promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: ne legyél bizonytalan, inkább próbáld összeszedni magad
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sok csillagjegy döntésképtelen lehet, de találd meg a határozott énedet.

Kos (március 21. - április 20.)

Nehezebben ébredhetsz a kelleténél, és lehet a kedved sincsen a toppon. Pedig időben bele kell vágnod a feladataidba, mert különben nagy lemaradásba kerülsz. Legyél őszinte mindenkivel, és ne próbálj semmit a szőnyeg alá söpörni. Így láthatja a környezeted is, hogy esetleg miben lehet a segítségedre.

Bika (április 21. - május 20.)

A megbízhatóság nagyon fontos, és igyekezz az lenni. Most olyan pontja van a hétnek, hogy nem engedheted meg magadban a hibákat. Közben ne akarj olyan körhöz tartozni, ahova nem illesz bele. Egy kis átalakuláson mehetsz át a közeljövőben, amit csak az igaz barátaid fognak megérteni. Fel tud zaklatni, ha nem úgy kezelnek, ahogy te azt szeretnéd.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Fontos üzenetek lehetnek egyes emberek szavaiban, amikre figyelned kell. Ha mögéjük tudsz látni, akkor sok mindenben lépéselőnybe kerülhetsz. Ne hagyd magadat provokálni se otthon, se a munkahelyeden. Szívesen szállsz be egy kis szócsatába, de ez csak az idődet és az energiádat fogja rabolni.

Rák (június 22. - július 22.)

Ideje lenne néhány dolgot lezárnod magad körül, mert csak ugyanazokat a köröket fogjátok futni vele. Nem hiányzik a dráma az életedből. Mutasd meg a környezetednek, hogy van erőd és bátorságod változtatni. A magánéletedben is sok lehet a bizonytalanság, amin egy kicsivel több kommunikációval tudsz változtatni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ez a nap ösztönzőleg hathat rád. Lehet kipróbálnál valamilyen új dolgot, és ez hiányzik is az életedből. Cselekedj úgy mindenben, ahogyan a szíved diktálja, és próbáld meg ledönteni a falakat magad körül. Semmi gondot nem okozhat, ha ki akarsz picit törni a megszokásokból. Vannak időszakok, amikor a te csillagjegyedet visszafogják a stabil pontok.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ki kell gyomlálnod magadból a negatív gondolatokat. Gondolj úgy a lelkedre, és a belsődre, mint egy kertre, amit tavaszra rendbe kell rakni. Ha virágzásnak indul, akkor te is bátrabban vághatsz bele egy új kezdetbe. Közelebb kell picit hoznod az álmaidat, és a bizonytalanságodat megszüntetni. Jelenleg csak a határozott éned hozhat győzelmet.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Igyekezz felszabadítani az embereket magad körül, ha túl görcsösek, mert így tudod a leginkább kézben tartani az irányítást. A szeretetedet sem árt néha kimutatni. Közben néhány dologban frusztrált lehetsz. Láncok kötnek a múlthoz, olyan emlékekhez, amiket végre magad mögött kell hagynod.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Elkezd feltámadni a csillagjegyed aktív és befogadó természete. Bármilyen ötlet is jut eszedbe, ne vesd el azonnal, mert lehet, csak később fogod megérteni a lényegét. Mások ösztönzőleg hathatnak rád, így olyan barátokkal, ismerősökkel vedd körbe magad, akikből árad most a pozitív energia. Ügyelj az egészséges egyensúlyra.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A környezeted értékelheti a gondoskodó természetedet. Legyél nyitott mindenkivel, mert ez téged is fel tud dobni. Most erős hatással lehet a hangulatodra, hogy milyen viszonyt ápolsz a barátaiddal. A kreativitásod is ebben az időszakban csúcsosodhat ki. Ki kell használnod minden plusz energiádat, mert később bánni fogod.

Bak (december 22. - január 20.)

Az életed izgalmas fordulatokat vehet. Ha sok volt a probléma mostanában, akkor végre meg fogod találni a megoldásokat. Ehhez persze az is kell, hogy ki tudj használni néhány kiskaput. Az az első, hogy ezeket fel kell ismerned. Vágysz az elismerésre, mint mindenki más, de hát ez munkát és kitartást igényel.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Lehet mozgósítanod kell a tartalékenergiáidat, hogy minden rendben menjen körülötted. Hamar vissza fogsz tudni térni a rendes kerékvágásba, a te csillagjegyedet semmiképpen sem szabad félteni ebben. A sikerek új lendületet fognak adni neked a hét további részéhez. Az fontos pont lesz, amikor visszanyered az optimizmusodat.

Halak (február 20. - március 20.)

Döcögősebben indul a napod, de a végére büszke lehetsz majd magadra. Ne csak a rutinodra támaszkodj, hanem próbálj meg kockáztatni abban, amiben tudsz. Kövesd azokat a jeleket, amiket az univerzumtól kapsz. Az se baj, ha olykor mások elképzeléseit hasznosítod a munkádban. Mindegy, csak ügyesen haladj előre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás