promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: meríts erőt, ahonnan csak tudsz, és végezd ki a problémákat
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Érdemes mindent gondot megoldani a hétvége előtt. Lássuk, hogy mire kell figyelnie a csillagjegyednek!

Kos (március 21. - április 20.)

Keverd jól a kártyáidat, mert akkor könnyen túllendülhetsz ezen a napon. Ha van lehetőséged segíteni másoknak, akkor mindenképpen tedd meg, mert azt kamatostul vissza fogod kapni. A családoddal és a pároddal is igyekezz közös nevezőre jutni, hiszen csak így tudod megőrizni a nyugalmat magad körül.

Bika (április 21. - május 20.)

Kontrolálnod kell az indulataidat, mert néhány dolog miatt elveszítheted a fejedet. Igyekezz a saját utadat járni, és a saját dolgaiddal foglalkozni. Nagyon fontos, hogy a hétvége előtt milyen ügyeknek tudsz pontot tenni a végére. Amiben lehet, próbálj meg kompromisszumot kötni, de ne hagyj elvarratlan szálakat.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Úgy tűnhet elsőre, hogy mindenki jól halad, csak te vagy lemaradva. Nem kellene másokra figyelned, mert ez teljesen kizökkenthet. A kudarc akkor ütheti fel a fejét, ha csak ez jár az agyadban. Legyél pozitív, gyűjtsd össze az energiáidat, és törj előre. Este csak magaddal foglalkozz: találd meg a szeretet és a kiteljesedés érzését.

Rák (június 22. - július 22.)

Felhők gyűlhetnek a fejed felett, amiket minél hamarabb el kell űznöd. Sötétek és fenyegetőek, de ha nem félsz tőlük, akkor nem fog a nyakadba zúdulni az eső. Aprólékosan gondolj át minden feladatot, és ne ess pánikba. Mindennek van megoldása, csak sokszor más utat kell keresni hozzá. A lelkes hozzáállás most nagyon fontos lesz.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Kezdenek halványulni a problémák, és ez neked köszönhető. Bármilyen gond is üti fel a fejét, nagyon okosan és higgadtan tudod őket kezelni. Ne köss kompromisszumokat semmiben, mert te vagy a vezető ülésben. A tanácsaid most segíthetnek mások gondjait is megoldani. A hétvégén alkalmad lesz alaposan végiggondolni a jövődet.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ez a nap gördülékenyen mehet, csak ne ragadj le a kisebb gondoknál. Legyél könnyed, mert néha jobb, ha csak sodródsz és nem feszülsz rá semmire. Tapintatosnak és szeretetteljes tudsz lenni mindenkivel, ami nagyon jó, mert a többi ember is így fog viszonyulni hozzád. A szerencsés fordulatok is mozgalmassá tehetik ezt a napot.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Egy kellemetlen szituáció eléggé a kedvedet szegheti. Úgy érzed nem azt kaptad, amit megígértek neked. A hétvégén már nem szabad ezen rágódnod, mert nem fogod tudni megoldani. Inkább a jövő héten merülj el benne, és próbáld meg tisztázni a helyzetet. Később azonban jó hírek érkeznek, amik nagyon is fel fognak dobni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Sok apró feladattal szembesülhetsz a nap folyamán, amik megoldásra várnak. Nem kellene őket tologatnod, mert később a legrosszabbkor duzzadhatnak nagyobb problémává. Csak akkor vágj bele a pihenésbe, ha végeztél. Ha ügyes vagy, akkor hétvégére eltűnik minden gond körülötted, és felszabadultan élvezheted a barátaid, vagy a családod társaságát.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Lehet a jövőben egy nagyobb kiadás miatt fogsz bosszankodni, de már a közeledő hétvégén felütheti a fejét a dolog. Nem szabad rágódnod rajta, van, amire muszáj pénzt kiadnod. Kisebb a baj, mint gondolnád, ne engedd, hogy ez befolyásolja a kedvedet. Engedd, hogy a barátaid vagy a párod felvidítsanak. Szakadj ki a valóságból.

Bak (december 22. - január 20.)

Most nem sok kedved van a társasághoz, de ha elkerülhetetlen, akkor próbálj meg mosolyt festeni az arcodra, mert lehúzhatsz másokat is a rossz kedveddel. Találd meg a környezetedben a pozitív elemeket, és próbáld meg jól érezni magad. Később előkerülhet egy régóta halogatott ügy, aminek nem ártana végre pontot tenned a végére.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ma feltűnhet egy olyan ember, akivel már régóta elég rosszban vagy. Igazi ellenfél, akivel sosem tudsz zöldágra vergődni. Képtelen leszel úrrá lenni az érzelmeiden, pedig vissza kellene fognod magad. Vitába is keveredhetsz vele, de eléggé kilátástalan lesz a helyzet. El kellene engedned a dolgot, és saját magaddal foglalkozni.

Halak (február 20. - március 20.)

Igyekszel elfoglalni magad, hogy elkerülj néhány fontosabb vitát. Pedig nagyon úgy néz, hogy ezekbe bele kellene állnod, mert semmi nem lesz jó abban, ha halasztgatod őket. Sok együttérzéssel és kompromisszumokkal meg tudsz oldani mindent. A jelenlegi bolygóállás aktívvá tesz, szóval igyekezz felpörögni mindenben. Hétvégén megtalálod végre a nyugalmadat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás