promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vazze! 10 dolog, amin az amcsik ledöbbennek Európában
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A kaját mindig keveslik, és mindenkinél okosabbak akarnak lenni – aztán nagyot koppannak.

Mivel napjainkban nem lehet olyan szabadon röpködni a világban, a kényszerszünet kiváló alkalmat teremt arra, hogy listákat és rangsorokat készítsünk korábbi utazási élményeinkről. A BuzzFeed például csokorba szedte, mitől hidalnak le az amerikai turisták, ha átruccannak hozzánk, a vén Európába. Íme, a Top 10!

1. „Németországban találkoztam a legtisztább, legbiztonságosabb és legfinomabb csapvízzel. De senki sem itta, mert a vécéhelyiségben volt.”

2. „Eldobtam az agyam tőle, hogy milyen öreg ott minden, és mégis mennyire belepasszol a mindennapi életbe. Angliában egy olyan pubban ittam, amelyik a 11. század óta működik ugyanazon a helyen. Prágában pedig megszálltam egy hotelben, ami a 15. században nyílt meg.”

3. „Franciaországban beugrottam egy klassz étterembe, és vacsorát rendeltem. Amikor kihozták, akaratlanul is elszóltam magam:

És hol van a többi?

A pincér jót nevetett, mert Kanadában nőtt fel, és tudta, miért keveslem az adagot.”

4. „Öcsém, Amszterdamban a központi pályaudvar környéke tele van bicajjal. Hogy a francba találják meg köztük a sajátjukat?”

5. „Elmentem Dániába, lógni a haverokkal. Teljesen ledöbbentem, amikor rájöttem, hogy megismertem egy csomó idegent, de fogalmam sem volt róla, miből élnek. Egyetlen szó sem esett a munkáról vagy a suliról.”

6. „Magamutogató meztelenség mindenfelé. Pornóújságok az újságos standokon, a város kellős közepén. Egy falra firkált pénisz, amivel senki sem törődött. Akkor jöttem rá, milyen prűdek vagyunk itt, az Államokban.”

7. „16 évesen bementem a McDonald's-ba, és rendeltem egy sört. Nem volt.”

8. „Lisszabonban nagyon büszke voltam magamra, hogy sokkal később vacsoráztam a helyieknél. 9 órakor az üres étterembe sétáltam be. Mire 10 körül végeztem, a hely teljesen tele lett.”

9. Amikor Olaszországban focijegyet vettem, a pénztárnál tudni akarták, kinek szurkolok, mert csak abba a szektorba ülhettem be. Meccs közben aztán az emberek felgyújtottak különféle dolgokat.”

10. „Görögországban döbbentem rá, hogy vannak még olyan civilizált részei a világnak, ahol a használt vécépapírt a kukába dobják, nem a klotyón húzzák le.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás