promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A hét legnagyobb hírét közölte az ALDI, több tízezer ember élete változik meg

A hét legnagyobb hírét közölte az ALDI, több tízezer ember élete változik meg

Élet

Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Több, mint 32 ezer embert érint az ALDI bejelentése.

Hatalmas örömhírt közölt az ALDI, amitől minden gödöllői lakos szeme felcsillant. A vállalat ugyanis egy közleményben tudatta, hogy a nyári időszak alatt felújítja és modernizálja az ALDI gödöllői áruházának épületét.

Persze, mint minden felújításnak, ennek is lesz negatív hozadéka is. Az épület parkolójában és környezetében már június 15-én elkezdődik a munkaterület kialakítása, így parkolóhelyek korlátozott számban lesznek elérhetők. Maga az üzlet július 7-én 21 órakor határozatlan időre bezárja kapuit.

Az ALDI tájékoztatása szerint az épületen belüli munkálatok július 11-én kezdődnek és várhatóan hat hetet vesznek igénybe.

És hogy miben lesz más a gödöllői üzlet?

  • Az ALDI legújabb belső dizájnja szerint, nagyobb látványpékséggel, modern és környezetbarát fűtéssel-hűtéssel, energiatakarékos világítással nyílik meg újra.
  • Megnövekedik a kasszák száma is, illetve a kasszapult 70 centiméterrel hosszabb lesz, így könnyebb lesz elvenni a kasszázást követően az árucikkeket.
  • Az üzlet új belső polcokat is kap, amelyek felett a vásárlók könnyebb tájékozódását segítő termékcsoport megjelenítés lesz majd látható.
  • Módosul a belső elrendezés is, így a zöldség-gyümölcs pult az épület közepéből a bejárathoz költözik, egyúttal az eladótér mérete is változik, a jelenlegi 900 négyzetméterről 1100-ra bővül, így még kényelmesebbé válik a bevásárlás.
  • Az épület tetején napelemeket helyeznek majd el, így a vállalat egy 50 kWp teljesítményű háztartási naperőművet fog üzembe állítani, ami éves szinten a gödöllői üzlet kéthavi energiafogyasztását fogja fenntartható forrásból biztosítani.
  • A vállalat a parkolóhelyek számát is növeli, az eddigi 80 helyett szeptembertől 119 parkolóhely áll majd a gépjárművel érkező vásárlók rendelkezésére.
  • Az elektromos, illetve tölthető hibrid gépkocsival érkezők természetesen e-töltőt is igénybe vehetnek a parkolóban.

Hogy mikor nyílhat meg a megújult üzlet, arról az ALDI később nyújt széleskörű tájékoztatást.

Persze feltevődik a kérdés, hogy akkor a gödöllőieknek most egy másik üzletet kell keresniük?

Az ALDI tájékoztatása szerint nem, ugyanis az áruház parkolójában egy mobil ALDI egység kap helyet, amely július 12-én reggel 7 órakor nyit.

Ebben a pop-up üzletben az állandó kínálat többsége, továbbá a szezonális kínálat egy része továbbra is elérhető lesz – változatlan nyitvatartás mellett. A fali hűtőben 75 folyóméteren egy szűkített szortiment kerül kialakításra, a friss hús és mirelit kínálat pedig teljes egésze megtalálható lesz, ezen felül az Azon melegében látványpékség teljes választéka, valamint friss gyümölcsökből, zöldségekből is a megszokott kínálat várja majd a vevőket. Az ideiglenes üzlet mellett 17 db parkoló is rendelkezésre áll majd.

Borítókép:  Profimedia

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás