Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp: nem szabad félni az álmaidtól!

Napi horoszkóp: nem szabad félni az álmaidtól!

Élet

Napi horoszkóp: nem szabad félni az álmaidtól!

Élet

Ezo Terézia 05:35

Problémák jöhetnek, amikből nehéz ebből a legjobbat kihozni. Lássuk, hogy mi vár a csillagjegyedre!

Kos (március 21. - április 20.)

Egy szokatlan ötlet mocorog a fejedben? Lehet ez lesz pont az, ami előre visz majd. Mindenképpen próbáld megvalósítani, bármennyire örültnek tűnik. Legyél körültekintő, mert váratlan történések lehetnek körülötted. A humorod a toppon van, amik még a nehéz és kínos helyzetekből is ki tudnak húzni.

Bika (április 21. - május 20.)

Összefújhat a szél egy régi kedves ismerősöddel. Mindenképpen beszélgessetek, mert olyan információ lehetnek, ami megváltoztathat valamit az életedben később. Fel vagy villanyozva, és jól érzed magad a bőrödben. Ne hagyd, hogy bárki elvegye a kedvedet. Az önbizalmad erős, és zárd ki azokat az embereket az életedből, akikkel csak a baj van.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A szerencse a te oldaladon áll ma, így olyan problémákból is kikeveredhetsz, amik alapból nagyon sok időt vennének el tőled. Jobban alakulhat minden, mint ahogy eltervezted. Ha marad időd, akkor viszont gondolkozz el azon, hogy mik azok a dolgok, amiket régóta halogatsz. Ha problémáitok vannak a pároddal, akkor azoknak is pontot tudsz tenni a végére.

Rák (június 22. - július 22.)

Most jól mennek a dolgok körülötted, és ha odafigyeltél mindenre, szélsebesen haladhatsz előre. Talán el is engedheted magad, és van időd a szórakozásra. A társaság középpontjába kerülhetsz, ha szervezel valamilyen jó kis esti programot mára. A ragyogó kedveddel mindenkit le tudsz venni a lábáról, szóval élvezd ki a pozitív éned.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Nem ártana foglalkoznod picit az egészségeddel, amit lehet, hogy elhanyagoltál mostanában. A stresszt is vissza kellene szorítanod az életedben, mert egyáltalán nem tesz jót neked. Találd meg, mivel tudod kiiktatni az életedből. Viszont nagyon nem szabad beleesned abba a hibába, hogy bebeszélsz magadnak egy csomó mindent. Ne legyél hipochonder!

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ha nem vigyázol, akkor elég nagy szakadék lesz a munkád és a magánéleted között. Ez feszültséget generálhat mindenkivel, aki fontos neked. Fontos megtalálnod az egyensúlyt, méghozzá úgy, hogy magadat se hanyagold el. Vártatlan helyzetek üthetik fel a fejüket a mai napon. Ne dőlj be mindennek, és láss a dolgok mögé.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ma végre tisztázhatsz egy félreértést, ami már régóta nyomasztott. Ehhez azonban neked kell megtenned az első lépést, és nyitni az illető felé. Már ideje is, hogy érettebb legyél ebben. Ha szingli vagy, akkor jól vigyázz, mert egy olyan illető akarja megszerezni a szerelmedet, aki nem az igazat mondja magáról.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Egy igen csak pörgős nap vár rád, de kellő koncentrációval túl tudod élni. Az aprólékos munka nem igazán hoz lázba jelenleg. Gyors sikereket szeretnél, és ha ügyes vagy, el is tudod érni őket. Meg tudod érteni mások lelki állapotát, és érzelmileg fogékonyabb is vagy. Kezdesz visszatérni önmagadhoz, és ez pozitívan fog hatni rád. 

Nyilas (november 23. - december 21.)

A bolygók állása kedvezőtlenül hathat a karrieredre. Próbáld meg elkerülni, hogy valamilyen fontos döntés háruljon rád ebben. Most csak végezd el a kötelezőt, és takarítsd ki a fejedet. Az érzéseid és a gondolataid nincsenek összhangban jelenleg, szóval nagyon figyelj erre. Nem szabad, hogy hirtelen felindulásból, átgondolás nélkül cselekedj bármiben is.

Bak (december 22. - január 20.)

Most jól mennek a dolgok körülötted, és ha odafigyeltél mindenre, szélsebesen haladhatsz előre. Talán el is engedheted magad, és van időd a szórakozásra. A társaság középpontjába kerülhetsz, ha szervezel valamilyen jó kis esti programot mára. A ragyogó kedveddel mindenkit le tudsz venni a lábáról, szóval élvezd ki a pozitív éned.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A Hold elég rossz hatással lehet a pénzügyeidre. Ezekben nem szabad most olyan döntéseket hoznod, amik hosszú távra szólnak. A mostani bolygóállás azonban kedvezően hat az érzelmeidre. Próbáld meg kifejezné azok felé, akik igényelnék, de nem mindig kapják meg ezt az oldaladat.

Halak (február 20. - március 20.)

Elég pörgős lesz a mai napod, de te próbálj meg magad köré igazi békeszigetet teremteni. Ha nem tud senki sem kizökkenteni, akkor nagyon jól fogsz tudni haladni mindennel. Fontos, hogy megértő legyél mindenkivel, mert így el tudod kerülni a felesleges konfliktusokat. Ne foglalkozz azokkal a kérdésekkel, amik téged abszolút nem érintenek.

Borítókép: Profimedia