promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: sok múlik azon, hogyan indul a mostani heted
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Már ezen a napon sem szabad lustának lenned. Nézzük, hogy mire kell figyelnie a csillagjegyednek!

Kos (március 21. - április 20.)

Nehezebben találsz magadra a mai napon. Lehet nem ártana apróbb szüneteket tartanod, ha dolgozol, mert így jobban fogsz tudni koncentrálni. Valamilyen intenzív vita robbanhat ki a környezetedben. Már az elejétől meg kell fékezned, különben elég sokáig elhúzódhat. Akkor tudsz a legjobban teljesíteni, ha nyugalom van körülötted.

Bika (április 21. - május 20.)

Ne feszülj rá túlzottan, ha változások vannak az életedben. Szereted a rutint, de olykor a modernizáció elengedhetetlen. Ezek csak az elején zavaróak, utána meglehetősen pozitívak lesznek. A céljaid egyre konkrétabbak, de nem szabad semmit sem siettetned. Ha a hétvégén nem tudtad magad rendesen kipihenni, akkor az estét csak erre szánd.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Most egy apróbb kudarc is elveheti a kedvedet mindentől, pedig alapból nem ilyen a természeted. Ne ijedj meg, ha nem úgy megy valami, ahogy kellene. A magabiztos énedre van szükség jelenleg, aki a legmagasabb csúcsokat is meg tudja mászni. Kitartónak kell lenned, és folyamatosan haladni. Sajnos néhány gond legyőzése sokkal nagyobb erőfeszítésedbe fog kerülni, mint gondoltad.

Rák (június 22. - július 22.)

Jól tudsz olvasni az emberekben, amire szükséged is lesz. Úgy néz ki a közeli környezetedből valaki hazudik neked. Nem kell nagy dologra gondolni, de később elég méretes kellemetlenségeket tud okozni. A barátokat és a családodat is győzd meg arról, hogy őszinteséget vársz el tőlük. Közben legyél résen!

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Mindenképpen türelmesebbnek kell lenned. A gyors döntések hibásak lesznek, és eléggé beárnyékolhatják a napodat. Maradjunk annyiban, hogy a sietséggel több kárt fogsz okozni, mint hasznot. Így csak időt veszel el magadtól, mert ki kell javítanod, amit eltoltál. Alaposabban gondolj át mindent a mai napon.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A mai napod sajnos tele lehet üres jártatokkal. Többnyire utálsz várni, de közben is töltheted hasznosan az időt. Elég sok probléma kering mostanában a fejedben, amit nem ártana kitisztítanod. Jobban kellene előre gondolkodnod, hogy ne kövess el hibákat. Nagyon résen kell lenned, és oda kell figyelned mindenre. Csak ügyesen!

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Mostanában nagyon jól érzed magad a bőrödben, és ez köszönhető a bolygók állásának. Teljes harmóniában telik a nap, és te is kiegyensúlyozott vagy. Minőségi időt tölthetsz el a családdal, vagy a barátaiddal. Próbálj meg ma is kimozdulni a járvány ellenére, ha teheted. Remekül tudod kerülni a konfliktusokat, de ha beleállsz egybe, jelenleg higgadt megoldást tudsz találni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Kevésbé vagy csapatjátékos mostanában. Pedig jobban együtt kellene működnöd a kollégáiddal, és az se lenne baj, ha jobban megnyílnál nekik, persze csak a határokon belül. Nem szabad elutasítónak lenned senkivel és semmivel szemben, mert így tudsz igazán fejlődni. A lelki világodnak sem fog jót tenni, ha teljesen bezárkózol.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Sokat gondolkozol mostanában. Lehet az élet bizonyos területein nem tudtad beváltani a reményeidet, és jelenleg bizonytalanságot érzel magadban. Nem szabad depressziósnak lenned emiatt, és azt is tudnod kell, hogy mindenre van még időd. Azt is vedd figyelembe, hogy miket értél el eddig. Tudod, hogy nincs okod keseregni.

Bak (december 22. - január 20.)

Érzékeny hangulatban leszel ma. Valahogy mindent a szívedre tudsz venni. Nem szabad mindenből érzelmi ügyet csinálnod. Egyáltalán nincs szó arról, hogy bárki is meg akarna téged bántani. Próbáld meg kicsit elengedni magad és lazábban kezelni mindent. Hevesen főleg ne reagálj, mert még a végén te fogsz valakit megérteni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Végre pontot tehetsz nemsokára egy régóta elhúzódó ügyben. Nem is baj, mert már nagyon idegesített ez az egész. Olyantól kaphatsz közben nemsokára segítséget, akiről nem is gondoltad volna. Jól gondolj át mindent, mert lehet akad egy fontos dolog, ami elkerülte a figyelmedet. Ha később jössz rá erre, akkor nagy bosszúságot fog okozni.

Halak (február 20. - március 20.)

Felhőtlenség és jókedv fogja kísérni a napodat. Ha eddig került is a szerencse, mára meg fog fordulni ez a tendencia. Kezded egyre jobban összerakni magadat, és boldog lenni. Ha van párod, akkor sorsfordító dolog történhet veletek, viszont ha szingli vagy, akkor hamarosan rád fog mosolyogni az igazi, csak legyél még kicsit türelmes.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás