promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: akkor se ad fel, ha úgy érzed távolodik a cél
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Néhány csillagjegynek igazán elfogytak az energiái a hétvége előtt, de nem szabad lelassulniuk. 

Kos (március 21. - április 20.)

Most igazán úttörő tudsz lenni, aki szívesen lépi át a határokat. Higgy magadban, és ne hallgass azokra, akik szerint lassítanod kellene. A véleményed jelenleg kiválóan alakíthatja a környezetedet, így azt sem szabad visszafognod. Ha határozatlan vagy, akkor az rengeteg mindenben akadályozhat. Legyél bátor, mert magasabb fokozatra tudsz kapcsolni.

Bika (április 21. - május 20.)

Ügyelj arra, hogy mindent be tudj fejezni, amit megígértél. A hétvégén abszolút nem hiányzik pár plusz súly a nyakadba. Az emberek számítanak rád, szóval ne hagyd őket cserben. Ne akarj kicsúszni a felelősség alól, még akkor sem, ha egy jelentéktelenebb ügy van terítéken. Igyekezz jól beosztani az energiáidat.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Feszültséget érezhetsz a levegőben, de nem nagyon tudod megfejteni az okát. Az az igazság, hogy most kicsit mindenki türelmetlenebb a környezetedben. Mutass példát, és legyél empatikus a többiekkel. Erős vagy, és nem szabad a szívedre venned, ha valaki mogorvábban szól hozzád. Ha helytelen tettet látsz, igyekezz szólni, vagy kijavítani azt.

Rák (június 22. - július 22.)

Ne becsüld le most a képességeidet. Jobb tudsz lenni bárkinél, szóval ezt tudatosítsd magadban, és viselkedj is így. A magabiztosság rengeteget segíthet abban, hogy semmi probléma ne maradjon a hétvégére. Persze ehhez igazán szükséged lesz a kitartásodra. Kerüld a hencegő embereket, akik a semmire verik a mellüket, csak az idegeidre fognak menni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Nem szabad semmiben se elveszítened a hited. A rohanás abszolút az ellenséged a mai napon. Legyél megfontolt, és ha komoly döntés előtt állsz, akkor azt kétszer, vagy akár háromszor is gondold át. Most azok az emberek között érzed a legjobban magad, akik mosolyt tudnak csalni az arcodra. Ne feledd, a pozitív hozzáállás mindig pozitív irányba fog vezetni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A környezetedben sokan bizonytalanok, és nem tudják, hogy melyik úton induljanak tovább. Jók a meglátásaid, szóval nyugodtan lehetsz az iránytűjük. Csak annyira legyél ma rámenős, hogy mozgásba tudd hozni a dolgokat. Az elemek a helyükön vannak, csak be kell őket indítani. Törekedj a precizitásra, és ne félj a hibáktól – ha határozott vagy, el fognak kerülni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Elég sok lehet a gondod ma, ha nem terveztél előre rendesen. A gondolataid ezer irányba cikázhatnak. Az első és legfontosabb, hogy nyugtasd meg magadat valamivel. Hallgasd meg a kedvenc zenéd, vagy vonulj el tíz percre egy kávéval, hogy felszabadultan át tudj gondolni mindent. Olykor gyorsan kell reagálnod, de nem szabad félned ettől.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Lehet néhány esetben mellékutakat kell választanod egy probléma megoldásához. Előfordulhat, hogy ezek lassabbak lesznek, de jóval biztosabbak is. Minden adott ahhoz, hogy érzelmileg bátornak és stabilnak érezhesd magadat. A bástyáid erősek, és meg is tudod őket védeni a támadásoktól. Este se feszülj be, csak élvezd a pillanatot, és sodródj az árral.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Az álmaid kezdenek elveszni. Gondolkozz el ezen, mert ha nincs meg a megfelelő célod, akkor az a kedvedre is kihathat. Bizonyos álmokról nem szabad lemondanunk, főleg azokról, amik abszolút elérhetőek. Igyekezz megszabadulni azoktól a dolgoktól, amik az utadban állnak, és ne figyelj a negatív emberek véleményére sem.

Bak (december 22. - január 20.)

Nem szabad engedned az érzelmi drámáknak. Ott van legbelül az az éned, aki logikai dolgok alapján dönt – na, most mindenképpen őt kell elővenned. Ne foglalkozz olyan kérdésekkel, amikben nem vagy érdekelt. Akinek problémája van, az saját magának is meg fogja tudni oldani. Az időd és az energiád most túl értékes ahhoz, hogy másokra pazarold.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ha nem vigyázol, akkor egy feneketlen gödörbe zuhanhatsz. Csak annyit kínálj fel magadból mindenkinek, hogy ne merüljenek le az erőforrásaid. Azt hiszed mindenki nagylelkű körülötted, de jelenleg csak benned van meg az, hogy szívesen foglalkozol mások gondjával. Könyveld el, hogy most semmit se fogsz cserébe kapni, szóval legyél csak picit önző.

Halak (február 20. - március 20.)

Jóval rugalmasabb lehet a hozzáállásod az utóbbi időben, amit a környezeted is pozitív változásként könyvelhet el. Nem szabad mindenre ráfeszülnöd, mert különben ki fogsz készülni. Egy kellemes napra számíthatsz, ha türelmesen rendezel el mindent magad körül. Ha ügyes vagy, akkor este végre annak szentelheted az idődet, ami igazán érdekel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás