promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: figyelj a jelekre, és ne kövess el hibát a hétvégén
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rajtad is múlik, hogy kellemes hétvégéd lesz-e. Lássuk, hogy mit jósolnak a bolygók!

Kos (március 21. - április 20.)

Hát, ez biztosan nem a legenergikusabb napod lesz. Ha az utóbbi időben keményen hajtottál, akkor ideje lenne megpihenned. Talán érzed is magadon, hogy feltöltődésre lenne szükséged. Már kiszabadulhatnál, de lehet az lenne a legjobb, ha egy kis csendes időt töltenél otthon. Próbálj meg elvonulni picit a többiektől.

Bika (április 21. - május 20.)

A tested lehet lelassult, de az elméd aktívabb, mint valaha. Kidolgozhatod a stratégiát a következő napokra. Mélyülj el, hogy mik azok a tervek, amiket mindenképpen szeretnél megvalósítani. A pénzügyekben nem vagy a toppon. Fogd vissza a költekezést, és ne vásárolj semmi felesleges dolgot. Most hétvégén főleg elcsábulhatsz, szóval figyelj oda.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Most az tud igazán kikapcsolni, ha olyanokkal kommunikálhatsz, akiknek hasonló az érdeklődése. Eléggé le tud fárasztani, ha az emberek nem értik meg mit is akarsz pontosan, vagy mi van benned. Ismét előtörhet a felfedezési hajlamod, de azért vigyázz, ne vágj bele túl nagy kalandokba. Ha túl merész vagy, az rosszul sülhet el.

Rák (június 22. - július 22.)

Az éles és kíváncsi elméd elkezdhet utat törni magának. Jók a meglátásaid, szóval igyekezz ezt kihasználni. Gondold végig, milyen problémákat kellene megoldanod otthon. Néhánynak elég gyorsan pontot tudsz tenni a végére. Ne kövesd a rutint, mert az meglehetősen unalmas lesz neked ezen a hétvégén. Így még meglepetést is tudsz okozni mindenkinek.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Nem vagy száz százalékosan elégedett, de a héten már nem sok mindent fogsz tudni tenni, hogy javíts a dolgokon. Legyél türelmes, és haladj lépcsőzetesen. Ez egy boldog és különleges nap lehet, ha megpróbálod feldobni a pihenést. Csinálj valami olyat, amire régóta vágysz. A vágyaid kielégítése eléggé fontos lenne.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ha van párod, akkor egy kis vita alakulhat ki köztetek. Lehet ő is megpróbál elnyomni magában valamit? Mindenképpen beszéljétek ezt át. Az őszinteség amúgy is fontos a hétvégén. Nem kell mindenben megnyílnod a környezetednek, de a fontos dolgokat ne akard eltitkolni. Muszáj leszel pihenni este, mert már az energiáid végét használod.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Most főleg a pénzügyek kerülhetnek terítékre. Jobban is tennéd, hogy ha ma beszélnétek át, miképp osszátok be a tartalékokat. Jól átlátsz mindent, és kompromisszumokra is képes vagy. Most együtt rájöhettek, mik azok a pontok, ahol tudtok egy kicsit spórolni. Ha ezen túl vagy, utána próbáld meg kerülni a stresszt és a pihenésre is maradjon idő.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Nagyon is jó hangulatban fog indulni a hétvégéd. Felszabadult vagy, és a legtöbb gondot magad mögött tudtad hagyni. A bolygók sok mulatást és jókedvet jeleznek. Ha meghívnak valahova a barátaid, akkor semmiképpen sem szabad visszautasítanod. Később nagyon megbánnád, mert olyan remek estéd lesz, ami már régóta nem volt.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ezen a hétvégén nagyon szeretsz a középpontban lenni, de az is előfordulhat, hogy a közvetlen környezetedből akarsz valakit előtérbe helyezni. Pedig jobban oda kellene figyelned, hogy ne szoríts senkit sem a háttérbe. Ismét felmehet benned a pumpa, ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy te szeretnéd. Erre oda kell figyelned.

Bak (december 22. - január 20.)

Akarva vagy akaratlanul is egy vitának lehetsz a fültanúja. Ott olyan dolgokat hallhatsz, amik téged is fel fognak zaklatni. Lehet az utánajárás miatt másokkal is meg akarod osztani ezeket a titkokat, de nagyon jól meg kell fontolnod, kinek mondod el. Akadhat olyan ember, aki inkább ellened fordítaná. Gondold végig, kiben bízhatsz meg.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ha van párod, akkor előkerül a romantikus hangulat köztetek. Végre kettesben lehetsz vele, és előkerül a régi hangulat. Érzed is, hogy hiányzott ez az összhang. Ha egyedülálló vagy, akkor hétvégén megismerkedhetsz valakivel. Fura lehet ez, mert mindenben az ellentéted ez a személy, de mégis meglesz a vonzalom köztetek.

Halak (február 20. - március 20.)

Most valahogy képtelen vagy lazítani ezen a hétvégén. Általában csak a munkán és a teendőkön jár az eszed. A ház körül is inkább azt nézed, mit kellene végre megjavítani. Ha úgy érzed tényleg nem áll le az agyad, akkor próbáld meg elütni az időt ezekkel, de figyelj arra, hogy ne hajtsd túl magadat feleslegesen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás