Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Így próbálnak az angyalok kapcsolatba lépni veled

Így próbálnak az angyalok kapcsolatba lépni veled

Élet

Így próbálnak az angyalok kapcsolatba lépni veled

Élet

TB 09:09

Az angyalok folyamatosan körülöttünk vannak, magasabb rezgésű lények, így nem érzékeljük őket. Mégis megtalálják a módját, hogy üzenjenek nekünk. Ha te is ezeket tapasztalod, akkor az égi lények figyelmeztetnek.

Álmok

Alvás során kerülünk olyan tudatállapotba, hogy az angyalok könnyedén átadhatják üzeneteiket. Ha különös, jelentőséggel bíró álmod volt, amiből nyugodtan, kipihenten ébredsz, akkor az angyalok próbáltak valami fontosat a tudtodra adni.

Számok

Ismétlődő számokat látsz mindenhol? Ha minden nap ugyanabban az időpontban nézel az órádra, vagy az utcán rendszeresen ugyanazok a számok köszönnek vissza, érdemes megnézni a számok jelentését, hiszen az angyalok gyakran számokkal üzennek.

Megváltozik a hőmérséklet

Amikor hirtelen kellemes meleget érzel, ami jóleső érzéssel tölt el, mintha valaki átölelne, lehetséges, hogy angyal van a közeledben, aki azt üzeni, minden jóra fordul.

Tollak

Mindenhol madártollba botlasz? Ha a kocsid szélvédőjére hull egy, akkor azt üzenik, hogy a szokásosnál is óvatosabban kell vezetned. A megérzéseidre kell jobban hallgatnod, ha a házikedvenceden látsz egy kósza fehér tollat.

Zene

Mindig ugyanaz a zene szólal meg a rádióban napokon keresztül? Vagy rendszeresen felcsendül egy dallam? Figyelj a mondanivalójára, arra, milyen érzéseket kelt benned!

Fény

Fénycsóva jelenik meg a szobában, de nem a nap süt be az ablakon, vagy kicsi fénygömböket látsz, esetleg hirtelen valami fényesen felvillan körülötted? Az angyalok próbálják felhívni a figyelmed valamire.

Akármelyiket is tapasztalod, nem kell megijedni tőle, hiszen az angyalok szeretettel vesznek körül, segíteni szeretnének. Figyelj a jelekre, mert megoldást jelenthetnek egy adott problémádra.

Borítókép: Profimedia