promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: érdemes mindent végiggondolni a hét utolsó napján
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sok csillagjegynek nem árt már kicsit előre gondolkozni. Lássuk, hogy mit jósolnak a bolygók!

Kos (március 21. - április 20.)

Lehet túl sok pénzt költöttél a közelmúltban? Akkor ideje lenne elkezdened feltölteni a bankszámládat, és nem szórni róla a pénz. A váratlan kiadások nagyon sarokba szoríthatnak, szóval legyél rá felkészülve. A jelenlegi bolygóállás kedvez az érzelmi életednek. Meg tudod találni a környezeteddel a közös hangot, szóval kommunikálj sokat.

Bika (április 21. - május 20.)

A szenvedély nagyon át tudja járni a gondolataidat. Ha van partnered, akkor lehet nem ártana beiktatnotok egy romantikus estét, amikor csak egymással foglalkoztok. A jelenlegi bolygóállás a szingli Bikáknak is kedvez. Találkozhatsz valakivel, akivel akár komolyabbra is fordulhatnak a dolgok. A munkád holnap bekebelezhet, ma mindenképpen pihenj.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ez egy remek nap lehet, hogy át tudj gondolni mindent, és akár pontozhatod is a lépéseidet. Valami tízest kapna, vagy úgy érzed eltoltál valamit? Most úgy érezheted, hogy hiányzik valami az életedből. Igyekezz megtalálni azokat a dolgokat, amik boldoggá tesznek. Már holnap szükség lehet a rutinodra, szóval legyél résen.

Rák (június 22. - július 22.)

Nagyon jól ki tudod kapcsolni otthon az agyadat, és van is miért ünnepelned. Termékeny heted volt, és sok mindenen vagy túl. Ha ma nem tudsz feltöltődni, akkor nagyon kimerülhetsz, és rosszul indulhat a következő nap. Próbálj meg együttműködni mindenkivel, és ne keresd a konfliktusokat. Ha úgy érzed hibáztál, akkor javítsd mihamarabb.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Jól vigyázz, mert néhány dologban meggondolatlanul cselekedhetsz, amivel kárt okozhatsz magadnak, de másoknak is. Lassíts, legyél felelősségteljesebb, és ma ne vállalj semmilyen kockázatot. Az ingerlékenységet az otthoni problémák tovább mélyíthetik. Muszáj leszel végre kiszabadulni kicsit, és kikapcsolni az agyad.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Készülj fel, mert egy nagyon rossz hír fog tartani feléd, ami eléggé megviselhet lelkileg. Azonban erősnek kell lenned, és tartanod kell az emberekben a lelket. Ne feledd, van, amikor csak végig kell hallgatnod az embereket, nem tanácsokat osztogatni. Az illető azt fogja érezni kioktatod. Változások lehetnek a munkahelyeden, de ne félj ezektől, mind pozitívan fog rád hatni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Oda tudsz koncentrálni mindenre, és rengeteg energiád van. A szorgalmad utolérhetetlen, míg a kitartásod nagyon sok mindenben segíthet. Azonban el kell gondolkodnod, mivel vannak olyan ügyek, amikre felesleges energiát pazarolsz. Csak magadtól és a kikapcsolódástól veszed el az időt. Mérlegelned kell, és gondold át alaposan mibe vágsz bele.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Nagyon oda kell ma figyelned mindenre. Egy apróságból óriási csetepaté lehet, és ez olyan vitává növi ki magát, ami az örökkévalóságig fog tartani. Próbálj meg kompromisszumokat kötni, ami nehéz lesz, mert eléggé fel van erősödbe a határozott természeted. Próbálj meg kicsit visszavenni ebből, és minden rendben lesz.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Pozitív hatással lehet rád a jelenlegi bolygóállás. Magabiztos leszel, és bátran vágsz bele minden kihívásba. Teheted is, mert a szerencse abszolút melletted áll. A következő nap sikerre vihetsz minden ügyet, amivel el vagy maradva. Ha vitába keveredsz, azt viszont higgadtan kell kezelned, különben elfajulhat.

Bak (december 22. - január 20.)

Sok mindenbe vágnál bele önállóan, de ezek nem sok sikerrel fognak járni. Sajnos előfordulnak ilyen napok, nem szabad, hogy okold magadat miatta. Próbálj meg segítséget kérni, különben az estédnek is lőttek. A problémák fognak a fejedben járni, és nem fogsz tudni megnyugodni. Jót tenne neked, ha később találkoznál a barátaiddal, és kikapcsolódnál.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Szeretnél egy kis változást hozni a hétköznapjaidba, és a munkádba is. Viszont ez azt is jelenti, hogy új kihívásokkal kell szembenézned, ha belevágsz. Jól gondold át, hogy ez a megfelelő pillanat, vagy még egyéb gondok miatt várnod kell picit. A mai nap jó lehetőséget ad rá, hogy átgondold merre szeretnél tovább haladni.

Halak (február 20. - március 20.)

Rendkívül pozitív napod lehet. Ha van még valami kis elmaradásod otthon, akkor ezt igyekezz befejezni, mert így nyugodtan indulhat a következő heted. A környezeted is pozitívan áll hozzád mindenben. Nem is tudja senki sem felvenni veled a versenyt, még vitában sem. Jól látod át a dolgokat, és remekül tudsz lereagálni mindent. Élvezd ki a jó szériádat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás