promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Heti horoszkóp: ez egy jóval rövidebb hét lesz, szóval kezdd lendületesen
Borítókép:  AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem ártana mindent elintézned, mielőtt kezdetét veszi a hosszú hétvége. Lássuk, hogy mire kell figyelned a héten.

Kos (március 21. - április 20.)

Ne hagyd, hogy a pároddal, vagy a közeli környezeteddel kapcsolatos gondjaid elvonják a figyelmedet a munkádról. Koncentrálnod kell, különben összeomolhat a kártyavár, amit eddig ügyesen építgettél. Stresszes lehet a következő pár nap, szóval fel kell készülnöd mindenre. A bolygók azt súgják, hogy valószínűleg csak a hosszú hétvége első napján, pénteken lélegezhetsz majd fel. A költekezésre figyelj oda.

Bika (április 21. - május 20.)

Már a hét elején lehet benned egy kis feszültség, szóval figyelj oda, hogy kinek mit mondasz. A közeledben amúgy is picit frusztráltabbak az emberek, és az nem jó, ha te tovább szítod a tüzet. A pletykákat alapból kerüld el, mert igazán félrevezethetnek. A szenvedélyed sokat segíthet, hogy kibírd valahogy péntekig. Minden apró siker növelheti az önbizalmadat.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Legyél nyugodt, és lépcsőfokonként folytasd az utadat a siker felé. Most egy gyors tempó abszolút kizökkenthet mindenből ezen a héten. A hét közepén kezdhetsz el egyre türelmetlenebb lenni. Benne lesz a fejedben, hogy még a hosszú hétvégén is dolgozz, de ez elég rossz ötlet. Végre ki kellene kapcsolnod az agyadat, és megpihenni. Tegyél a mentális és fizikai egészségi állapotod javítása érdekében.

Rák (június 22. - július 22.)

Ha ezen a héten előre akarsz jutni, akkor fontos, hogy világosan beszélj, és ne ködösíts semmiben. Elég sokat számít, hogyan tudod eladni magadat. Ha a környezeted megért, és te is őket, akkor elég sok mindenben a segítségedre lehetnek. Ha nincs kockázat, nincsen jutalom sem. A hosszú hétvégén igyekezz összecsődíteni a rég látott barátokat, ez most igazán feltölthet.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Elég fontosak lehetnek még a kisebb döntéseid is ezen a héten, azonban nem szabad, hogy aggódj a helyes választás miatt. Ha meg tudod őrizni a hidegvéredet, akkor nem lehet semmilyen probléma. Sajnos pörögnöd kell, így a kisebb szüneteket felejtsd el – csak így lehet teljesen nyugodt a húsvét előtti hosszú hétvégéd.  

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Érdekes félreértésekkel kezdődhet a hét. Egy kis mellébeszélés a társaságodban nagy konfliktusokat okozhat. Ezeket előbb mindenképpen rendezned kell, mielőtt tovább haladnál. A nyitottságod új utakat nyithat meg. Lehet nem is ártana néhány problémát más megközelítésből vizsgálnod. Ha döntéseket kell hoznod, akkor a logikus énedet vedd elő.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Olykor úgy érzed, hogy teljesen beragadtál a hétköznapi életbe. A jelenlegi bolygóállás is hibás lehet, ha kedvetlennek érzed magad. Muszáj lesz valahogy elevezned a hosszú hétvégéig, mert ott teljesen felszabadulhatsz. Merész, valamint szokatlan dolgokat kellene bevállalnod, hogy végre felébredj. Ha elakadsz valamiben, akkor a barátaid nagy segítségedre lehetnek.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A bolygók azt jósolják, hogy lehet valami párkapcsolati drámád a héten. Pont a legrosszabbkor, mert az előrehaladásodra kellene koncentrálnod. Ha teheted, akkor told el ennek a megbeszélését péntekre. A szórakozást csak a hosszú hétvégén vedd elő, jelenleg mindenben komolyságra van szükség. A lazaságod több kárt okozhat most, mint hasznot.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A heted elég stresszesen kezdődhet, és konfliktusod lehet a pároddal vagy a családoddal. Nehéz lesz elkerülni, szóval muszáj leszel beleállni. Készülj fel logikátlan érvekre is, de ezeket ne akard megtámadni, inkább törekedj a békére. Az egyensúly hamarosan helyreáll, és nyugalomban fogsz tudni készülni a hosszú hétvégére. Keresd mindenben az örömöt, és ne hagyd, hogy kizökkentsenek.

Bak (december 22. - január 20.)

A hét picit mozgalmasan kezdődik. Olyan feladatok kerülhetnek eléd, amit abszolút nincsen kedved elvégezni, de muszáj leszel. Haladj, ne dobj félre semmit, különben nehezen fogod megtalálni a nyugalmadat, ha belevágsz a péntekbe. Ha nem kapod össze a gondolataidat, akkor szenvedhetsz az előrehaladással. A hosszú hétvégén nyugodtan legyél önző, és törődj magaddal.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Muszáj leszel kicsit jobban figyelni a költségvetésedre. Lehet vannak megtakarításaid, de azokhoz nem muszáj hozzányúlnod. Próbálj felelősségteljes megoldásokat találni a problémákra, és ha lehet, akkor mindig dolgozz picit előre. Váratlan fordulatok jöhetnek, amik felboríthatnak néhány tervet. A heted pihenéssel zárulhat, de ehhez kitartónak kell lenned.

Halak (február 20. - március 20.)

Nem szabad, hogy bármiben is ügyetlenkedj a hét elején. Szoros az ütemterved, és azt tartanod kell, legalábbis akkor, ha egy nyugodt hosszú hétvégére vágysz. A héten történhet valami, ami jelentősen átalakíthatja a gondolkodásmódodat. Legyél nyitott rá, mert pozitív változásokat hozhat. A pihenésed alatt is egészen más dolgok válhatnak fontossá és foglalkoztathatnak. Izgalmakat rejt ez az új világ.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás