promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: tartsd magad a kijelölt célhoz!
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ha valami nem stimmel, van másik út. Lássuk, hogy mit jósolnak a bolygók!

Kos (március 21. - április 20.)

Ez bizony ma a meglepetések napja lehet. Talán egy barátod révén érdekes információkhoz juthatsz, amik segítenek neked, vagy valaki váratlan ajándékkal lephet meg. Az is benne van a levegőben,hogy kellemesen fogsz csalódni egy emberben, akiben nem igazán bíztál eddig. Ez is meglepetésnek számítana nálad, nem is akármilyennek.

Bika (április 21. - május 20.)

Elég nehezen tudsz koncentrálni, pedig elég hajtós nap állhat előtted. A megszokott rutint nehezebben viseled a kelleténél. Pedig muszáj leszel valahogy rávenni magad, és az sem árt, ha beosztod rendesen az idődet. Sok apró dologgal megzavarhatnak, de ne engedj neki. Minden szituációból ki tudod vágni magad, csak legyél türelmes.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Továbbra sem tudsz nemet mondani, ha valaki segítséget kér tőled. Jó dolog az önzetlenség, de olykor már túlzásba szoktad vinni. Túlhajthatod magad, saját magadra pedig abszolút nem jut idő. Kicsit néha önzőnek kell lenned, emiatt nem szabad rosszul érezned magad. Pörgős lesz a nap, de este remekül fel tudsz töltődni, holnap pedig nyugodtabb lesz minden körülötted.

Rák (június 22. - július 22.)

A jelenlegi bolygóállás miatt teljesen pozitívan alakulhat minden körülötted. Talán az a legfontosabb, hogy kialudd magad. Feltöltődve nagyon hamar a nap végére tudsz érni, és a gondokon és úgy suhansz át, mintha nem is lettek volna. Szenvedélyes hangulatodban vagy, sugározhat belőled a jókedv, de jobb, ha senki sem bosszant fel ma.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Hatalmasra nő a mai napon az igazságérzeted. Nem csak azt viseled nehezen, ha téged ér támadás, de azt is, ha bárki mást bántanak a te jelenlétedben. Az csak hősies, ha helyre teszed azokat, akik igazságtalanok másokkal, de azért próbáld meg ezt higgadtabban prezentálni. Nagyon áteshetsz a ló túloldalára, erre figyelj oda.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nagyon motivált vagy mostanában. Főleg azon ügyködsz, hogy meg tudd mindenben teremteni az egyensúlyt, és ez már hiányzik is neked. A pénzügyi helyzetedet sem érzed stabilnak, de a környezetedben is lehet egy kis békétlenség, ami nagyon ki tud borítani. A szerelmi életed is változóban van, de ne félj, mindenben meg fogod találni a helyed.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Remek ütemtervet állítottál fel magadban. Szeretnéd, ha eszerint alakulna minden, de hát ez nem igazán sikerül. Az út jó, amin jársz, de még van mit gyakorolnod. Nem úgy jönnek be a számításaid ma sem, ahogy vártad, de egyáltalán ne keseredj el. Gondok mindig vannak, és nem szabad felfújnod semmit.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A jelenlegi bolygóállás pozitívvá tesz, de hajlamos vagy túlzásokba esni. Ez sok mindenben előjöhet, de elsősorban túl tudsz gondolni dolgokat. Sok mindent raktározol magadban mostanában. Jobb lenne, ha inkább kiadnád magadból. Így nem csoda, hogy nem ért a környezeted. Ne költekezz olyan gondtalanul se, mert később nagyobb kiadást jeleznek a bolygók.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A plusz munka és a járvány is eléggé az agyadra tud menni. Ingerlékeny leszel, nem találod a nyugalmat. Lehet nehéz lesz, de pörögj fel, és a feladataidat tudd le minél előbb. Csak ezekre koncentrálj, hogy hamarabb szabadulhass a mókuskerékből. Ezután valami olyat kell csinálnod, ami tudod, hogy teljesen felszabadít.  

Bak (december 22. - január 20.)

Nem tudsz döntést hozni egy fontos kérdésben, így elgondolkozol azon, hogy kikérd másoknak a véleményét. Ez jó dolog, viszont nagyobb kavart okozhat a fejedben. Egymásnak ellent mondó véleményekkel fogsz találkozni, és ez csak megzavar. Jobban járnál, ha egyedül tennél pontot az egésznek a végére.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A jelenlegi bolygóállás kicsit pörgősebbé tesz. Ha felmegy benned a pumpa, akkor rögtön ki akarod tölteni valakin, lehet az barát vagy csak egy munkatárs. Mindenképpen figyelj oda, mert nagyon megsérthetsz így valakit. Az aktív kikapcsolódással tudod ezt a legjobban levezetni.

Halak (február 20. - március 20.)

Egy kényes szituációban viselkedhetsz türelmetlenül. Ez nem jó, mert feleslegesen szerzel magadnak így ellenségeket. Fogd vissza magad, bármiről is legyen szó. Most nem lesz kifizetődő ha nyílt vagy, nem érti meg a környezeted az őszinteséged.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás