válik a bevásárlás.
  • Az épület tetején napelemeket helyeznek majd el, így a vállalat egy 50 kWp teljesítményű háztartási naperőművet fog üzembe állítani, ami éves szinten a gödöllői üzlet kéthavi energiafogyasztását fogja fenntartható forrásból biztosítani.
  • A vállalat a parkolóhelyek számát is növeli, az eddigi 80 helyett szeptembertől 119 parkolóhely áll majd a gépjárművel érkező vásárlók rendelkezésére.
  • Az elektromos, illetve tölthető hibrid gépkocsival érkezők természetesen e-töltőt is igénybe vehetnek a parkolóban.

Hogy mikor nyílhat meg a megújult üzlet, arról az ALDI később nyújt széleskörű tájékoztatást.

Persze feltevődik a kérdés, hogy akkor a gödöllőieknek most egy másik üzletet kell keresniük?

Az ALDI tájékoztatása szerint nem, ugyanis az áruház parkolójában egy mobil ALDI egység kap helyet, amely július 12-én reggel 7 órakor nyit.

Ebben a pop-up üzletben az állandó kínálat többsége, továbbá a szezonális kínálat egy része továbbra is elérhető lesz – változatlan nyitvatartás mellett. A fali hűtőben 75 folyóméteren egy szűkített szortiment kerül kialakításra, a friss hús és mirelit kínálat pedig teljes egésze megtalálható lesz, ezen felül az Azon melegében látványpékség teljes választéka, valamint friss gyümölcsökből, zöldségekből is a megszokott kínálat várja majd a vevőket. Az ideiglenes üzlet mellett 17 db parkoló is rendelkezésre áll majd.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás